Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες, εχω την mobo 775Twins-HDTV χαρισμενη απο εναν γνωστο, το εξης προβλημα ειναι οταν παω να τον τεσταρω αμα λειτουργει πατωντας το power ON δεν ακουω κανενα μπιπ ή να γυρναει το ανεμιστερακι στην CPU. Τροφοδοτικο του εβαλα,Ram του εβαλα,επε3εραγαστη του εβαλα. τι παει στραβα? :(

αν υπαρχει κανεις που μπορει να το δουλε3ει ή να το φτια3ει ας που στιλει ΠΜ, μπορω να δια8εσω χρηματα στον ενδιαφερομενο ή μπορω να κερασω καφεδακι ^-^

μενω στο κεντρο κοντα στο μετρο Αττκης

ευχαριστο

Δημοσ.

Τσεκαρε την για τιποτα φουσκωμενους πυκνοτες και ριξε μια ματια και στα τσιπακια εκει γυρω απο τον επεεργαστη να δεις σε τι κατασταση ειναι.

Δημοσ.

O ανεμιστήρας του επεξεργαστή δε γυρνάει; Δοκίμασε τη μητρική έξω από το κουτί μήπως κάνει σώμα πουθενά.

Δημοσ.

Το ότι δεν ακούγονται μπιπς από τη μητρική οφείλεται στο ότι δεν έχει buzzer, εκτός αν έχει μη ενσωματωμένο που ενώνεται με τα πινάκια της μητρικής.

Δοκίμασε αρχικά ένα clear CMOS.

Αν συνεχιστεί το πρόβλημα δοκίμασε κάθε ram module σε κάθε ram slot και ανέφερε σχετικά.

Δημοσ.

εαν θες φιλε μου μου την στελνεις να δω τι ακριβως παιζει και την επισκευαζω εαν επισκευαζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...