Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σε 3 εβδομαδες δίνω το lower του esb και αν και εχω ψαξει δεν καταφερα να βρω ενα προγραμμα για τον υπολογιστη που να εχει μεσα τεστ του esb και να τα λυνω για εξασκηση .Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι τέτοιο η αν υπαρχει καποιο σιτε που να λυνω test online.Σας παρακαλω οποιος ξερει κατι ας απαντησει γρηγορα γιατι σε 3 εβδομάδες δίνω και βιαζομαι

Δημοσ.

Γεια σας σε 3 εβδομαδες δίνω το lower του esb και αν και εχω ψαξει δεν καταφερα να βρω ενα προγραμμα για τον υπολογιστη που να εχει μεσα τεστ του esb και να τα λυνω για εξασκηση .Ξερει κανεις αν υπαρχει κατι τέτοιο η αν υπαρχει καποιο σιτε που να λυνω test online.Σας παρακαλω οποιος ξερει κατι ας απαντησει γρηγορα γιατι σε 3 εβδομάδες δίνω και βιαζομαι

μια απ τα ιδια αλλα εγω βαριεμαι να λυνω του φροντιστηριου θα λυνο και εξτρα?! χδ

Δημοσ.

μια απ τα ιδια αλλα εγω βαριεμαι να λυνω του φροντιστηριου θα λυνο και εξτρα?! χδ

εμας απο τις 4 ημερες που παμε την 1 μας εξασκουν στο esb τις αλλες μερες κανουμε michigan και cambridge

γι αυτο θελω τεστ απο τον υπολογιστη

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Hi velmashackles and welcome to insomnia.

I must inform you that Insomnia is a Greek speaking forum. Also the thread that you answering is from 2012, so i believe that the topic starter either get his degree or don't have any use for the solutions. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...