MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Σωστή σκέψη αλλά ξέρεις κάτι ? εγώ από την εμπειρία μου και επειδή όμως αναβαθμίζω σχετικά κοντά, προτιμώ να έχω ένα ένα τα καλά εμπορικά κομμάτια για να μην τα παντρευτώ μετά,να μην χάνω πολλά,και να τα διώχνω εύκολα μιας και από χρήση τα διατηρώ σαν να βγήκαν μόλις από το κουτί. Δηλαδή εγώ θα έμενα με την onboard για κανένα μήνα αν ήθελα την 6870 και δεν έβγαιναν τα φράγκα μιας και εμένα δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια.. είναι άλλος τρόπος σκέψης σωστοί και οι 2.
Red Devil Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 μέχρι 100 ευρο για μητρική πείτε μ ποια chipset είναι καλα;;;
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 μέχρι 100 ευρο για μητρική πείτε μ ποια chipset είναι καλα;;; Αυτή που διάλεξες είναι καλή και δοκιμασμένη.
Red Devil Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 και κάτι ακόμα έχω ακούσει πως η gigabyte και η assous είναι καλές για μητρική και τις άλλες να τις αποφεύγω.Ισχύει;;;;
κοκολινος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ολες καλες ειναι..Σε ολες τις μαρκες σε ολα τα μοντελα παντα βγαινει μια παρτιδα ελαττωματική ......Ηλεκτρονικα ειναι παντα κατι ισως σου βγαλει προβλημα...!!!Αφου υπαρχει η εγγυηση δεν εχεις θεμα!! Σωστή σκέψη αλλά ξέρεις κάτι ? εγώ από την εμπειρία μου και επειδή όμως αναβαθμίζω σχετικά κοντά, προτιμώ να έχω ένα ένα τα καλά εμπορικά κομμάτια για να μην τα παντρευτώ μετά,να μην χάνω πολλά,και να τα διώχνω εύκολα μιας και από χρήση τα διατηρώ σαν να βγήκαν μόλις από το κουτί. Δηλαδή εγώ θα έμενα με την onboard για κανένα μήνα αν ήθελα την 6870 και δεν έβγαιναν τα φράγκα μιας και εμένα δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια.. είναι άλλος τρόπος σκέψης σωστοί και οι 2. Ναιι εισαι σωστος.!!!!!
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 και κάτι ακόμα έχω ακούσει πως η gigabyte και η assous είναι καλές για μητρική και τις άλλες να τις αποφεύγω.Ισχύει;;;; Κοίτα μια χαρά είναι και σου δίνουν και προοπτικές το z68 κατά την γνώμη μου για λίγο καιρό ακομα είναι καλύτερο γιατι είναι πιο δοκιμασμένο και οι εταιρίες έχουν κάνει τις επανεκδόσεις τους και έχουν διορθώσει τυχών σφάλματα.σε κανένα μηνά θα πάμε z77 κ μάλλον Asus.
venumis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μιας και εμένα δεν μου τρέχουν από τα μπατζάκια.. Εμένα μου τρέχουν... Υπάρχει κάποιο πρόβλημα... ...με τα μπατζάκια μου? z77 κ μάλλον Asus. Η καλύτερη επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα