Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εχω συνδεσει με καλωδιο HDMI μια tv 47αρα με ενα htpc και ξαφνικα δεν εχω ηχο στο pc ενω η tv δουλευει κανονικα. Περασα και το Realtek High Definition Audio Codecs αλλα τιποτα. Κοιταξα στον πινακα ελεγχου και σαν πηγη αναπαραγωγης ηχου εχει Realtek HDMI output Εκανα format αλλα καμμια διαφορα Εχω windows 7 32 bit home premium Καποια βοηθεια ? Ευχαριστω.
terry308 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Κάτω δεξιά στο ηχειάκι (δίπλα στην ώρα) , δεξί κλίκ , συσκευές αναπαραγωγής , διάλεξε το hdmi κι είσαι Οκ Edit: Παίξε με τις συσκευές που έχει εκεί Τους drivers της μητρικής τους πέρασες ; Στη διαχείριση συσκευών(ο υπολογιστής μου , δεξί κλικ , διαχείριση ) έχει κανένα θαυμαστικό ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Αυτο ειναι επιλεγμενο Καμμια συσκευη με θαυμαστικο και ποτε δεν χρειαστηκα drivers μητρικης Ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 H tv εχει ηχο και δεν εχει ηχο το pc ? Ακριβως....Συνδεθηκε μεσω TeamViewer 7 και ενας φιλος πολυ σχετικος αλλα δεν καταφερε κατι.Αυριο θα παρω ενα αλλο καλωδιο να δοκιμασω.
Lost1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ταυτοχρονα δεν μπορεις να εχεις ηχο και στα 2 με μια καρτα ηχου ... Επιλεγεις απο ιδιοτητες ηχου αν θα εχεις ηχο απο hdmi (και οπου καταληγει) ή απο τα ηχεια του pc ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ταυτοχρονα δεν μπορεις να εχεις ηχο και στα 2 με μια καρτα ηχου ... Επιλεγεις απο ιδιοτητες ηχου αν θα εχεις ηχο απο hdmi (και οπου καταληγει) ή απο τα ηχεια του pc ... Το Pc ποτε δεν ειχε ηχεια ....Το εχω σε δικτυο μονο για ταινιες απο την tv. Εχω επιλεγξει ηχο απο hdmi
Lost1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Με μπερδεψες ... Πες μου τι εχεις συνδεσει και με τι καλωδιο ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Με μπερδεψες ... Πες μου τι εχεις συνδεσει και με τι καλωδιο ... Το htpc με την tv με hdmi καλωδιο Το λεω απο την αρχη
Lost1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Πως μπορεις να τα συνδεσεις ... 1.Απο pc σε htpc (hdmi) , και απο htpc σε tv (hdmi) ... 2.Απο pc σε tv (hdmi ή δικτυο) και απο tv σε htpc (optical out (αναλογικο / ψηφιακο (αν υποστηριζει) ή rca (αναλογικο) ή οποιαδηποτε εξοδο ηχου εχει ή να κλεψεις ηχο) 3.Απο pc σε tv (hdmi ή dvi) και απο pc σε htpc (με καλωδιο απο την καρτα ηχου) Οποιαδηποτε αλλη συνδεση εχεις κανει ειναι λαθος ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Την πρωτη επιλογη εχω και νομιζω το λεω απο την αρχη
Lost1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Το εχω σε δικτυο μονο για ταινιες απο την tv. Εχω επιλεγξει ηχο απο hdmi Δικτυο = ethernet , wifi κτλ ... Αστο αυτο .. Συνδεσε απευθειας τo pc με την tv , to pc με το htpc , παιξε κατι stereo να δεις αν εχεις ηχο ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δικτυο = ethernet , wifi κτλ ... Αστο αυτο .. Συνδεσε απευθειας τo pc με την tv , to pc με το htpc , παιξε κατι stereo να δεις αν εχεις ηχο ... Μα αυτο εχω κανει....Το δικτυο ειναι κατι ασχετο με το προβλημα.
Lost1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ρε φιλε τετοια μερα που ειναι μας δουλευεις ? Ποιο ειναι τελικα το προβλημα σου ? Που ξερεις οτι το pc εχει προβλημα ηχου ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μαλλον εσυ μας δουλευεις Βαζω να παιξει ταινια στην tv και δεν εχει ηχο Ετσι απλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα