Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανάλογα "την φάση" του τα 2 ανεμιστήρια είναι για εντελώς cool καταστάσεις εγώ θεωρώ ελάχιστο το 3 (χωρίς να λαμβάνω υπ'οψην το τροφοδοτικό.) και λέω το γιατί. γιατί έχω παρατηρήσει οτι πολλά motherboard πονάνε στο southbridge. Πόσο μάλλον τώρα που καλοκαιρεύει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εφοσον ζητησε κουτι μεχρι 50Ε,τοσο θα ειναι και η προταση μου αμα μπορουσε να δωσει αλλα 20περιπου ευρω,φυσικα και θα εδινα ψηφο στο 300R! Αν θελεις ποιοτικο,ανετο και κουτι που να σου μεινει,300R all the way :-D

Επειδή είμαι της ίδιας άποψης με εσάς "άν πάρεις κάτι,πάρε κάτι καλό να σου μείνει" το παρήγγειλα το κουτι 300r.

Ελπίζω να μην αργήσει να μου έρθει.Πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ζυγίζει περίπου 8 κιλά.Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!

Συγκριτικά με το 300R αυτό τι λέει?

Ας μην συγκρινουμε τα ασυγκριτικα καλύτερα...

εκτος και αν εισαι 14αρων και προτιμας τα διαστημοπλοια εναντι της ποιοτητας και της εργονομιας!

Βλέπω να παραγγείλω ανεμιστηράκια για το R300.Απο ότι διαβάζω μπορώ να βάλω 6x120mm ή 140mm fans και ακόμα ένα 120mm.

Λέω να πάρω για αρχή 2 140mm να τα έχω έτοιμα μέχρι να έρθει το κουτί τη δευτέρα.Βέβαια αφού θα έχει σύνολο 9 fans μέσα πρέπει να πάρω κάποια που να μην κάνουν πολύ θόρυβο σωστά?Προτείνεται μου παρακαλώ κάποια γιατι τα κοιτάω τόση ώρα και δεν βγάζω άκρη.... (κατα προτίμηση απο eshop)

Θα έχει πάνω είδη μόνο 2.

Δέν θα ήταν καλό να έχει ακόμα 2 για να είμαι καλυμένος και το καλοκαίρι απο τις θερμοκρασίες?

Βλέπω να παραγγείλω ανεμιστηράκια για το R300.Απο ότι διαβάζω μπορώ να βάλω 6x120mm ή 140mm fans και ακόμα ένα 120mm.

Λέω να πάρω για αρχή 2 140mm να τα έχω έτοιμα μέχρι να έρθει το κουτί τη δευτέρα.Βέβαια αφού θα έχει σύνολο 9 fans μέσα πρέπει να πάρω κάποια που να μην κάνουν πολύ θόρυβο σωστά?Προτείνεται μου παρακαλώ κάποια γιατι τα κοιτάω τόση ώρα και δεν βγάζω άκρη.... (κατα προτίμηση απο eshop)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πάρε 2 x14 αθόρυβα και καλά το ένα θα το βάλεις όπου φυσάει καλύτερα το Southbrige, το άλλο επάνω η πίσω όπου σε βολεύει και σ'αρεσει για εξαγωγή. Ότι σου περισσέψει από πλαϊνή τρύπα κλειστην εσωτερικά με αλουμινοταινια να γλυτώσεις σκόνη και θόρυβο

Ένα μπροστά και ένα πίσω θεωρω ότι είναι αρκετά. Με τα παραπάνω ο θόρυβος αυξάνεται δυσανάλογα με τη μείωση της θερμοκρασίας.

Τότε εσύ γιατί δεν βγάζεις τα 2 από τα 4 ? :P :D

Τον χειμώνα ανετοτατα κλείνεις τον έναν από τους 2 εξαγωγής. :-D

θέλω να βάλω τισ θερμοκρασίες απο το core temp να δείτε τι έχω αυτή τη στιγμη στο σύστημα αλλά δεν ξέρω που να ανεβάσω την φωτό για να δώσω link.

(ακόμα βλέπω τα σχόλια δεινόσαυρου και stm ποιο πάνω και γελάω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...