Προς το περιεχόμενο

Πλαισιο: Μεταχειρισμενο....σαν καινουργιο!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγω τα ιδια εχω να πω.Ελαττωματικα προιοντα κακη εξυπηρετηση και το ρατσιστικο "προσλαμβανω μεχρι τα 28".

Ε τοτε ας πηγαινουν οι πελατες μεχρι τα 28 χρονια.

Για Θεσσαλονικη Mediamarkt με τεραστια ποικιλια.

Γι' αυτό προσοχή που πηγαίνουμε. Ας κοιτάμε και αυτά όσο μπορούμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γι' αυτό προσοχή που πηγαίνουμε. Ας κοιτάμε και αυτά όσο μπορούμε.

Ημουν πελατης στο Πλαισιο θεσσαλονικης πανω απο δεκαετια και ομολογω οτι πλεον καταφευγουν σε κολπακια που δεν αρμοζει σε μια τετοια μεγαλη αλυσιδα.Βεβαια ολα αυτα ξεκινανε απο πανω το management.Αποκλειω να το κανουν καποιοι επιτηδειοι υπαλληλοι εκει μεσα.Βεβαια οταν ειδα οτι κανουν προσληψεις μεχρι τα 28 αυτο με οδηγησε στο να εγκαταλειψω εντωλως διοτι το θεωρω εντελως ρατσιστικο.

Εγω παλι ρε παιδια τα καλυτερα εχω να πω για το πλαισιο(περιστεριου και το The Mall στο μαρουσι)

Πηρα πυργο,850 εκανε μετα απο μια συντομη χαμηλων τονων συζητηση με ενα κουστουματο του πλαισιου συμφωνησαμε οτι ειναι λιγο ποιο ακριβα καποια parts και με μεγαλη ανεση κατεβηκαμε στα 700...

Μου εχουν αλλαξει ενα σωρο μελανια γιατι δεν τα αναγνωριζε ο εκτυπωτης ενα ακριβο στικακι γιατι ηταν γελοιοδεστατα αργό,και άλλα πολλα σε εμενα και τον πατερα μου.

Το μονο αρνητικο που μποτω να πω ειναι οτι ειναι πολυ σπαστικο οταν παιρνεις τηλ. να ρωτησεις κατι και σε κανουν μπαλακι και περιμενεις πολυ,κατα τα άλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος,και ποτε δεν ειχα προβλημα εδω και πολλά χρονια,και αν ειχα πηγαινα τους ελεγα το και το και στο τελος εφευγα χαρουμενος,αυτά ^_^ .

Εάν ήταν μεταχειρισμένο, μπορούσαν να το πουλήσουν λίγο χαμηλότερα. Όπως έκανε κατάστημα ηλεκτρονικών στη Σουηδία, όπου έγραφε ότι το προιον έχει ανοιχτεί και το πουλούσε λίγο φτηνότερα.

παιδια να πω κατι και εγω λοιπον

εχω δοκιμασει και αλλα καταστηματα γιατι αυτοι με ειπανε οτι τα υλικα που καιγονται εχουνε πρωβλημμα με το ρευμα στην συγκεκριμενη περιπτωση για τις καρτες γραφικων,.. τι εκανα?- πηγα λοιπον απο το μουλτιραμα αγορασα κανονικα μια καρτα γραφικων αλλης μαρκα club 3d αυτη βγηκε αψογη, δεν με καλυπτε αλλο, και ετσι απο βλακεια δικια μου συγνωμη κιολας ξαναεμπλεξα με το πλαισιο οπου με εδωσε αλλη, γιατι ειχε καει η προηγουμε και παλι λεγοντας (τα εχω γραψει παραπανω) θελω να καταληξω και να πω οτι ουτε το ρευμα μου φταιει, ουτε η δεη φταιει οπως λενε αυτοι, φταιει το καταστημα γιατι εχει σκαρτα υλικα επανω στην καρτα γραφικων και σε καθε καρτα που παιρνεις οπως (επεκτασης)

Κάτι που δεν ξέρουμε είναι ότι όλα τα εργοστάσια ανά τον κόσμο για διάφορους λόγους έχουν β διαλογή.Σε αυτά τα προϊόντα δίνουν συνήθως μικρότερη εγγύηση, είναι όμως στα ίδια κουτιά,με τα ίδια αξεσουάρ και τις ίδιες ταινίες ασφαλείας αλλά σε αρκετά έως πολύ μικρότερη τιμή και άλλον κωδικό.Αυτά συνήθως τα εισάγουν αλυσίδες η ανεξάρτητοι έμποροι και όχι επίσημες αντιπροσωπίες γι'αυτο όταν αγοράζουμε κάτι πρέπει να έχουμε εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας και όχι κυρ- Μιχάλη κυρ Γιάννη η ότι άλλο.Αυτά δύσκολα θα τα βρούμε σε μικρομάγαζα γιατί δεν στοκάρουν και διακινούνται σε μεγάλες παρτίδες.Αυτό δεν είναι αναφορά για το πλαίσιο είναι μια γενική αναφορά για να κατανοήσουμε λίγο και μια άλλη πλευρά της αγοράς που πολλοί από εμάς δεν ξέρουν. Από αυτά τα προϊόντα γεννιούνται και ξαφνικές και πολύ συμφέρουσες προσφορές και σε πλυντήρια και σε τηλεοράσεις και σε τοστιέρες κ σε μητρικές.Ξέχασα να γράψω ότι αυτά τα προϊόντα δεν θα πάνε ποτέ σε πρωτοκλασάτες χώρες USA.UK κλπ αλλά σε χώρες που θεωρούν "τρίτες" σε ελέγχους και νόμους,και ότι όλοι στην αλυσίδα θα το ξέρουν και θα κερδίσουν από αυτό εκτός από τον καταναλωτή.

Εδώ είναι το μεγάλο κόλπο, γιατί σου λέω εσένα 3 χρόνια εγγύηση "movie" το ίδιο χρονικό διάστημα σου λέει και η επίσημη αντιπροσωπία αλλά εγώ έχω βγάλει τέτοιο κέρδος ώστε μου επιτρέπει να έχω 1 χρόνο από την εταιρία παραγωγής και το υπόλοιπο να στο καλύπτω εγώ με τερτίπια.. εδώ να σημειώσουμε ότι αυτά τα προϊόντα δεν είναι για πέταμα φυσικά, απλά έχουν ένα μικρο ελάττωμα που αν σκάσει θα σκάσει 80% σίγουρα τον πρώτο χρόνο.. οπότε κάνω επιστροφή αυτά δίνω και την διαφορά και μου στέλνουν κανονικά που πουλάω σε κανονική τιμή γιατί η προσφορά τελείωσε και δεν την προλαβες.. ;) Όλες οι εταιρίες ανά τον κόσμο ανάλογα τις πωλήσεις που κάνεις σου στέλνουν και δωράκια έτσι απέκτησα εγώ τον i7 που έστειλαν σε φίλο bonus 2 κομμάτια και επειδή μου είχε κάποια υποχρέωση μου έδωσε τον έναν.

Έλα αφού συνεχίζεται το τοπικ να το εμπεδώσουμε..Αν τώρα εσείς επειδή είναι 20 ευρώ πιο φτηνό (έγινε πρόσφατα) πάτε σαν τα πρόβατα στην σφαγή, μετά γιατί παραπονιέστε ? Εγώ λέω ότι είμαι ο Θεός αν εσείς το πιστέψετε δεν είμαι εγώ ο κουτός..

20 ευρω πιο φτηνα σε καρτα των 120ε ειναι καλα. Η εγγυηση ερχεται απο τη μαμα εταιρεια και οχι απ το μαγαζακι του μπαμπη κορδονι και της μαιρης κορδονη. Νομιζω οτι απο το νομο απαγορευται να πουλας ηλεκτρονικη συσκευη εντος ΕΕ χωρις 2ετη εγγυηση min. Δεν εχω στναντησει ποτε προβλημα με αντικατασταση οχι μονο στο πλαισιο ουτε και στη γραμμη computers με τον κυρ Σπυρο.

Εγώ δεν μίλησα ούτε για πλαίσιο ούτε για κάρτα γραφικών εγώ είπα πως δουλεύει η αγορά, μερικές φορές,και όταν κάτι αγοράζουμε πρέπει να γράφει "Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας" Έχω πέσει στην toshiba σε στιχομυθία "να πατέ εκεί που το αγοράσατε το laptop κύριε για την εγγύηση σας,για να σας το φτιάξουμε εμείς θα υπάρξει χρέωση"

Πάει ο Κυρ-Σπύρος.. είχα πάρει το Cosmio από εκεί. ;)

παιδια αφου λετε η εγγυηση ειναι 2 χρονια το λυγοτερο

ακουστε μια περιπτωση, εχω ενα μαγαζακι της γειτονιας, οτι παρεις σε δινει 1 χρονο εγω πηρα ενα πολυμηχανημα και εναν ελεγκτη usb3 ενα χρονο με λενε δλδ γιατι το κανουνε αυτο? τι κερδος εχουνε?

και κατι ακομα το dvd verbatim το double layer το εχει το ενα 3.70 οταν το πλαισιο το δινει 1.99 και τον λεω γιατι? γιατι λεει τοσο εχουνε ακουστε

Εγώ δεν μίλησα ούτε για πλαίσιο ούτε για κάρτα γραφικών εγώ είπα πως δουλεύει η αγορά, μερικές φορές,και όταν κάτι αγοράζουμε πρέπει να γράφει "Εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας" Έχω πέσει στην toshiba σε στιχομυθία "να πατέ εκεί που το αγοράσατε το laptop κύριε για την εγγύηση σας,για να σας το φτιάξουμε εμείς θα υπάρξει χρέωση"

Πάει ο Κυρ-Σπύρος.. είχα πάρει το Cosmio από εκεί. ;)

Ναι δηκιο εχεις σε κακους εμπορακους δεν ειναι δυσκολο να πεσεις στην Ελλαδα. Αλλα αν υπαρχει σοβαρη μαμα εταιρεια απο πισω βρησκεται η ακρη, το θεμα ειναι να μη μας σπανε τα κακαλια μεχρι να βρουμε τι δηκιο μας.

Ααχ εποχες που το κουτι ηταν αθορυβο γιατι απλα δεν ειχαμε φανια :)

δηλαδη τωρα αυτος δεν θελει να πουλησει? μα πρωτα απο ολα ειναι η τιμες ακριβες και δευτερον δεν βαζει και εγγυηση πολυ λεει οτι ο προμηθευτης μου αυτα μου λεει να κανω--μα γι αυτο δεν εχεις και δουλεια ρε φιλε πως θα γινει αλλιως ολο αδειος ειναι καθε φορα που περναω απο εκει

παιδια αφου λετε η εγγυηση ειναι 2 χρονια το λυγοτερο

ακουστε μια περιπτωση, εχω ενα μαγαζακι της γειτονιας, οτι παρεις σε δινει 1 χρονο εγω πηρα ενα πολυμηχανημα και εναν ελεγκτη usb3 ενα χρονο με λενε δλδ γιατι το κανουνε αυτο? τι κερδος εχουνε?

και κατι ακομα το dvd verbatim το double layer το εχει το ενα 3.70 οταν το πλαισιο το δινει 1.99 και τον λεω γιατι? γιατι λεει τοσο εχουνε ακουστε

Ίσως γιατί αν σου χαλάσει σε 1 χρόνο και 1 μήνα ας πούμε αντί να το αντικαταστήσεις στα πλαίσια της εγγύησης, πας από εκεί για να αγοράσεις καινούργιο.

Τι να πω ρε παιδιά... εμένα πάλι από πλαίσιο Πειραιά μου έχουν αλλάξει εντός εγγύησης τόσα πράγματα χωρίς καν έλεγχο, τι να πω ίσως φταίει που είμαι ευγενικός ή επειδή έχω γνωστό... αλλά πότε μου δεν είχα παράπονο... μέχρι και τιμή μου έχουν κατεβάσει επειδή βρήκα σε άλλο κατάστημα το ίδιο πράγμα πιο φτηνά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...