Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το desktop που έχω έχει αυτήν την motherboard και 2gb ram να του βάλω αυτήν την cpu και να του προσθέσω αυτήν την ram και κάρτα γραφικών να βάλω αυτή ή δεν ταιριάζει τίποτα από αυτά; Το τροφοδοτικό μου είναι 460w χρειάζεται καινούριο;

Δημοσ.

Αυτά που θες να αγοράσεις κοστίζουν 300€.

Αγόρασε αυτά:

AsRock 970 Extreme3

AMD Phenom II X4 965

Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600MHz

Asus Radeon HD6770 DirectCU 1GB

Σύνολο 315€.

Τα παλιά σου πούλα τα και τα λέφτα που θα πάρεις κράτα τα η ρίχτα για καλύτερη κάρτα γραφικών, περισσότερη ram ή οτι άλλο αγαπάς.

Δημοσ.

Ξέχασα να πω ότι το τροφοδοτικό μου είναι 460w θα χρειαστώ καινούριο είτε σε αυτό που είπε ο KoukouBakiaS είτε σε αυτό μου είπα εγώ;

Δημοσ.

Ναι όντως η κάρτα που αναφέρει ο duffy είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Την είχα ξεχάσει αυτή. Τα 460 watt φτάνουν για ένα τέτοιο σύστημα, αρκεί το τροφοδοτικό σου να είναι κάποιο επώνυμο και ποιοτικό. Πες μας ακριβώς ποιό είναι το τροφοδοτικό σου.

Πάντως αν πας για full αναβάθμιση (mobo, cpu, ram, gpu), πουλώντας τα παλιά σου μπορείς να αγοράσεις και καινούριο ποιοτικό τροφοδοτικό χωρίς να χρειαστεί να βάλεις extra χρήματα από την τσέπη σου (πέρα από τα ~300).

Επίσης αν μας πεις ακριβές budget και χρήση που προορίζεται το pc, μπορούμε να σου δώσουμε πιο ακριβείς προτάσεις.

Δημοσ.

Το desktop που έχω έχει αυτήν την motherboard και 2gb ram να του βάλω αυτήν την cpu και να του προσθέσω αυτήν την ram και κάρτα γραφικών να βάλω αυτή ή δεν ταιριάζει τίποτα από αυτά; Το τροφοδοτικό μου είναι 460w χρειάζεται καινούριο;

εαν θελεις εχω τον Ε6600 και την ψηχτρα του και μια 2γιγα Kingston hyperx blue

Δημοσ.

Για γενική χρίση το προορίζω, το υπολογίζω περίπου στα 300-350€ για full αναβάθμιση δεν θέλω και το τροφοδοτικό το έχω περίπου 6-7 χρόνια επάνω του δεν γράφει κάποια εταιρία μόνο το μοντέλο του LPK19-460WP

Δημοσ.

φιλε ενοειται οτι θα παρεις αυτα που σου προτινει ο KoukouBakiaS!! δεν αξιζει τα λεφτα ο E8500. ο phenom ειναι καλυτερος κατα πολυ! :mrgreen:

Δημοσ.

Στο πλαίσιο έχει αυτό να το εμπιστευτώ; Μου είπαν ότι ήταν για κάποιον που το είχε παραγγείλει αλλά δεν το πήρε και μου είπε πως δεν έχει δουλέψει ποτέ. Με αυτήν την κάρτα γραφικών θα χρειαστεί και καινούριο τροφοδοτικό; αυτό που έχω 460W

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...