Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.

εχω αυτο το λαπτοπ.

Επισης εχω το Thomson TG585 v8.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι σε αποσταση πανω απο 2 μετρων απο το ρουτερ δε μπορω να συνδεθω.

Δοκιμασα με αλλο λαπτοπ και δεν ειχα προβλημα με την αποσταση.

Τι προτεινεται ? Τι ειναι καλυτερο ? ενα repeater ή ενα wireless usb adapter ή κατι αλλο ?

ΥΓ.Οι drivers της ασυρματης καρτας ειναι οι τελευταιοι.

Δημοσ.

εφοσον οπως λες με αλλο laptop δεν εχεις προβλημα τοτε δεν φταιει το router.

οποτε α.δοκιμασε αλλους drivers για την ασυρματη καρτα του laptop.

β.δοκιμασε στο Thomson να βαλεις αλλο καναλι πχ 1,6 η 11 να δεις αν θα δεις καποια διαφορα.το ρουτερ μακρια απο γωνιες τοιχων και εμποδια.αλλιως σε βλεπω να παιρνεις wifi usb stick για το laptop η pcmcia καρτα.αν ειναι απο τα νεα λαπτοπ που δεν εχει Pcmcia τοτε θα εχει express card Πως την λενε αυτην.

Δημοσ.

Δυστηχως ουτε η αλλαγη καναλιου ουτε των Drivers βοηθησε.

Αρα παω για αγορα Wifi usb stick.

Αν γνωριζει καποιος καποιο καλο usb ας κανει το κοπο να προτεινει.

Δημοσ.

Όχι αφού απ'οτι καταλαβαίνω είναι καινούριο το λαπτοπ το πας και στο ελέγχουν και σου λύνουν το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Δεν ειναι καινουριο.

Το εχω 3 χρονια.

Και πάντα έτσι ήταν η τώρα το έπαθε ? Γιατί μπορείς να αλλάξεις εύκολα την εσωτερική καρτουλα και να είσαι όπως ήσουν. ίσως έχει ξεκουμπώσει η μια κεραία αυτά τα έχεις κοιτάξει ?

Δημοσ.

Και εγώ ψηφίζω να κοιτάξεις την ενσωματωμένη κάρτα, τα φτηνά laptops έχουν αντίστοιχα φτηνά εξαρτήματα. Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με το netbook μου, δεν μπορούσε να πιάσει τίποτα με την παρταλοκάρτα του, την αντικατέστησα με μία σύγχρονη πριν από 10 μήνες και τώρα είναι άριστο.

Το laptop σου είναι πια παλιό και εκτός εγγύησης, οπότε αξίζει να το ανοίξεις μόνο σου. Βρες τί κάρτα δικτύου φοράει, δες ποια άλλη μπορείς να του βάλεις και κάνε την αντικατάσταση, οικαρτούλες αυτές κοστίζουν €5-6 στο ebay.

Φυσικά μπορείς πάντα να πας στην εύκολη λύση του wi-fi stick, αλλά κρίμα είναι να υπολειτουργεί το μηχάνημά σου...

Δημοσ.

καταρχην και με αλλα ασυρματα δικτυα εχεις το ιδιο θεμα?

β.ανοιξε το καπακι απο κατω και δες οτι ειναι κουμπωμενα τα καλωδια απο τις κεραιες η την κεραια πανω.

γ.οπως ειπαν στο ebay θα βρεις φτηνες καρτες που σχεδον ολες κανουν .απλα αν ειναι b/g παρε ιδια γιατι αμα παρεις N υπαρχει περιπτωση να εχει 2 κεραιες και εσενα πχ μπορει να εχει υποδοχη μονο για μια.

δ.αν ειναι να παρεις Usb καλυτερα παρε pcmcia η card express τουλαχιστον να μην εξεχει απο το λαπτοπ τοσο πολυ οσο η usb εκτος αν το εχεις μονο για Home use και δεν σε νοιαζει.

τωρα εξωτερικες θα βρεις netgear και αλλες τοσες καλες.σε εσωτερικες Intel,atheros κτλ κτλ.

Δημοσ.

λοιπον,ανοιξα το καπακι και τα καλωδια απο τις κεραιες ειναι κουμπωμενα.

Αυτο που θελω να μαθω ,ειναι αν χρησιμοποιωντας ενα usb wireless θα εχω χαμηλοτερες ταχυτητες ?

Αν ναι τοτε θα αλλαξω την εσωτερικη καρτα. Υπαρχει καποια προταση ?

Δημοσ.

λοιπον,ανοιξα το καπακι και τα καλωδια απο τις κεραιες ειναι κουμπωμενα.

Αυτο που θελω να μαθω ,ειναι αν χρησιμοποιωντας ενα usb wireless θα εχω χαμηλοτερες ταχυτητες ?

Αν ναι τοτε θα αλλαξω την εσωτερικη καρτα. Υπαρχει καποια προταση ?

οχι δεν θα εχεις χαμηλοτερες ταχυτητες απλα το θεμα ειναι οτι θα εχεις ενα usb stick να εξεχει.η εσωτερικη καρτα απλα επειδη εχει κεραια απλωμενη γυρω απο το πλαισιο συνηθως παιζει λιγο καλυτερα απο την usb.συνηθως...

απλα η εσωτερικη δεν πιανει χωρο και ειναι φτηνες απο ebay.

μετα η pcmcia η card express δεν εξεχει τοσο και μετα η Usb και αυτη φτηνη και βρισκεις ευκολα απλα εξεχει.αν το ρουτερ σου παιζεικαι n μπορεις να παρεις και καρτα N για ποιο καλα αλλιως μια g.εκτος αν θες να παρεις N για να την εχεις καιγια μελλοντικα.

τωρα που ειδα οτι εχεις το v8 ναι εχει n απλα ειναι στα 65 mbps.δεν ειναι ουτε 150 Mbps ουτε 300.αλλα παρε μια n να την εχεις.μικρη η διαφορα στα λεφτα πλεον.

Δημοσ.

λογικα οσο ξερω η υποδοχη για την καρτα ειναι ψιλοκοινη στα περισσοτερα laptop οποτε λογικα οποιαδηποτε καρτα θα του κανει αρκει βεβαια να παρει καρτα που να εχει τον ιδιο αριθμο υποδοχων για κεραια.μην παρει καμια εσωτερικη που ειναι n και θελει δυο κεραιες και η υπαρχουσα του βγαζει μονο ενα καλωδιακη γιατι μπορει να εχει ψιλοθεμα.και συνηθως οι N οι εσωτερικες νομιζω εχουν παραπανω απο ενα.

Δημοσ.

Όχι γιατί μερικές ενεργοποιούνται από bios με συγκεκριμένη Mac address, άλλες έχουν support list στο bios και δεν ξεκινάει παρά μόνο με modify bios.

Δημοσ.

αυτοδεν το ηξερα.μεγαλη βλακεια αυτο.λογικα παντως στο ebay μπορει να βρει και την δικια του που εχει ηδη πανω το Laptop σε φτηνη τιμη.αλλα ebay γιατι ελλαδα...ουτε θα την βρει και αν την παραγγειλει θα την πληρωσει χρυσαφι.

Δημοσ.

Επειδή έψαχνα διαφορές εγώ,αν γράψει τον τύπο ακριβώς ακόμα και αν δεν την έχω εγώ και την βάλει μια αγγελία εδώ με 10 ευρώ την έχει βρει.. Υπάρχει πληθώρα από διαλυμένα laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...