pigos23 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδια Μετα απο την ικανοποιητικη συνυπαρξη με το Lg optimus 2X ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο Το budget einai στα 400 euro ταβανι Το κινητο θα χρησιμοποιειτε για Internet (κ μεσω 3g στην δουλεια) , λιγες κλησεις , 1 φορα στο τοσο κανα game κ λιγο music Oποτε καλο ειναι να εχει (για android) καλη μπαταρια (στο lg το 3g την καταπινε την μπαταρια) Οι επιλογες που εχω καταληξει κ θελω την γνωμη σας ειναι Htc One s (used) Εχω διαβασει τα καλυτερα για το κινητο κ πιστευω οτι σαν μεταχειρισμενο σε αυτην την τιμη αργα ή γρηγορα θα το βρω Samsung galaxy Nexus (new) Pure android κ μου αρεσε οταν το ειχα δει που το ειχε ενα φεγγαρι ο ξαδελφος μου.Με προβληματιζει λιγο το μεγεθος της οθονης οποτε οσοι εισαστε χρηστες πειτε μου αν αντεχονται οι ιντσες.... Samsung Galaxy S2 (new) Eδω τι σχολιο να κανω...Δεν χρειαζετε Οσοι γνωριζετε σχετικα please inform me για την αυτονομια κ στα 3... Ευχαριστω κ περιμενω γνωμες
nikoskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Υπάρχει ακριβώς από κάτω, παρόμοιο thread. Sent from Galaxy S using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις