Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω πηρα το ms-i

ελπιζω να μην εχω τπτ θεματακια με τριγμους κτλ που ακουγονται!

εναν ανεμιστηρα εχει το κουτι ?

Δεν θα χεις κανενα θεμα!!!Ενα ανεμιστηρακι εχει ναιι..!!

Για δώσε link..

αυτο λεει http://www.skroutz.gr/s/425883/Thermaltake-Commander-MS-I.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Όχι ποτέ το ένα Core δεν έχει ίδια τιμή με το άλλο σχεδόν.

Eνοούσα το ένα πρόγραμμα με το άλλο που δείχνουν εντελώς διαφορετικές τιμές.

47db γράφει όταν είναι κλειστό 50db όταν είναι ανοιχτό..

Αν έχει κανείς iPhone η εφαρμογή λέγεται Decibel Meter και είναι free

Eνοούσα το ένα πρόγραμμα με το άλλο που δείχνουν εντελώς διαφορετικές τιμές.

To speccy σου δείχνει μέσω όρο τον επεξεργαστή το άλλο σου δείχνει ανά core.

φυσικά όμως και έχουν αποκλείσεις όχι σοβαρές όμως γι'αυτο να μετράς πάντα με ένα. και την ίδια ώρα της μέρας όχι μεσάνυχτα κ μεσημέρι. Έτσι και αλλιώς όλα αυτά είναι μπουρμπουτσαλα κατ'εμε και για το μόνο που χρειάζονται είναι για να έχεις μια ιδέα ,να εντοπίσεις ένα πιθανό πρόβλημα,η να συγκρινεις με τις δικές μου στο ίδιο πάντα πρόγραμμα.Την σωστή θερμοκρασία θα την δεις στο bios.

Λοιπόν , σήμερα πήρα στα χέρια μου το κουτί consair 300r και το μόνταρα με το σύστημα μου.'Εχω 3 fans 120mm και 1 140mm πάνω.Ο θόρυβος είναι καπως υπερβολικός θα έλεγα.Μύπως να έκλεινα κάπως τις τρύπες όπως πρότεινε ο MoviemakerGr?

Δέν θέλω να βάλω αλουμινόχαρτο γιατί θα χαλάσει την ομορφιά του κουτιού καμία άλλη ιδέα?

Λοιπόν , σήμερα πήρα στα χέρια μου το κουτί consair 300r και το μόνταρα με το σύστημα μου.'Εχω 3 fans 120mm και 1 140mm πάνω.Ο θόρυβος είναι καπως υπερβολικός θα έλεγα.Μύπως να έκλεινα κάπως τις τρύπες όπως πρότεινε ο MoviemakerGr?

Δέν θέλω να βάλω αλουμινόχαρτο γιατί θα χαλάσει την ομορφιά του κουτιού καμία άλλη ιδέα?

Κοίτα αν κάνουν και τα 4 θόρυβο κατ'αρχην η μόνο το ένα. Μέτα πες μας πως τα έχεις συνδέσει και ανέβασε κ μια φώτο αν μπορείς.

υ.γ η μόνη σχέση που έχει η αλουμινοταινια με το αλουμινόχαρτο είναι το "αλουμι" :rolleyes:

Δώστε μου τα φώτα σαςςςςςςςςςςςςςςςςς! :shifty:

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση MoviemakerGr δεν έχω ιδέα τι είναι η αλουμινοταινία αν μπορεις να μου πεις!

Απο ότι μπορώ να καταλάβω το ένα που πήρα μου κανει πολύ δόρυβο τα υπόλοιπα ακουγονται ποιο ήρεμα.fan

Δώστε μου τα φώτα σαςςςςςςςςςςςςςςςςς! :shifty:

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση MoviemakerGr δεν έχω ιδέα τι είναι η αλουμινοταινία αν μπορεις να μου πεις!

Απο ότι μπορώ να καταλάβω το ένα που πήρα μου κανει πολύ δόρυβο τα υπόλοιπα ακουγονται ποιο ήρεμα.fan

Οκ αυτό χάρισε το σε κάποιον που δεν συμπαθείς.. ξέχνα το..

Κανε και τα άλλα που σου είπα για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Τα έχω συνδέσει όπως μου ειχες προτήνει MoviemakerGr στο ιδιο ποστ προ ημερών.Δηλαδή ενα μπροστα ενα πάνω ενα στο πλάι να χτυπάει στον επεξεργαστή και ενα πίσω να βγάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην μητρική που τα συνδεσες θέλω να δω για να δω αν μπορούμε να ρυθμίσουμε στροφές από Bios.

O πλαϊνός πάει στο πάτωμα ? γιατί από εκεί θα ακούς πάντα δυστυχώς ότι και να βάλεις,ο επεξεργαστής έχει την ψήκτρα του το southbridge καλό είναι να φυσάει ένας. Κάτι μαύρα λαστιχάκια είχε κανένας από αυτούς που πήρες στην συσκευασία ? Ο πλαϊνός δεν μαζεύεται με τίποτα, επόμενος δύσκολος είναι ο μπροστά, αλλά αφού έχεις καλό κουτί που είναι η βάση όλων θα το ρυθμίσουμε και αφού πετάξαμε τα 50db.

Ακόμα κ ρυθμιστή στροφών να βάλεις καλό είναι να έχεις μαζέψει τον θόρυβο πριν όσο μπορείς από εγκατάσταση οπότε να μην είσαι αναγκασμένος να ρίξεις πολύ τις στροφές άρα πιο κακή ψύξη κ τώρα είναι καλοκαίρι,και είναι μεγάλη η διαφορά.

UpDate > http://www.insomnia.gr/topic/445622-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BD-corsair-a70/page__pid__4730173#entry4730173

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...