Hamurabi Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Καλησπερα παιδια. Εχω τον Q6600. Ως τωρα ειχα 2GB Kingston DDR2 800mhz 5-5-5-15. Xθες αγορασα και αλλα 2GB Kingston DDR2 1066mhz 7-7-7-20. Εκανα ενα clear CMOS και ειμαι εντελως εργοστασιακος τωρα. Θελω να μου πειτε αρχικα τι κανω με τις ρυθμισεις τον μνημων για να τις εχω να τρεχουν οσο πιο "ιδια" γινεται μιας και εχουν διαφορετικα timings κτλ. Μετα απο αυτο θελω να μου πειτε τι να κανω για να παιξει ο 6600 στα 3Ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Λογικα τωρα ετσι οπως εισαι θα παιζουν στα 800 ολες με τα timings των 800σιων. κατεβασε το cpuz και στην καρτελα memory ποσταρε την φωτο να δουμε πως τρεχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 λοιπον αποτι βλεπω τρεχουν στα 667mhz... παραθετω φωτο http://imageshack.us/photo/my-images/268/cpuzergostasiakamnimes.jpg σχετικα με τoν Q6600... Allαξα το CPU:Ram σε 1:1 και πειραξα το fsb apo 266 στα 333mhz. Αποτελεσμα ειναι να εχω παει στα 3,0 Ghz απλα και ωραια. Χρειαζεται νανεβασω καθολου ρευμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 μερικες φορες δεν χρειαζεται αλλα αν θες ανεβασε το ελαφρως για να εισαι σιγουρος. και τρεξε και κατι να δες αν θα εισαι σταθερος , εννοω prime95 , ιντελ burntest ή κατι αντιστοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Λοιπον τις μνηυμες τις εφτιαξα και παιζουν στα 800mhz. Περιμενω να μου πειτε αν μπορω να κανω κατι παραπανω με τον q6600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Πάει και πιο πάνω αλλά για ποιο λόγο? Δεν σε ικανοποιεί στα 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Πάει και πιο πάνω αλλά για ποιο λόγο? Δεν σε ικανοποιεί στα 3? Γιατι ειναι σταθερος εκει περα???Ετρεξε κανα τεστ??? Ψυχτρα εχεις???ή ειναι με την στοκ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γιατι ειναι σταθερος εκει περα???Ετρεξε κανα τεστ??? Ψυχτρα εχεις???ή ειναι με την στοκ?? Ακριβως οτι λεει ο φιλος ... Αν δεν τρεξεις με τις ωρες τεστ(με σωστη ψυχτρα και θερμοκρασιες) για να εισαι σιγουρος δεν μπορεις να πεις οτι εχω τον ταδε επεξεργαστη και τρεχει στην Χ συχνοτητα. Ο q6600 με σωστη ψυχτρα και μετρια και πανω μητρικη φτανει τα 3.6 με 1¨προς 1 στις μνημες στα 800ΜΗΖ αλλα η διαδικασια ειναι συνθετη ,δες τον οδηγο στο φορουμ μας για να τα κανεις σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μητρικη εχω την abit ip35 pro. Απο ψυκτρα εχω την εργοστασιακη. O cpu μου δειχνουν τα προγραμματα αλλα και τα windows οτι ειναι στα 3ghz. Οποτε χωρις ναχω κανει τεστ εννοειτει οτι τρεχει στα 3ghz τωρα. Tεστ δεν εχω κανει αλλα τον εχω ηδη 1 24ωρο ανοιχτο με διαφορα προγραμματα και δεν ειχα καποιο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μητρικη εχω την abit ip35 pro. 1)Απο ψυκτρα εχω την εργοστασιακη. 2)O cpu μου δειχνουν τα προγραμματα αλλα και τα windows οτι ειναι στα 3ghz. Οποτε χωρις ναχω κανει τεστ εννοειτει οτι τρεχει στα 3ghz τωρα. Tεστ δεν εχω κανει αλλα τον εχω ηδη 1 24ωρο ανοιχτο με διαφορα προγραμματα και δεν ειχα καποιο προβλημα. 1)Γυρνα τα στοκ..!!! 2)Εκει δεν στρεσαρεις το cpu..Μην επιχειρησεις τπτ δεν εχει νοημα με την στοκ ψυχτρα..!!!Θες μια ψυχτρα για να τον ανεβασεις...Γυρω στα 30ευρω.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 1)Γυρνα τα στοκ..!!! 2)Εκει δεν στρεσαρεις το cpu..Μην επιχειρησεις τπτ δεν εχει νοημα με την στοκ ψυχτρα..!!!Θες μια ψυχτρα για να τον ανεβασεις...Γυρω στα 30ευρω.!! Καλά μην τρελενομαστε κιόλλας.. και η εργοστασιακή με ένα mild overclock στα 3 χωρις έξτρα ρεύματα μια χαρά θα αναπεξέλθει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κοκολινος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μα δν ξέρει καν αν είναι σταθερόΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μα δν ξέρει καν αν είναι σταθερόΣ!!! Και τι αλλαζει αυτο σε σχέση με αυτο που σου είπα ρε κοκολινε αγορι μου? Γενικότερα μιλάμε δεν μιλάμε μονο για την συγκεριμένη περίπτωση... αν και ο Q6600 κατα 90% θα είναι σταθεροτατος στα 3 με στοκ ρεύματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Προτεινετε μου παιδια μια ψυκτρα για τον Q6600. Δε θελω κατι υπερβολικο. μεχρι 3-3.2ghz max θελω να τον εχω. Επισης κατι που να μπορω να βαλω ευκολα γιατι δεν εχω ξαναβαλει/βγαλει ψυκτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Προτεινετε μου παιδια μια ψυκτρα για τον Q6600. Δε θελω κατι υπερβολικο. μεχρι 3-3.2ghz max θελω να τον εχω. Επισης κατι που να μπορω να βαλω ευκολα γιατι δεν εχω ξαναβαλει/βγαλει ψυκτρες. Πες μας ποιο κουτι έχεις και τι ποσο μπορεις να διαθέσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα