D3ST1N1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ναι έχεις δίκιο δεν ανέφερα κάτι για θόρυβο...αλλά ποιό θόρυβο πάει αυτός είναι πλέον μία κακή ανάμνηση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ναι έχεις δίκιο δεν ανέφερα κάτι για θόρυβο...αλλά ποιό θόρυβο πάει αυτός είναι πλέον μία κακή ανάμνηση!! Αυτό είναι το βασικό για εμένα η σχέση. Δηλαδή οι 3-5 βαθμοί πιο κάτω μόνοι τους και σκέτοι δεν μου λένε τίποτα απολύτως. Αλλά και με 70% λιγότερο θόρυβο μου λένε πολλά.. Μπράβο σου.. να το χαρείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Τα εύσημα πηγαίνουν πρώτα σε εσάς για τις πληροφορίες και τη καθοδήγηση. Ευχαριστώ για όλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Είσαι ευγενικό παιδί αλλά η ικανότητα να το καταλάβεις και να το πράξεις ήταν όλο δική σου κ το σημαντικό είναι η πράξη. Δεύτερο και πιο σημαντικό ότι και το καλύτερο διαμάντι στον κόσμο χωρίς φαντασία κ αισθητική είναι άνθρακας.. Αυτά τα δυο θα γίνονται όλο κ πιο σπάνια εκεί να επενδύσεις.. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Τα 2 μπροστινά usb 3.0 δέν μπορώ να τα συνδέσω στη μητρική μου γιατί το καλώδιο έχει 20 pin καλλώδιο αλλά η μητρική μου όχι.Έχει θέσεις για σύνδεση usb 3.0 αλλά ξεχωριστά,συγκεκριμλενα έχει 3x10 pin.Υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσω τα usb 3.0 του κουτιού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Τροφοδοτικό έχεις ακόμα το παλιό ; Τι σχέση έχει το καλώδιο τροφοδοσίας της μητρικής με τα usb3 ? Τα καλώδια των usb3 του κουτιού πως είναι ; μήπως πάνε πίσω στις εξόδους της μητρικής ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εδώ μπορείς να δείς το καλώδιο του κουτιού απο τα 2 usb 3 στο μπροστινό μέρος που πρέπει να συνδέσεις στη μητρική.Εδώ πάλι φένοντε με μπλε χρώμα στο κάτω μέρος της μητρικής 2x10 pin υποδοχές για usb 3. Δεν μίλησα για καλώδιο ρεύματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν μπορείς γιατί η μητρική σου δεν έχει εσωτερικό USB 3 . Σου ανέβασα την δική μου που έχει ένα για να καταλάβεις την διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D3ST1N1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εδώ μπορείς να δείς το καλώδιο του κουτιού απο τα 2 usb 3 στο μπροστινό μέρος που πρέπει να συνδέσεις στη μητρική.Εδώ πάλι φένοντε με μπλε χρώμα στο κάτω μέρος της μητρικής 2x10 pin υποδοχές για usb 3. Δεν μίλησα για καλώδιο ρεύματος. Τα 2 μπροστινά usb 3.0 δέν μπορώ να τα συνδέσω στη μητρική μου γιατί το καλώδιο έχει 20 pin καλλώδιο αλλά η μητρική μου όχι.Έχει θέσεις για σύνδεση usb 3.0 αλλά ξεχωριστά,συγκεκριμλενα έχει 3x10 pin.Υπάρχει τρόπος να αξιοποιήσω τα usb 3.0 του κουτιού? Όπως το έγραψες κατάλαβα άλλο ... Όπως είπε ο MoviemakerGr.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whocares Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μπορεί να το κάνει με μετατροπέα του 20pin σε usb3 καλώδιο και να το συνδέσει στις πίσω θύρες της μητρικής του Ψάχνεις βέβαια ποιος τα έχει πιο φτηνά και παίρνεις 1. http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-Box-Header-20-Pin-Male-Male-Adapter-Coupler-Gold-Plated-GC-U20-/280762341941 2. http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2034 3. καλώδια αρσενικό σε αρσενικό για να πάει πίσω Βγαίνουν κάμποσα βέβαια συνολικά αλλά γίνεται. Κάπου είχα πετύχει και μετατροπέα κατευθείαν χωρίς να χρησιμοποιήσει 2 αλλά δε τον βρίσκω. Αν τον βρω επανέρχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Η μητρική μου έχει , σήμερα το πρόσεξα που έκανα ένα συμμάζεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα