Προς το περιεχόμενο

Alan Wake: American Nightmare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ,το έχω!Από τα πολύ καλά και ωραία παιχνίδια!

Δηλαδή δεν αξίζει να λεφτά του ;

Eννοεις να δώσεις λεφτά? :shock:

Εμένα πάντως, αν μου έδιναν 50 ευρώ, δεν ξαναέπαιζα 3 φορές την ίδια -μέτρια- πίστα. Για κανένα λόγο.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έκανε τόσο το alan wake.

11€ έχει στο steam το american nightmare..

και το αρχικό alan wake collector's την είχα πάρει 20€ από το steam..Και είναι από τα ωραιά παιχνίδια!

Θα το έπαιζα όμως και χωρίς να μου έδιναν χρήματα το αρχικό.

Τόσοι όμως δίνουν 50-60€ κάθε χρόνο για να παίζουν cod την ίδια-μετρια-πίστα

Δημοσ.

Δεν είπα ότι έχει τόσο, είπα ότι και να μου δίνανε τόσα δεν θα το ξανάπαιζα. Και προφανώς δεν μιλάω για το πρώτο.

Χμμ..γιατί το λέτε αυτό;Τόσο χάλια πια; η δοκιμή θα μας πείσει !

Δημοσ.

Έχει έναν χάρτη που τον παίζεις 3 φορές. Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Επίσης ατμόσφαιρα και υπόθεση μηδέν. Σαν shoot' em up είναι.

Εννοείται ότι η δοκιμή θα σε πείσει αλλά προς θεού, μην το αγοράσεις. Και 5 ευρώ να κάνει. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου γνώμη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτησα κι εγώ, πολύ ωραίο αν και είναι λίγο κουραστικό το όλο σκηνικό με τις "επαναλήψεις", και δυστυχώς σχετικά μικρό, σχεδόν 4 ώρες χρειάστηκα (και έψαχνα για τις σελίδες κλπ, 50 βρήκα).

Πάντως για 3€ που το πήρα αξίζει και με το παραπάνω. :)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενταξει, ηταν μεν repetitive ομως καθε φορα που ξυπναγες απο την αρχη εκανες ολο και λιγοτερα πραγματα. Παρολα αυτα αυτα ομως την τριτη φορα σκυλοβαρεθηκα. Παντως για 3 ευρω  που το αγορασε καποιος παραπανω ειναι τιμιο κατα τη γνωμη μου..

Δημοσ.

Ενταξει, ηταν μεν repetitive ομως καθε φορα που ξυπναγες απο την αρχη εκανες ολο και λιγοτερα πραγματα. Παρολα αυτα αυτα ομως την τριτη φορα σκυλοβαρεθηκα. Παντως για 3 ευρω  που το αγορασε καποιος παραπανω ειναι τιμιο κατα τη γνωμη μου..

εγώ βαρέθηκα από την πρώτη φορά που το πήρε από την αρχή.. Έχει και τρίτη;; Ευτυχώς που το είπες να μην το συνεχίσω καν. Εξάλλου δεν συσχετίζετε με το κανονικό Story 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...