Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.εχω ενα προβλημα με τον επιτραπεζιο υπολογιστη μου.οταν το ανοιγω βγαζει μηνυμα στην οθονη dvi εξοικονομηση ενεργειας και δεν δειχνει τιποτα.αλλαξα καλωδιο και εβαλα hdmi αλλα εξακολουθω να εχω το ιδιο προβλημα.hdmi εξοικονομηση ενεργειας.οταν ανοιγω την οθονη βγαζει το λογοτυπο της εταιριας (lg),δεν μπαινει ομως στο μενου της οθονης (δεν δειχνει τιποτα).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα (περιπου) μου έτυχε και έμενα σήμερα με την οθόνη μου που αγόρασα πρόσφατα. Την LG IPS 226. Μπήκε μετά από 20' λεπτά σε Power Save Mode και δεν επανερχόταν με τίποτα. Το είχα σε DVI, αναβοσβηνοντας την οθόνη έβγαζε την ένδειξη οτι είναι σε Power Save Mode. Άλλαξα την σύνδεση απο DVI σε D-SUB και επανήλθε. Το άλλαξα ξανα σε DVI και πάλι κανονικά απλα κάνει περισσότερη ωρα να ανοίξει η οθόνη. Σας έχει τύχη κάτι παρόμοιο; Ρωταο γιατι την εχω ουτε 2 εβδομάδες και αν είναι κάτι σοβαρό να την πάω στην LG.

Δημοσ.

@ Tomiiep

Δώσε μας λίγα περισσότερα στοιχεία.

- Καινούρια ή οθόνη ή μέχρι χθες δούλευε?

- Μοντέλο?

- Το PC καινούριο ή παλιό?

- Δοκίμασες άλλη οθόνη?

- Δοκίμασες την οθόνη σε άλλο PC?

- Μπορείς να δοκιμάσεις μέ άλλη VGA?

- To αυτό με τροφοδοτικό?

Με τα λίγα που μας είπες, θα συμπεράνω πως έχει πρόβλημα:

α) Η VGA ή η οθόνη αν ακούς από πίσω να μπουτάρουν τα Windows κανονικά

β) Η VGA ή το τροφοδοτικό αν απλώς ακούς ανεμιστήρες να γυρνάνε και όχι post messages ή Windows log-in

@Toolband

Τείνω να πιστεύω πως έχει πρόβλημα η οθόνη σου. Αν μπορείς να την δοκιμάσεις σε άλλο PC κάνε το για να δεις αν σου κάνει τα ίδια.

Βέβαια εσύ μπορεί να έχεις μπλέξει και με κάποιο Windows πρόβλημα/conflict. Μου έχουν τύχει αρκετά PC που μετά από κάποιου update, εγκατάσταση APP και ακόμα περισσότερο εγκατάστασης νέου driver να εμφανίζει το παραπάνω. Να πέφτει σε ύπνο δηλαδή και να μην ξυπνάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...