hasiotis_john Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μου ήρθε το Acer, όλα καλά, πανέμορφο και ποιοτικό! Αλλά ρε παιδιά επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα με Linux, έχω κολλήσει στο πρώτο boot! Βασικά, ανοίγει , κάνει κάτι check και τα βγάζει όλα Οκ και μετά μου γράφει [root@localhost /]# και τέλος! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!! Καμιά βοήθεια!! .. Ευχαριστώ!!
rip Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Βάλε Windows Μου ήρθε το Acer, όλα καλά, πανέμορφο και ποιοτικό! Αλλά ρε παιδιά επειδή έχω μαύρα μεσάνυχτα με Linux, έχω κολλήσει στο πρώτο boot! Βασικά, ανοίγει , κάνει κάτι check και τα βγάζει όλα Οκ και μετά μου γράφει [root@localhost /]# και τέλος! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!! Καμιά βοήθεια!! .. Ευχαριστώ!!
hasiotis_john Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Βάλε Windows Βασικά ναι , αυτό θέλω να κάνω! Αλλά τα έχω ξεχάσει τα κόλπα ρε γαμ...το!! Επίσης δεν έχω εξωτερικό Cd-Drive για να κάνω boot από εκεί! Βασικά νομίζω γίνετε και από Flashάκι αλλά μήπως ξέρει κανείς να μου δώσει κάποιο link για ένα πλήρη οδηγό!?? Ας μου στείλει κάποιος με pm οδηγίες για να μην χαλάσουμε το θέμα που είναι προσφορές! Αν και δω που τα λέμε θα είναι χρήσιμο να το δουν εδώ όσοι το πήραν και θέλουν και αυτοί να βάλουν άλλο λειτουργικό! Ρώτησα και τον υπάλληλο εκεί και που είπε πως ΔΕΝ χάνεις την εγγύηση αν βάλεις κάτι διαφορετικό!! Edit.. ok, το βρήκα και πέρασα τα 7 με στικάκι!! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2012 από hasiotis_john
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα