Red Devil Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 καλησπέρα. φτίαχνω καινούργιο pc από την αρχή και έχω βρει μια μητρική http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526916 και έχω πρόβλημα τι cpu να πάρω για gaming και μετά παίζει για oc αλλά πολύ μετά
Αστροβασίλης Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Αυτος πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 ( χωρις OC καλος ειναι... ) αλλιως αν θελεις 6100...
Red Devil Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 το oc δεν με πολύ ενδιαφέρει απλώς τον θέλω για καλό gaming και καλή επεξεργασία με ότι θα ασχολειθώ στο μέλλον.
baskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Σαφως καλυτερη επιλογη για gaming απο τη στιγμη που δεν ηθελες να κλοκαρεις..
giannakos23 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Φιλε μου παρε τον phenom χωρις δισταγμό!!! Αφηνει τον fx 8150 χιλιομετρα πισω δεν θα αφθνει τον fx 6100 ;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Φιλε μου παρε τον phenom χωρις δισταγμό!!! Αφηνει τον fx 8150 χιλιομετρα πισω δεν θα αφθνει τον fx 6100 ;; :confused: Αστειεύεσαι βέβαια.
ninos30 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Αυτος πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559976 ( χωρις OC καλος ειναι... ) αλλιως αν θελεις 6100... Σαφως καλυτερη επιλογη για gaming απο τη στιγμη που δεν ηθελες να κλοκαρεις.. Φιλε μου παρε τον phenom χωρις δισταγμό!!! Αφηνει τον fx 8150 χιλιομετρα πισω δεν θα αφθνει τον fx 6100 ;; Τι ακούν τα αυτάκια μου (ή καλύτερα τι διαβάζουν τα ματάκια μου...) Μια χαρά για gaming τόσο οι PhenomII όσο φυσικά και οι SB (i5). Τουλάχιστον για τον δεύτερο (και οι Phenom φυσικά κλοκάρουν ψηλά), ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ με αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω, είναι κρίμα να τον πάρεις και να μην τον κλοκάρεις με την μία. Φωνάζουν από μακρυά "Ανέβασέ μου τα ρολόγια!!!!". Αλλά και ένας μικρός Phenom Χ4 (ειδικά αν βρεις κανα 960T που ξεκλειδώνει κιόλας) θα σου κάνει την δουλίτσα σου για gaming άριστα. Απλά δεν θα σου πρότεινα τους καινούριους FX. Στα ίδια χρήματα, οι Sandy Bridge της Intel αποτελούν σαφέστατα καλύτερη επιλογή (και είμαι AMD fanboy παναθεμά με...). Γενικά μην τρώτε τόσο πρόλογο με τα μετροπρογράμματα και τα reviews (μην παρεξηγηθώ κιόλας, αν δεν υπήρχαν αυτά θα είμασταν εντελώς στα χαμένα). Αλλά real-life λίγες είναι οι διαφορές που θα καταλάβετε. Ειδικά στους επεξεργαστές πλέον. Το παιχνίδι είναι εδώ και αρκετό καιρό στις VGA. Πάντως το φυσιολογικό OC είναι πολύ εύκολο και στις δυο πλατφόρμες. Ρίξε μια ματιά στα links της υπογραφής μου.
chrisSerres Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρε παιδιά, τι έχει ο 6100 δηλαδή και δεν σας ικανοποιεί? Εγώ που τον πείρα κι'όλλας τον συνιστώ, επίσης πλέων οι phenomII όπως μου είπανε σε πολλά υπολογιστάδικα, είναι παλιά τεχνολογία, μπορεί να κλοκάρουνε, αλλα και οι fx είναι black edition όλοι, σιγά δηλαδή τους phenomII, προσωπικά αν ψάξετε και το γκαλερί στο προφίλ μου θα δείτε ότι έφτιαξα και συστήματα με τον 965 και τώρα που είμαι σε 6100 είμαι υπερευχαριστημένος. Από προσωπική εμπειρία καμένους υπολογιστές μόνο ιintel παραλαμβάνω για να διορθώσω, και εννοώ καμένους επεξεργαστές για την ακρίβεια, επίσης δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις από το στοκ του e-shop.gr ότι μόνο οι intel επιστρέφονται πίσω, ακόμα δεν είδα amd που να βγάζει ανεξήγητα προβλήματα και να μην διορθώνετε. Όσοι μου φέρνουνε intel κατά 70% οδηγούνται σε αντικατάσταση και αναγκαστική αναβάθμιση, που στην ουσία είναι σαν να παίρνεις καινούριο μηχάνημα, απλά κρατώντας το παλιό κουτί και τον σκληρό... -Προσωπική μου γνώμη απλώς, φιλικά. Έχω αλλάξει δεκάδες υπολογιστές, και πάντα amd, σε intel δεν εμπιστεύομαι γιατί για πολλά κόλπα και ύποπτα τεστς δεν είναι. -Δεν σχολίασα με σκοπό να παρακολουθώ το θέμα, απλώς άφησα την προσωπική μου εντύπωση, από εκεί και πέρα όποιος άλλος έχει τον 6100 όπως και εγώ.... Ξέρει
piperoni13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρε παιδιά, τι έχει ο 6100 δηλαδή και δεν σας ικανοποιεί? Εγώ που τον πείρα κι'όλλας τον συνιστώ, επίσης πλέων οι phenomII όπως μου είπανε σε πολλά υπολογιστάδικα, είναι παλιά τεχνολογία, μπορεί να κλοκάρουνε, αλλα και οι fx είναι black edition όλοι, σιγά δηλαδή τους phenomII, προσωπικά αν ψάξετε και το γκαλερί στο προφίλ μου θα δείτε ότι έφτιαξα και συστήματα με τον 965 και τώρα που είμαι σε 6100 είμαι υπερευχαριστημένος. Από προσωπική εμπειρία καμένους υπολογιστές μόνο ιintel παραλαμβάνω για να διορθώσω, και εννοώ καμένους επεξεργαστές για την ακρίβεια, επίσης δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις από το στοκ του e-shop.gr ότι μόνο οι intel επιστρέφονται πίσω, ακόμα δεν είδα amd που να βγάζει ανεξήγητα προβλήματα και να μην διορθώνετε. Όσοι μου φέρνουνε intel κατά 70% οδηγούνται σε αντικατάσταση και αναγκαστική αναβάθμιση, που στην ουσία είναι σαν να παίρνεις καινούριο μηχάνημα, απλά κρατώντας το παλιό κουτί και τον σκληρό... -Προσωπική μου γνώμη απλώς, φιλικά. Έχω αλλάξει δεκάδες υπολογιστές, και πάντα amd, σε intel δεν εμπιστεύομαι γιατί για πολλά κόλπα και ύποπτα τεστς δεν είναι. -Δεν σχολίασα με σκοπό να παρακολουθώ το θέμα, απλώς άφησα την προσωπική μου εντύπωση, από εκεί και πέρα όποιος άλλος έχει τον 6100 όπως και εγώ.... Ξέρει Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης??
vaggelisp7406 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρε παιδιά, τι έχει ο 6100 δηλαδή και δεν σας ικανοποιεί? Εγώ που τον πείρα κι'όλλας τον συνιστώ, επίσης πλέων οι phenomII όπως μου είπανε σε πολλά υπολογιστάδικα, είναι παλιά τεχνολογία, μπορεί να κλοκάρουνε, αλλα και οι fx είναι black edition όλοι, σιγά δηλαδή τους phenomII, προσωπικά αν ψάξετε και το γκαλερί στο προφίλ μου θα δείτε ότι έφτιαξα και συστήματα με τον 965 και τώρα που είμαι σε 6100 είμαι υπερευχαριστημένος. Από προσωπική εμπειρία καμένους υπολογιστές μόνο ιintel παραλαμβάνω για να διορθώσω, και εννοώ καμένους επεξεργαστές για την ακρίβεια, επίσης δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις από το στοκ του e-shop.gr ότι μόνο οι intel επιστρέφονται πίσω, ακόμα δεν είδα amd που να βγάζει ανεξήγητα προβλήματα και να μην διορθώνετε. Όσοι μου φέρνουνε intel κατά 70% οδηγούνται σε αντικατάσταση και αναγκαστική αναβάθμιση, που στην ουσία είναι σαν να παίρνεις καινούριο μηχάνημα, απλά κρατώντας το παλιό κουτί και τον σκληρό... -Προσωπική μου γνώμη απλώς, φιλικά. Έχω αλλάξει δεκάδες υπολογιστές, και πάντα amd, σε intel δεν εμπιστεύομαι γιατί για πολλά κόλπα και ύποπτα τεστς δεν είναι. -Δεν σχολίασα με σκοπό να παρακολουθώ το θέμα, απλώς άφησα την προσωπική μου εντύπωση, από εκεί και πέρα όποιος άλλος έχει τον 6100 όπως και εγώ.... Ξέρει Υπερβαλεις νομιζω.Και εγω εδω και 10 χρονια χρησιμοποιω intel και ειμαι υπερευχαριστημενος,το παραμικρο προβλημα δεν εχει παθει κανενας με οποιοδηποτε o/c και αν εχει φαει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ρε παιδιά, τι έχει ο 6100 δηλαδή και δεν σας ικανοποιεί? Εγώ που τον πείρα κι'όλλας τον συνιστώ, επίσης πλέων οι phenomII όπως μου είπανε σε πολλά υπολογιστάδικα, είναι παλιά τεχνολογία, μπορεί να κλοκάρουνε, αλλα και οι fx είναι black edition όλοι, σιγά δηλαδή τους phenomII, προσωπικά αν ψάξετε και το γκαλερί στο προφίλ μου θα δείτε ότι έφτιαξα και συστήματα με τον 965 και τώρα που είμαι σε 6100 είμαι υπερευχαριστημένος. Από προσωπική εμπειρία καμένους υπολογιστές μόνο ιintel παραλαμβάνω για να διορθώσω, και εννοώ καμένους επεξεργαστές για την ακρίβεια, επίσης δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις από το στοκ του e-shop.gr ότι μόνο οι intel επιστρέφονται πίσω, ακόμα δεν είδα amd που να βγάζει ανεξήγητα προβλήματα και να μην διορθώνετε. Όσοι μου φέρνουνε intel κατά 70% οδηγούνται σε αντικατάσταση και αναγκαστική αναβάθμιση, που στην ουσία είναι σαν να παίρνεις καινούριο μηχάνημα, απλά κρατώντας το παλιό κουτί και τον σκληρό... -Προσωπική μου γνώμη απλώς, φιλικά. Έχω αλλάξει δεκάδες υπολογιστές, και πάντα amd, σε intel δεν εμπιστεύομαι γιατί για πολλά κόλπα και ύποπτα τεστς δεν είναι. -Δεν σχολίασα με σκοπό να παρακολουθώ το θέμα, απλώς άφησα την προσωπική μου εντύπωση, από εκεί και πέρα όποιος άλλος έχει τον 6100 όπως και εγώ.... Ξέρει Έλα, παραδέξου το! Πόσο πολύ τον χαλβάδιαζες τον 2500k αλλά δεν έβγαινε το μπάτζετ? Μην τα λέτε αυτά, παρασέρνετε κόσμο.
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 δυστυχως η μονη επιλογη για επεξεργαστη amd ειναι ο 960Τ
georger_volos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Έλα, παραδέξου το! Πόσο πολύ τον χαλβάδιαζες τον 2500k αλλά δεν έβγαινε το μπάτζετ? Μην τα λέτε αυτά, παρασέρνετε κόσμο. Δηλαδη ένας 960Τ ο οποίος ξεκλειδώσει πιστεύεις ότι είναι άσχημη επιλογή ? Ξέρεις πόσοι πέσαν σε καλά κομμάτια που κλόκαραν μέχρι 4,2 ? Μην είσαι τόσο fun boy.(αν έχεις μετοχές αλλάζει το θέμα ) -στο θέμα τώρα, αν δεν έχεις πάρει το motherboard και σε παίρνει οικονομικά πήγαινε στον 2500(300ε με motherboard) ,αλλιως 960Τ με κλειστά τα μάτια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα