jimaras199696 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γεια σας σε 3 εβδομαδες δίνω το lower του esb και αν και εχω ψαξει δεν καταφερα να βρω ενα προγραμμα για τον υπολογιστη που να εχει μεσα τεστ του esb και να τα λυνω για εξασκηση .Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι τέτοιο η αν υπαρχει καποιο σιτε που να λυνω test online.Σας παρακαλω οποιος ξερει κατι ας απαντησει γρηγορα γιατι σε 3 εβδομάδες δίνω και βιαζομαι
jimaras199696 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 http://www.nonstopenglish.com/ δεν υπαρχει κατι που να εχει διαγωνισματα? Αυτο εχει ασκησεις γενικες εγω εψαχνα για κατι που να ειχε ολοκληρα διαγωνισματα και εγω να τα ελυνα και μετα να με βαθμολογουσε
Tsiringos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γεια σας σε 3 εβδομαδες δίνω το lower του esb και αν και εχω ψαξει δεν καταφερα να βρω ενα προγραμμα για τον υπολογιστη που να εχει μεσα τεστ του esb και να τα λυνω για εξασκηση .Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι τέτοιο η αν υπαρχει καποιο σιτε που να λυνω test online.Σας παρακαλω οποιος ξερει κατι ας απαντησει γρηγορα γιατι σε 3 εβδομάδες δίνω και βιαζομαι μια απ τα ιδια αλλα εγω βαριεμαι να λυνω του φροντιστηριου θα λυνο και εξτρα?! χδ
jimaras199696 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 μια απ τα ιδια αλλα εγω βαριεμαι να λυνω του φροντιστηριου θα λυνο και εξτρα?! χδ εμας απο τις 4 ημερες που παμε την 1 μας εξασκουν στο esb τις αλλες μερες κανουμε michigan και cambridge γι αυτο θελω τεστ απο τον υπολογιστη
micos000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Hi velmashackles and welcome to insomnia. I must inform you that Insomnia is a Greek speaking forum. Also the thread that you answering is from 2012, so i believe that the topic starter either get his degree or don't have any use for the solutions.
BritGreek Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Αν και είναι παλιό το thread, αν κάποιος ψάχνει να βρει tests του ESB, υπάρχουν δύο sample tests στο παρακάτω link, για όλα τα επίπεδα εξέτασης. https://europalso.gr/exams/esb/new-exams-format/
Προτεινόμενες αναρτήσεις