Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ είμαι fan boy ή ο άλλος που λέει ότι οι intel χαλάνε? Είδες ποιο ακριβως ποστ σχολιάσα? Κατά τα άλλα μια χαρά είναι και ο 960t και όλοι, είτε κλειδωμένοι, είτε ξεκλείδωτοι. Με τους sandy και ivy δεν έχουν καμια σχέση απλά, είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eγώ είμαι fan boy ή ο άλλος που λέει ότι οι intel χαλάνε? Είδες ποιο ακριβως ποστ σχολιάσα? Κατά τα άλλα μια χαρά είναι και ο 960t και όλοι, είτε κλειδωμένοι, είτε ξεκλείδωτοι. Με τους sandy και ivy δεν έχουν καμια σχέση απλά, είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.

960Τ ξεκλείδωτος σε χ6 και ι5 2500 σε ίδια συχνότητα.

->πες μου ποιος είναι καλύτερος σε multitasking+βαριές εφαρμογές(καλογραμμένες) εφαρμογές. ???

Δημοσ.

Για δες το και ολόκληρωμένο...

http://www.anandtech.com/bench/Product/146?vs=288

εγώ τα ξέρω, γι αυτό στα λέω μπας κ ξεκολήσεις!

ναι για games(port από κονσόλες τα περισσότερα,νέα μόδα και αυτή) και τα περισσότερα άθλια γραμμένα προγράμματα είναι κάλυτερος ο 2500 (για λίγο και σε real-life χρήση δεν φαίνεται πουθενά).

σε προγράμματα επεξεργασίας εικόνας κ βίντεο που χρησιμοπιούν σωστά πάνω από 4 πυρήνες ο παππούς x6 είναι λίγο καλύτερος.

το point τώρα > είναι κ οι 2 πολύ καλοί επεξεργαστές και όχι "μήλα με πορτοκάλια" όπως λες.

Δημοσ.

Καλά, δεν θα σου αλλάξω άποψη, αν μόνο στα games βλέπεις διαφορές...

Καλή σου νύχτα.

γτ πιστεύεις οτι ο 2500κ θα ειναι καλύτερος σε εφαρμογες που χρησιμοποιούν παραπανω απο 4 πυρηνες??

Δημοσ.

Μα λογικο ειναι καποιος που εχει παραπανω (2) πυρηνες θα ειναι καλυτερος σε προγραμματα που χρησιμοποιουν ή μαλλον αξιοποιουν >4 πυρηνες.Αλλα η διαφορα ειναι ελαχιστη και καλυτερα να παει σε i5 2500(k) και οχι στον παππου οπως λες και εσυ για τον λογο αυτο,οτι ειναι λιγο...γεραμενος

Δημοσ.

Μα λογικο ειναι καποιος που εχει παραπανω (2) πυρηνες θα ειναι καλυτερος σε προγραμματα που χρησιμοποιουν ή μαλλον αξιοποιουν >4 πυρηνες.Αλλα η διαφορα ειναι ελαχιστη και καλυτερα να παει σε i5 2500(k) και οχι στον παππου οπως λες και εσυ για τον λογο αυτο,οτι ειναι λιγο...γεραμενος

οχι και παππους :rolleyes: μια γενια πισω ειναι απο τους fx δεν τον λες και παππου.καλα βαστάει ακομα και ειναι αρκετα καλος σε πολλα :rolleyes:

Δημοσ.

edit:

και οσο για τα benchmarks που δωσατε ο i5 2500 ειναι καλυτερος σε ΟΛΑ εκτος απο 3..Οποτε ποιος ειναι καλυτερος?

ναι ρε συ ειναι καλυτερος σε εφαρμογες που αξιποιουν 4 πυρηνες.δλδ αν βαζανε τον χ6 με τον 2500κ σε εφαρμογες που εκμεταλλεύονταν 6 πυρηνες τι θα ελεγες?? :rolleyes:

Δημοσ.

οχι και παππους :rolleyes: μια γενια πισω ειναι απο τους fx δεν τον λες και παππου.καλα βαστάει ακομα και ειναι αρκετα καλος σε πολλα :rolleyes:

το παππούς ήταν χάριν αστείου, για το γεγονός ότι δεν βγήκε τώρα,αλλά καιρό πριν.

edit:

και οσο για τα benchmarks που δωσατε ο i5 2500 ειναι καλυτερος σε ΟΛΑ εκτος απο 3..Οποτε ποιος ειναι καλυτερος?

η εξέλιξη είναι τα προγράμματα να γράφονται για πολλυπύρηνους, κάτι που θα έπρεπε να έχει αρχίσει να γίνεται μαζικά καιρό πριν και το οποίο γίνεται σιγα σιγά. δυστηχώς ακόμη συνεχίζουν να βγαίνουν κακογραμμένα games και προγράμματα ,ακόμη και 32bit windows ενώ θα έπρεπε να είναι όλα 64bit(στο 2012 είμαστε έλεος.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...