Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποιο software σε php και mysql ή κάτι άλλο που έχετε να προτείνετε προκειμένου να γίνεται εύκολα διαμοιρασμός των αρχείων.

Βολεύει να τα κάνεις shared files στο windows server 2008, ωστόσο χρειάζομαι να μπορούν να περαστούν εύκολα τα permissions χωρίς να καθυστερούν (400 GB είναι οι φάκελοι και τα αρχεία) και logfiles για να γνωρίζω αν γίνει κάποιο πατάτα ποιος την έκανε. Προσανατολίζομαι σε κάποιο cms...έχετε να προτείνετε κάποιο;

Θα στηθεί σε πρώτη φάση τοπικά (lan), αργότερα ίσως μεταφερθεί στο web.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γιατί απλά δεν στήνεις ένα Linux Server(ubuntu server) που να τρέχει FTP; Ο κάθε χρήστης θα μπορεί να είναι φυλακισμένος στο Home Directory που θα του ορίσεις και τέλειωσες.

Δημοσ.

Γιατί θέλω να έχει read access σε κάποιους φακέλους που άλλοι έχουν write access. Επίσης έχω windows server 2008, 60 χρήστες, και 400 gb αρχεία με διαφορετικά permissions.

Χρειάζομαι και log files... :fear:

Επισκέπτης
Δημοσ.

SharePoint? ίσως? Κάνει όλα αυτά που λές και αργότερα βγαίνει και στο Web.

Υπάρχει και το Sharepoint Foundation δωρεάν για αρχή και αν έχεις και Volume Licence στο Office 2010 τότε δικαιούσαι και το Office Web Apps όπου μπορούν να ανοίξουν και τα αρχέια τους απευθείας στο Web.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χμμ...καλή ιδέα...αλλά σε εταιρεία μπορώ να βάλω sharepoint? Είναι δωρεάν;

Καμιά άλλη ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...