nspyrou Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους σας,, Αναπτύσσω ένα android application για tablet,, αλλά δυστυχώς, απ'ότι φαίνεται, δεν μπορώ να αποφύγω την συμπερίληψη JavaFX 2.0. Απο εδώ απορρέουν 2 ερωτήσεις: 1. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να εισάγω τις βιβλιοθήκες της JavaFX 2.0 Mobile, σε ένα Android application? 2. Έχει βρεί κανείς resources της προκοπής για Android & JavaFX,, (εκτός της Oracle), γιατί οι τύποι είναι για πολλές κλωτσές! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
moukoublen Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Διατηρώντας πάντα μια επιφύλαξη νομίζω ότι δεν γίνεται καθόλου αυτό που λες. JavaFX σε Android δηλαδή. Η FX (v2) είναι μια τεχνολογία της (πλέον) Oracle και αφορά μονο τα windows και τα mac (Η πρώτη μάλιστα τεχνολογία τις java που τρέχει μονο σε windows και mac και όχι σε Linux κ.τ.λ., (αχ Oracle)) καθώς και το mobile αλλα φαντάζομαι εννοεί το java mobile που είναι άλλη ιστορία (άλλη πλατφόρμα). Το δε android μπορεί επιφανειακά να φαίνεται ότι προγραμματίζεις σε java για αυτό αλλα όπως είπα αυτό είναι τελείως επιφανειακό. Τόσο γιατί τελικά το java-byte-code που παράγεται από τον compiler δεν μένει ακέραιο αλλα μετατρέπεται σε ένα άλλο "byte-code" να το πω έτσι, για το Dalvik virtual machine, όσο και γιατί όλο το σύστημα - βιβλιοθήκες του android είναι διαφορετικές από το java sdk ή του java ME.
nspyrou Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Φίλε moukoublen, Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου.. μετά το post μου, πέτυχα ένα σχετικό post στο StackOverflow, που επαληθεύει αυτό που λες (με μεγάλη μου χαρά βέβαια) μιας και είναι αρκετά πιο εύκολο το εγχείρημα μου, μέσω του android παρά με JavaFX ... Σκοπός μου είναι να κάνω ένα bitmap να κάνει rotate/spin, βάσει του onTouchEvent(). Κάτι σαν τον τροχό της τύχης (περίπου).. αλλά τελικά βρήκα άκρη να το κάνω με Handler και λίγα απλά μαθηματικά ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα