leftissss Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 καλησπερα , εδω και καποιο καιρο εχω το εξης προβλημα με την καρτα μου , παιρνει ρευμα κανονικα αλλα δεν δεινει εικονα και υπερλειτουργει το ανεμηστηρακι της , πηγα σε ενα multirama μηπως την επισκευαζανε αλλα μου ειπε ενας τεχνικος χωρις να την πολυκοιταξει οτι δεν επισκευαζεται , αλλα μου φανηκε λιγο ασχετος ο τυπος και οπως τον ειδα και με τους αλλους πελατες ηταν αδιαφορος(στιλ δημοσιος υπαλληλος) ... μιας και δεν ειμαι στην εγγυηση , μηπως ξερετε τι εχει , αν επισκευαζεται και ποσο μπορει να κοστισει για να δω και αν με συμφερει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Κατω από 40-50 ευρώ δεν νομίζω ότι θα σου πάρει κανείς για να την επισκευάσει (και αν επισκευάζεται). Αν υπολογίσεις ότι η κάρτα σου κοστίζει αυτή τη στιγμή 60 ευρώ, μάλλον δεν αξίζει.
leftissss Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Κατω από 40-50 ευρώ δεν νομίζω ότι θα σου πάρει κανείς για να την επισκευάσει (και αν επισκευάζεται). Αν υπολογίσεις ότι η κάρτα σου κοστίζει αυτή τη στιγμή 60 ευρώ, μάλλον δεν αξίζει. μπορω να βρω σαν τη δικια μου με 60 Ε , εισαι σιγουρος ?? εγω την ειχα παρει πριν 2 χρονια 175Ε και περσυ που κοιταξα τελευταια φορα εκανε 125 Ε... μηπως εχεις καποιο link που να την πουλανε στην ελλαδα γιατι δεν την βρισκω , μαλλον εχει καταργηθει..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δεν εννοούσα καινούρια φίλε μου, αλλά μεταχειρισμένη. Αν σκεφτείς ότι η ισάξια σε επιδόσεις αλλά καλύτερη σε dx11 6770 κάνει 100 καινούρια και 70 μεταχερισμένη, τα 60 ευρώ είναι μια λογική τιμή για την 5770.
soulnick Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 μηπως παραφορτωσες το τροφοδοτικο σου και ζορισες το συστημα? μπορει να μην κανει καλη επαφη το 6πινο... τα εχω παθει και τα 2 γιαυτο στα λεω ετσι ευκολα! εμενα κατι αντιστιχο μου εκανε οταν ειχα σηκωσει την ψυκτρα και δεν αλλαξα την παστουλα, με συνεπεια να κρεμαει το συστημα και να μη δειχνει εικονα, ενω το ακουγα οτι εμπαινε windows...
leftissss Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μηπως παραφορτωσες το τροφοδοτικο σου και ζορισες το συστημα? μπορει να μην κανει καλη επαφη το 6πινο... τα εχω παθει και τα 2 γιαυτο στα λεω ετσι ευκολα! εμενα κατι αντιστιχο μου εκανε οταν ειχα σηκωσει την ψυκτρα και δεν αλλαξα την παστουλα, με συνεπεια να κρεμαει το συστημα και να μη δειχνει εικονα, ενω το ακουγα οτι εμπαινε windows... καλημερα , η 5770 μαλλον εχει τελειωσει και τελικα πηρα 6870 , ετσι αναγκαστηκα να παρω και αλλο τροφοδοτικο γιατι ηθελε 2χ6πιν εξοδους ενω το δικο μου ειχε μια . ετσι πηρα ενα siliverstone strider 850w . χθες το βραδυ ομως που τα τοποθετησα , παω να τον ανοιξω και μου εκανε ακριβως αυτο π λες , ολα δουλευαν , τα windows απο πισω ακουγοταν οτι ανοιγαν και μονο δεν εδειχνε εικονα (υποψιν και εγω καθαρισα τη ψυκτρα του επεξεργαστη χωρις να αλλαξω παστουλα (που να την βρω κιολλας)). το ποιο παραξενο ομως ειναι οτι μολις εβαλα την καρτα που ειχε πριν (μια παλια που ειχα για να κανω τη δουλεια μου οσο περιμενα να παρω καλη καρτα), δουλεψε κανονικα ..... μηπως υποψιαζεται κανεις τι μπορει να φταιει ????
soulnick Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μηπως δεν παταει καλα στη μητρικη? το εχω παθει ΚΑΙ αυτο! τι να πω, ας μιλησουν αλλοι...
leftissss Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 δεν παιζει να μην παταει καλα , το εχω τεσταρει(ευχαριστω παντως για τη συμβουλη) , καποιος αλλος καμια ιδεα ???
veteranos123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 μηπως δεν παταει καλα στη μητρικη? το εχω παθει ΚΑΙ αυτο! τι να πω, ας μιλησουν αλλοι... Έχει μείνει τίποτα που να μην έχεις πάθει?
guardianx71 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μήπως η μητρική σου έχει onboard vga? Αν ναι βγάλε την 6870 συνδεσε σε αυτήν μπες bios και άλλαξε την επιλογή για το πια να χρησιμοποιεί Αλλιώς δοκίμασε την καινούρια σε άλλο pc μπας και είναι dead
leftissss Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μήπως η μητρική σου έχει onboard vga? Αν ναι βγάλε την 6870 συνδεσε σε αυτήν μπες bios και άλλαξε την επιλογή για το πια να χρησιμοποιεί Αλλιώς δοκίμασε την καινούρια σε άλλο pc μπας και είναι dead ναι οντως εχει onboard vga , αλλα το θεμα ειναι οτι η αλλη καρτουλα που εχω μια nvidia geforce 6800 , παιζει κανονικα.... απο την αλλη το να δοκιμασω την 6870 σε αλλο pc ειναι λιγο δυσκολο διοτι θελει αυτο το pc να εχει τροφοδοτικο που να εχει 2 εξοδους pci και δεν το βρισκεις ευκολα. υπαρχει περιπτωση η μητρικη μου να μην σηκωνει-υποστηριζει την καρτα ?? το συστημα μου ειναι το εξης : cpu q9400 ram 2x2gb ddr2 800mhz mobo asus p5kpl am se psu 850w silverstone
soulnick Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 εχει δικιο ο guardianx71. βγαλε την καρτα και βαλε την οθονη στην onboard. αν λειτουργησει, μπες bios και τσεκαρε τις επιλογες.
leftissss Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 θα το δοκιμασω και αυτο αν και η on board εχει μονο καλωδιο vga και δεν εχω , χρησιμοποιω dvi , θα παω να παρω ενα να δοκιμασω .... καμια αλλη ιδεα ?? σαυτο που ρωτησα , υπαρχει περιπτωση η μητρικη μου να μην υποστηριζει τη καρτα ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα