zvarthangalos Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 κυκλοφορησε κ κανονικα κ απο θειο 1.68 GB μόνο; για fake το κόβω.
aekoupoli Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 οχι κ στο xbox τοσο ειναι περιπου,αφου δν ειναι κανονικο game,σαν expansion ειναι περιπου
JohnVani18 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Παιδιά μικρό είναι, στο XBOX Live Arcade είχε κυκλοφορήσει, όχι σαν retail.
zvarthangalos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Νύχτα έφυγε, σόρρυ αλλά όταν θα μάθετε να σέβεστε τους καταναλωτές σας εκεί στην Remedy (βλέπε cdproject με το The Witcher 2 Assassins Of Kings) τοτε κι αυτοί θα σας επιβραβέυουν δινωντάς σας τα λεφτουδάκια τους που την σήμερον ημέρα είναι δύσκολο να βγούν ώς και ακατόρθωτο για πολλούς απο μάς και ιδιαίτερα στην χώρα μας , για το πρώτο δεν μπορώ να πώ τίποτα γιατί ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι άσχετα άν άργησε κάποια χρόνια να βγεί σε PC.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vkOrkXYnEJk http://www.youtube.com/watch?v=YQCz7tIVxMo
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! Ο όρος "επαναλαμβανόμενο, βαρετό παιχνίδι" αποκτά νέα υπόσταση. Δεν σεβάστηκαν το πρώτο που ήταν παιχνιδάρα, κρίμα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Σύμφωνο 3 φορες τα ίδια maps είναι βαρετό, όπως επίσης και τα restock boxes. Για μια φορα τα maps πάντως δεν είναι κακό.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παίδες..αυτό τί alan wake είναι;Η συνέχεια του;Δεν έχω καταλάβει.
mchls Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παίδες..αυτό τί alan wake είναι;Η συνέχεια του;Δεν έχω καταλάβει. The game is a downloadable follow-up to its predecessor, Alan Wake, but is not a sequel. Ας πούνε εκείνοι που το έχουν παίξει για σιγουριά...
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Ας πούνε εκείνοι που το έχουν παίξει για σιγουριά... Ναι αν μπορούν τα παιδιά.. Είναι κομμάτι;Μέσα από κάποια ιστορία;Σα το deus ex missing link ;Που συνέχιζε;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Είναι απλά ένας "εφιάλτης" του Alan, δεν δένεται με το κύριο game. Οποτε δεν χρειάζεται να έχεις παίξει το προηγούμενο, αλλα καλύτερα να το παίξεις γιατί είναι κλάσεις ανώτερο!
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Είναι απλά ένας "εφιάλτης" του Alan, δεν δένεται με το κύριο game. Οποτε δεν χρειάζεται να έχεις παίξει το προηγούμενο, αλλα καλύτερα να το παίξεις γιατί είναι κλάσεις ανώτερο! ναι ,το έχω!Από τα πολύ καλά και ωραία παιχνίδια! Δηλαδή δεν αξίζει να λεφτά του ;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Dude η γνώμη μου είναι πως όχι, αλλα αυτό δεν σημαίνει και κάτι, δες το presentation και αποφάσισε καλύτερα εσύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα