vaggelisp7406 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ναι αλλα δεν σκεφτηκες πως αν ολα ή τα περισσοτερα προγραμματα εβγαιναν σε 64bit μονο τι θα εκανε η ms με τις πωλησεις των windows xp 64bit,vista 64bit και 7 64 bit? θα τους κρεμαγε ολους?
georger_volos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ναι αλλα δεν σκεφτηκες πως αν ολα ή τα περισσοτερα προγραμματα εβγαιναν σε 64bit μονο τι θα εκανε η ms με τις πωλησεις των windows xp 64bit,vista 64bit και 7 64 bit? θα τους κρεμαγε ολους? αυτοί με 32bit επεξεργαστές να μήνουν με τις παλαιότερες εκδόσεις τον προγραμμάτων και τον "παραθύρων".όλα πρέπει να γράφονται σε 64bit και μόνο.φτάσαμε 2012 κ ακόμα εκεί στη ms παλεύουν να φτιάξουν ένα thread scheduler της προκοπής.
vaggelisp7406 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οχι φιλε μου δεν γινεται αυτο που λες.Δεν γινεται εγω ας πουμε που εχω σκασει 200 ευρω για να παρω τα win7 32bit να μεινω με τα παλια προγραμματα και εσυ που τα εχεις απο τον..θειο ας πουμε να απολαμβανεις ολα τα νεα προγραμματα γραμμενα στα 64bit.Θα σου αρεσε να ειχες σκασει ενα 200αρι και να μην ειχες υποστηριξη? Οπως αγανακτουμε για το καθε κινητο που δν υποστηριζει η εκαστοτε εταιρια του την νεα αναβαθμιση (οπως galaxy s με ics) ετσι και για τα windows σημβαινει το ιδιο.Και αν γινοταν αυτο που λες αναμεσα στις δυο εκδοσεις των 32bit και 64bit θα σου ελεγε η MS οτι παρε την 32bit 150 ευρω και παρε την 64bit 300-350.Aυτο θα ηταν καλυτερο?
georger_volos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Οχι φιλε μου δεν γινεται αυτο που λες.Δεν γινεται εγω ας πουμε που εχω σκασει 200 ευρω για να παρω τα win7 32bit να μεινω με τα παλια προγραμματα και εσυ που τα εχεις απο τον..θειο ας πουμε να απολαμβανεις ολα τα νεα προγραμματα γραμμενα στα 64bit.Θα σου αρεσε να ειχες σκασει ενα 200αρι και να μην ειχες υποστηριξη? Οπως αγανακτουμε για το καθε κινητο που δν υποστηριζει η εκαστοτε εταιρια του την νεα αναβαθμιση (οπως galaxy s με ics) ετσι και για τα windows σημβαινει το ιδιο.Και αν γινοταν αυτο που λες αναμεσα στις δυο εκδοσεις των 32bit και 64bit θα σου ελεγε η MS οτι παρε την 32bit 150 ευρω και παρε την 64bit 300-350.Aυτο θα ηταν καλυτερο? δεν καταλαβαίνεις το point μου φαίνεται. 32bit=παλιός επεξεργαστής + ram<4gb. το 70% τον υπολογιστών πλέον έχουν 64μπιτους επεξεργαστές κ ραμ>=4gb. ποιος ο λόγος λοιπόν τον 32bit ? ή ακόμα χειρότερα να υπάρχουν προγράμματα μόνο σε 32bit γραμμένα. ?
vaggelisp7406 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και σου ξαναλεω πως πολλοι εχουν αγορασει την 32bit εκδοση.Επειδη ισως να τρεχει σε παλιο pc δεν σημαινει οτι πρεπει να τους κρεμασει στην υποστηριξη.Ακομα και ενας που λεει ο λογος να εχει 32 bit σε νεο pc και τα εχει πληρωσει γιατι να κρεμαστει?Τεσπα
Αστροβασίλης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 ΡΕ παιδια ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΩΣ πας σε FX 6100... 135 Ε και αξιζει τα λεφτα του... ο 1090Τ εκανε 180 Ε... ( ο 960Τ ηταν ειδικη περιπτωση ) Αυτος πραγματικα αξιζει τα λεφτα του οπως και ο 8120... Σε σχεση με τον 1090Τ ο FX κερδιζει στο οτι εχει αρκετες νεες εντολες.. και ειναι και φθηνοτεροι.. Σε Ι5 ivy δε πας ειναι αρκετα ακριβοι.... σε Ι5 SB πας στα 205 Ε....... Γενικα πλεον ( επειδη δεν εχουν ερθει ακομα Ι3 ivy πας σε AMD ως τα 180 και απο κει και πανω σε ΙΝΤΕΛ ) Τοσοι εχουν παρει FX και δεν εχουν πει κακα πραγματα.... Για ερασιτεχτικη χρηση πανω απο 140 Ε δεν πρεπει Οσον αφορα επαγγελματιες εδω εξαρταται ποια εφαρμογη μιλαμε.... 3d rendering arithmetic κτλ.... Βεβαια αμα εχεις λενε 7970 - 670- 680 πας σε Ι5 να το πουμε και αυτο αν θες τα ΜΑΧ , αρκετοι εχουν και FX ( OC'ed ) με 7970 = 670 και δεν εχουν παραπονα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα