Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα online radio, και για λόγους οικονομίας χώρου (μου δινουν 5 GB εκεί που είμαι) θέλω να συμπικνώσω κάποια mp3, από 5 MB για παράδειγμα να γίνουν 3.

Πως μπορώ να το κάνω αυτό χωρις κάποια αισθητή αλλαγή στην ποιότητα?

Δημοσ.

Το «χωρίς κάποια αισθητή αλλαγή στην ποιότητα» που επιθυμείς είναι σχετικό. Από ποιο σημείο και ύστερα, η «αλλαγή ποιότητας» κρίνεται «αισθητή»;

Το παράδειγμα που φέρνεις «από 5 MB να γίνουν 3», χοντρά χοντρά σημαίνει ότι θα ρίξεις το bitrate περίπου στο μισό. Δεν είναι και λίγο αυτό.

Θα σου έλεγα να πειραματιστείς εμπειρικά - «με το αυτί» που λένε - με κάποιο προγραμματάκι τύπου format factory, easy cd da extractor, ή κάποιο αντίστοιχο, με τα οποία μπορείς να επανασυμπιέσεις τα mp3 σε χαμηλότερο bitrate και να αποφασίσεις αν η ποιότητα κρίνεται ικανοποιητική από 'σένα.

Δημοσ.

Αν έχω πολλα mp3 με διαφορετικο bitrate το καθένα... τοτε μπορω να τα βαλω ολα μαζι και να πω στο προγραμμα "καντα ολα 128" ?

γιατι μιλάμε για 100αδες τραγουδια

ευχαριστώ

Δημοσ.

Σε τι ποιοτητα ειναι το streaming? Δεν εχει νοημα να εχεις τα Mp3 σε καλυτερη ποιοτητα απο αυτη που streamαρεις

Δημοσ.

Αν έχω πολλα mp3 με διαφορετικο bitrate το καθένα... τοτε μπορω να τα βαλω ολα μαζι και να πω στο προγραμμα "καντα ολα 128" ?

γιατι μιλάμε για 100αδες τραγουδια

ευχαριστώ

Φυσικά και μπορείς. Τα ρίχνεις όλα χύμα μέσα στο πρόγραμμα, ορίζεις το bitrate που θέλεις και αυτό ήταν. Το ότι είναι σε διάφορα bitrate, δεν αποτελεί πρόβλημα.

Δημοσ.

Έτσι όμως δεν κερδίζεις χώρο από τα 5GB αφού και πάλη με το πλήρες bandwith θα δουλεύεις,θα κερδίσεις μόνο σε χώρο στον δίσκο σου(αν σβήσεις και τα αρχικά)

Δημοσ.

όχι, θα κεδρίσω χώρο, 5 GB στον server τους μου δίνουν, μαλλον αλλο εννοώ εγώ, αλλο εσύ

γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...