beez Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 θα ηθελα να ρωτησω τι προτεινετε? παλια ειχα δοκιμασει το motherboard monitor αλλα βλεπω οτι εχει σταματησει το development. εναλλακτικα το speedfan για το coretemp διαβασα οτι εγκαθιστα αλλο junkware. υπαρχουν αλλες επιλογές? θελω να το βαλω πανω σε εναν σερβερ οποτε ψαχνω κατι αξιοπιστο.
Candlemass Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 HWiNFO(32/64), πολύ αξιόλογο και δωρεάν. Εκτός από θερμοκρασίες παρέχει και realtime monitoring σε CPU/RAM clock speeds, τάσεις και πολλά άλλα.
TheELF Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Το coretemp αν πατήσεις εκεί που λέει more downloads και πατήσεις την έκδοση που θέλεις σου δίνει ένα zip με το πρόγραμμα που δεν θέλει καν εγκατάσταση οπότε ούτε ένα στο δις να σου περνάει κάτι που δεν θέλεις. just saying
ExaByte Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 http://www.piriform.com/speccy/download/standard οντως, πολύ καλό και freeware!!
nikomas50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Εγώ γιατί νομίζω ότι κανένα από τα προγράμματα αυτά δεν είναι αξιόπιστο; Οι εικόνες που επισυνάπτω έχουν ληφθεί την ίδια χρονική στιγμή και έχουν διαφορετικές ενδείξεις. Ποια να εμπιστευτώ;
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Όλα τα προγράμματα παίρνουν της τιμές από τους σένσορες που υπάρχουν,είναι δηλαδή όλα το ίδιο αξιόπιστα(όσο αξιόπιστοι είναι οι σένσορες) οι διαφορές στης τιμές είναι κατά 99% λόγου του ότι δεν παρακολουθούν σε «ζωντανό χρόνω» αλλά παίρνουν τιμές κάθε λίγο,επειδή δεν είναι συγχρονισμένα τα προγράμματα μεταξύ τους δίνουν τιμές από διαφορετικούς χρόνους.
nikomas50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Οι ενδείξεις πάρθηκαν αφού ο υπολογιστής έμεινε τουλάχιστον για 5 λεπτά σε idle κατάσταση και όλα τα προγράμματα είχαν κάνει refresh των ενδείξεων τουλάχιστον δυο φορές το καθένα. Οι μεγάλες διαφορές δε δικαιολογούνται με αυτές τις συνθήκες κατά τη γνώμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα