thesikaleon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Η ερώτηση μου απευθύνεται σε gamers. Τι είδους σελίδα θα θέλατε να δείτε online που να απευθύνεται αποκλειστικά σε ελληνικό κοινό; πχ μία σελίδα με replays για οποιοδήποτε παιχνίδι
panos0100 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ισως μια σελιδα που πρωσοπικα για μενα η οποια θα εδιχνε τα καλυτερα racing games τα οποια θα εβαζε σε σειρα με την καλυτερη ζημια που εχει το αυτοκινητο και πιο εχει την πιο ρεαλιστικη ζημια για μενα
thesikaleon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Της απεξάρτησης Δλδ ελάτε στην σελίδα για να ξεκολλήσετε από το gaming; Και στο καλωσόρισμα νέων μελών θα γράφει "Με λένε Στέλιο και είμαι καθαρός από WOW, δύο μήνες"
parasaser Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ολοκληρα walkthrough games στο youtube στα Ελληνικα
isay Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δλδ ελάτε στην σελίδα για να ξεκολλήσετε από το gaming; Και στο καλωσόρισμα νέων μελών θα γράφει "Με λένε Στέλιο και είμαι καθαρός από WOW, δύο μήνες" Προφανώς ψάχνεις ιδέα για να φτιάξεις site. Sites για WoW, cod, κλπ υπάρχουν χιλιάδες και κάθε μερα φτιάχνονται καινουργιες, άρα μια απο τα ίδια. Στο χώρο των gamers λείπει (αυτό δεν ρώτησες; ) μια σελίδα απεξάρτησης-αυτοπεριορισμου γιατί ΟΛΟΙ οι gamers λένε οτι πρέπει να περιορίσουν το χρόνο αλλά δεν ξέρουν το πως. Αυτή λοιπον η ιδέα-site ΛΕΙΠΕΙ απο την κοινότητα των gamers. Απεξάρτηση δεν σημαίνει απαραίτητα διακοπή, αλλά σημαίνει και περιορισμός της κατάχρησης.
thesikaleon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δεν είμαι σίγουρος πως θα μπορούσε να λειτουργήσει μία σελίδα όπως την περιγράφεις. Ίσως να προσελκύσει κόσμο αλλά όταν κάνεις κάτι πρέπει και να το γουστάρεις, και προσωπικά δεν με εκφράζει μία σελίδα απεξάρτησης.
isay Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δεν είμαι σίγουρος πως θα μπορούσε να λειτουργήσει μία σελίδα όπως την περιγράφεις. Ίσως να προσελκύσει κόσμο αλλά όταν κάνεις κάτι πρέπει και να το γουστάρεις, και προσωπικά δεν με εκφράζει μία σελίδα απεξάρτησης. Το αν θες/μπορείς να την υλοποιήσεις ειναι δικό σου θέμα και απόφαση. Απλώς απάντησα στην αναζήτηση σου για καλή ιδέα για site.
pournaras Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μια σελιδα που "λειπει", θα ειναι μια σελιδα που λογικα θα μαζεψει κοσμο. Αρα και διαφημισεις, εσοδα, και στην τελικη κερδος. Μια τετοια σελιδα (αν εχει μεινει καποια ιδεα), δεν προκειται ποτε κανεις να σου την πει, γιατι θα την κρατησει για παρτη του.
thesikaleon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Εδώ και δύο χρόνια έχω το battleforge.gr το οποίο κατάφερε να μαζέψει περισσότερο κόσμο από το επίσημο forum οπότε τελικά από ελληνικό fansite έγινε κυρίως γερμανικό Επειδή ξενέρωσα άσχημα με το τελευταίο patch και το άθλιο development από την ΕΑ αποφάσισα να σταματήσω. Αυτό που έκανε την σελίδα μου τόσο δημοφιλή ήταν ότι τους έδινα χώρο για να ανεβάζουν replays όπου μπορούσαν να γίνουν σχολιασμοί, rating κτλ ,ι χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένα όλα τα streaming channels του παιχνιδιού και πλήρως ενημερωμένη card database (πάρτε μάτι εδώ) Και σε αυτή την σελίδα δεν έβαλα διαφημίσεις γιατί πολύ απλά δεν θέλω. Στόχος δεν είναι το κέρδος, απλά το κάνω για hobby. Πραγματικά θέλω να στήσω κάτι για τους Έλληνες gamers αλλά όχι μία σούπα από τα ίδια. Θέλω κόσμο αλλά όχι διαφημίσεις. Την σωστή ιδέα εξάλλου μπορεί να την δώσει μόνο κάποιος που δεν έχει την γνώση ή την διάθεση να στήσει ο ίδιος μία ιστοσελίδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα