geowizard Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Τι να με προετοιμασεις.....τα ειδα ολα. κοιτα με την διαδικασια που εκανες λογικα προκαλεσες καπου βραχυκυκλωμα.το τροφοδοτικο σου δεν εχει τις προστασιες που πρεπει να εχει η τις ανοχες τελος παντων οποτε η κατι εχει παιχτει με το τροφοδοτικο και ειναι στα τελευταια του και δεν δινει σωστο ρευμα για την καρτα γραφικων η πολυ απλα επαθε ζημια η καρτα γραφικων. αλλα πρεπει να απομονωσουμε το προβλημα το τι ακριβως φταιει. να σου πω να μετρησεις το τροφοδοτικο σου εαν εχεις πολυμετρο,θα το κανεις?ευκολη διαδικασια δες στην υπογραφη μου. γιατι το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις ειναι αυτο.περα απο το να το πας στον μαστορα και να πληρωσεις. εκτος και εαν βγαλεις την καρτα γραφικων απο πανω απο το pc οταν ειναι κλειστο και την κουμπωσεις μα στην αλλη θυρα που εχει και δεις τι γινετε.δοκιμες κανουμε ακομα. Αρχικα να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια. δεν εχω πολυμετρο αλλα πιο παλια το ειχα μετρηση με ενα ενος φιλου μου. τελικα θα το παω σε τεχνικο απλα θελω να πιστευω οτι δεν εχει προβλημα η καρτα γραφικων γιατι θα μεινω χωρις pc! Ευχαριστω και παλι!
Thanos1972 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μην το πας ακομη στον τεχνικο γιατι εαν δουλευει το Hardware οκ και απλα κανεις αυτος την διαδικασια να την βγαλει,να την καθαρισει και να την ξαναβαλει,τζαμπα λεφτα θα δωσεις.
geowizard Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Το θεμα ειναι αν παταει καλα η καρτα γραφικων στην μητρικη σου + αν εχει υποδοχη για ρευμα αν το εχεις συνδεσει καλα ... Παρε τηλ κανενα φιλο σου που ασχολειται με pc , να σε βοηθησει να συνδεσεται απο την αρχη το pc ... Θάνο σωστά τα λες εσύ απλά καλύτερα κατ εμέ να μην πειράξει το τροφοδοτικό γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Απο που είναι το παλικάρι ? Πρέπει να αφαιρέσεις πλέον αυτή την κάρτα παρτο απόφαση όταν θα την αφαιρέσεις θα αγγίξεις πολύ ελαφριά τις επαφές της με καθαρά χέρια ώστε να αποφορτιστεί εντελώς θα ξανακάνεις την διαδικασία που σου είπε ο Thanos πιο πάνω με το cmos θα κουμπώσεις την κάρτα και το μόνιτορ και θα ανάψεις. Απο τις φωτογραφιες που ποσταρε δειχνει να ειναι καλα βαλμενα τα καλωδια τροφοδοσιας της καρτας. Δικιο εχεις.αυτο ηθελα να τον ρωτησω απο που ειναι μπας και εαν ειναι απο εδω γυρω να το φερει να το ριξω μια ματια (αφιλοκερδος παντα,δεν χρειαζεται να το πω αυτο). Ειμαι απο νοτια προάστια αττικης (λαγονησι συγκεκριμενα) θα το παω σε φιλο να το δει και θα δουμε τι θα γινει... ευχαριστω παντως! Μην το πας ακομη στον τεχνικο γιατι εαν δουλευει το Hardware οκ και απλα κανεις αυτος την διαδικασια να την βγαλει,να την καθαρισει και να την ξαναβαλει,τζαμπα λεφτα θα δωσεις. βασικα θα το παω σε φιλο με ικανοτητες τεχνικου!
geowizard Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Οκ,ενημερωσε μας για το αποτελεσμα.καλη τυχη. Ευχαριστω.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μου είχε συμβεί και εμένα με την 6850 το ίδιο από άλλη αιτία. έκανα ότι του έγραψα και τελείωσε.για κάποιον λόγο έχει ένα υποτυπώδες cmos κ η κάρτα που πρέπει να γίνει reset και γίνεται με το που φεύγει όλο το ρεύμα από πάνω της.
geowizard Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μου είχε συμβεί και εμένα με την 6850 το ίδιο από άλλη αιτία. έκανα ότι του έγραψα και τελείωσε.για κάποιον λόγο έχει ένα υποτυπώδες cmos κ η κάρτα που πρέπει να γίνει reset και γίνεται με το που φεύγει όλο το ρεύμα από πάνω της. θα του το πω και θα δουμε, ευχαριστω.
geowizard Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τελικά κάηκε η καρτα και πηρα αλλη. και παλι ευχαριστω παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα