makzax Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εδώ και χρόνια έχω σαν εξωτερικό δίσκο (για backup κυρίως) έναν σκληρό τοποθετημένο σε θήκη που συνδέεται στον υπολογιστή μου με USB. Ξαφνικά μου παρουσίασε ένα πρόβλημα που δεν το έχω ξανασυναντήσει. Ενώ τον ανοίγω και διαβάζει τα δεδομένα, μετά από λιγο μου βγάζει μήνυμα ότι έχω συνδέσει μια συσκευή USB υψηλής ταχύτητας σε θύρα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! υψηλής ταχύτητας (δεν ισχύει κάτι τέτοιο) και δεν λειτουργεί σωστά. Μάλιστα, ανά διασ΄τηματα επαναλαμβάνει συνεχώς τη διαδικασία αυτή (όπως και το διάβασμα των δεδομένων) με αποτέλεσμα να μην μπορώ πρακτικά να δουλέψω με τον δίσκο. Δοκίμασα να τον συνδέσω σε άλλη κενή υποδοχή USB και πάλι το ίδιο... Τι να φταίει; Δεν έχω δοκιμάσει πάντως το καλώδιο, υπάρχει περίπτωση να είναι το πρόβλημα εκεί;
TheELF Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μπορεί να είναι το καλώδιο μπορεί να είναι και η πλακέτα της θήκης και κούφια η ώρα μπορεί αν είναι και ο δίσκος. Αν μπορείς σύνδεσε τον εσωτερικά να δεις αν παίζει σωστά ο δίσκος.
makzax Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μυστήρια πράγματα... Έχει αρκετό καιρό που παρουσίασε αυτό το πρόβλημα. Σήμερα λοιπόν, σύνδεσα τον δίσκο στις μπροστινές θύρες USB του υπολογιστή που δεν τις είχα ξαναδοκιμάσει και δεν τον έβλεπε καν. Έπειτα τον ξανάβαλα πίσω, σε μια άλλη θύρα και αυτή τη στιγμή λειτουργεί εδώ και πολύ ώρα κανονικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα