Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Black 640GB 6 Gb/s SATA, 64MB Cache, 7200RPM 64.66 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει stock ή αν το κατάστημα έχει κλείσει αλλά μου φαίνεται καλή προσφορά.

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134016329&LastAdd=134016329&t=WESTERN%20DIGITAL%20WD6402AAEX%20640GB%20CAVIAR%20BLACK%20SATA3

Επίσης δείτε και αυτόν

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134013757&LastAdd=134013757&t=WESTERN%20DIGITAL%20WD5000AVVS%20500GB%20AV-GP%20SATA2

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλες τιμες αλλα εχουμε δρομο ακομα ωσπου να ξαναπεσει ο 500αρης WD Caviar Blue SATA 3 στα 40 ευρω!

Δημοσ.

ο πρωτος ειναι ο black edition. αλλα ποσο εμπιστευομαστε αυτο το μαγαζι, υστερα μαλιστα απο το φιασκο του getitnow?

Δημοσ.

ο πρωτος ειναι ο black edition. αλλα ποσο εμπιστευομαστε αυτο το μαγαζι, υστερα μαλιστα απο το φιασκο του getitnow?

Δεν το χα προσεξει, πολυ καλη τιμη για τον Black SATA 3!

Δημοσ.

για τις διαφορες αναμεσα στις σειρες της WD δειτε εδω Link

ο 2ος δισκος εχει μονο 8Μb buffer, δεν αξιζει θα ελεγα, για τον 1ο, πολυ καλη προσφορα αν ισχυει η τιμη φυσικα...

Δημοσ.

Συγνωμη για τα greeklish(συνηθεια απο το κινητο).Οποτε παμε παλι.Ευχαριστουμε τον ts για την ενημερωση.Υπαρχει καποιος με τον συγκεκριμενο caviar black να μας πει αν αξιζει σε γενικες γραμμες?

Δημοσ.

Εγώ τον έχω. Μια χαρά δίσκος. Γενικά ταχύτερος από έναν 500άρη WB Blue που επίσης έχω. Προσωπικά αυτούς τους δύο δίσκους Black / Blue θα ξανααγόραζα. Δε νομίζω ότι γίνεται καλύτερα σε μηχανικούς δίσκους.

Δημοσ.

Εγώ τον έχω. Μια χαρά δίσκος. Γενικά ταχύτερος από έναν 500άρη WB Blue που επίσης έχω. Προσωπικά αυτούς τους δύο δίσκους Black / Blue θα ξανααγόραζα. Δε νομίζω ότι γίνεται καλύτερα σε μηχανικούς δίσκους.

Σκεφτομουν την αγορα ενος ssd για το λειτουργικο.Θα αξιζε λες να παρω και αυτον για backup και ο,τι αλλο προκυψει ή η αγορα ενος caviar black συνισταται σε αυτους που θελουν γρηγορο δισκο για λειτουργικο και δεν μπορουν να πανε σε ssd?

• Super Moderators
Δημοσ.

μικροί όμως γμτ για storage, ακόμα και για OS/Games/Programs να τους έχεις, με την προοπτική ότι θα βάλεις κάποτε SSD, δεν θα είναι αρκετά μεγάλος για να τον έχεις storage...

Δημοσ.

sarpan μην την ψάχνεις, αν τον χρειάζεσαι παράγγειλέ τον,αυτήν την στιγμή είναι ευκαιρία(αν υπάρχει βέβαια).

Δημοσ.

Παιδιά εγώ θα σας συμβούλευα να μην χάσετε τον χρόνο σας με αυτό το μαγαζί.Αυτό είναι σουπερμαρκετ.Λές και παίζεις τζοκερ(και αν σου κάτσει;).Απλά ρίξτε μια ματιά στα σχόλια του skroutz και θα καταλάβετε.Έχω και προσωπική εμπειρία γι'αυτό τα λέω αυτά.

Και αν σας πάρουν τηλέφωνο και σας πούνε έχουμε πρόβλημα με τον προμηθευτή κτλ. ακυρώστε την αμέσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...