Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνα με το ftp της Acer, Intel ειναι η καρτα.

Και επειδη ειναι νεο σχετικα το laptop, πρεπει να ειναι n (3 χρονια λεει το εχει).

Αλλα αν δε δωσει info ο ts, δεν κανουμε τιποτα...

Πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα να βαλει οποιαδηποτε καρτα (αρκει να κουμπωνει η κεραια). Κατα προτιμηση, να ειναι Atheros.

Δημοσ.

Επειδή έψαχνα διαφορές εγώ,αν γράψει τον τύπο ακριβώς ακόμα και αν δεν την έχω εγώ και την βάλει μια αγγελία εδώ με 10 ευρώ την έχει βρει.. Υπάρχει πληθώρα από διαλυμένα laptop.

ελπιζω να την βρει γιατι εδω στην ελλαδα δεν ειναι οι sellers τοσο fan των spare parts των laptops οπως ειναι στο ebay που βρισκεις τα παντα.και βεβαια δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα την δωσει μονο 10 ευρω.γενικα δυσκολο να πετυχει καλυτερη τιμη απο ebay .απλα στο ebay θα εχει τα ταχυδρομικα που βεβαια ειναι λιγα γιατι ειναι κατι ελαφρυ.και θα ειναι ακομα λιγοτερα αμα την αγορασει απο ευρωπη .

Συμφωνα με το ftp της Acer, Intel ειναι η καρτα.

Και επειδη ειναι νεο σχετικα το laptop, πρεπει να ειναι n (3 χρονια λεει το εχει).

Αλλα αν δε δωσει info ο ts, δεν κανουμε τιποτα...

Πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα να βαλει οποιαδηποτε καρτα (αρκει να κουμπωνει η κεραια). Κατα προτιμηση, να ειναι Atheros.

Intel θα βρει αρκετες .τα περισσοτερα Laptop με Intel ειναι.και οι atheros ειναι πολυ καλες αν και τωρα οσο ξερω βγαινουν και atheros φτηνες να το πω απλα που δεν ειναι κατι το τρελλο σε επιδοσεις/αποδοσεις αλλα και παλι ειναι κατι το επωνυμο αντιθετα με κατι αλλα Laptop που φορανε ακυρες καρτες πανω.ευτυχως τα περισσοτερα εχουν Intel/atheros,/realtek

Δημοσ.

Λοιπον η καρτα ειναι η Intel 5100 agn.

Αν την εχεις moviemaker καλως.

Δεν την έχω βρε φιλε γιατί εγώ μάζευα για Hackint0sh και οι Intel δεν μου κάνουν ΑΛΛΑ είμαι σίγουρος οτι αν βάλεις μια αγγελία ζήτησης θα την βρεις σε μηδέν χρόνο είναι από τις πιο εύκολες με ελαχίστη ζήτηση και στο λεω με βεβαιότητα γιατί οταν έψαχνα εγω ειχα 20 π.μ 7-10 ευρώ θα δώσεις αν είχα εγώ θα στην έδινα δωρεάν.

Δημοσ.

Λοιπον η καρτα ειναι η Intel 5100 agn.

Αν την εχεις moviemaker καλως.

Στο http://downloadcenter.intel.com/ θα βρεις πολυ νεοτερους drivers απο αυτους που δινει η Acer. Δεν κανεις μια δοκιμη, μηπως αποφυγεις τις φασαριες με την αλλαγη? Πηγαινε εκει που λεει "Select a product family", επιλεξε "Wireless Networking", και στις υποκατηγοριες θα βρεις και την καρτα σου...

Δημοσ.

και επισης στο device manager εχει μια επιλογη στις Intel καρτες που ρυθμιζεις σαν ενταση καρτας.μην ειναι στο minimum.συνηθως ειναι automatic me balance την υπολειπομενη μπαταρια.βαλτο στο Full manually

Δημοσ.

Οι drivers ειναι οι τελευταιοι.

Ειχα προσαθησει απο την αρχη να αλλαξω τις ρυθμισεις ,αλλα δεν ειδα βελτιωση δυστυχως.

ενα search που εκανα στο σκρουτζ, την βρηκα στα 30 ευρω.

Υπαρχει καποια προταση για αλλη καρτα γιατι ψαχνωντας καταλαβα οτι αρκετος κοσμος εχει αντιμετωπισει προβληματα με αυτη

Δημοσ.

το θεμα ειναι τι αλλο θα μπορει να παιξει με το λαπτοπ σου.δεν ξερω αν μπορεις να βρεις καμια δοκιμαστικη η αν μπορει ο φιλος που εχει πολλες να βρεθειτε να δοκιμασετε και να αγορασεις απο αυτον οποια σου παιζει.εκτος αν στο manual γραφει ποιες δεχεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...