Red Devil Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 έχω ένα hp laptop και θέλω να του κάνω format αλλά φοβάμαι όταν περάσω τα windows 7 να μην μου βγάλει κανένα πρόβλημα γιατί δεν έχω drivers για τίποτα
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Και γιατί δεν τους κατεβαζεις πρώτα να τους γράψεις σε ένα cd h usb ? Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να μην έχεις Wi_fi k Ethernet οπότε κατέβασε έναν από αυτούς σιγουρακι και μετά αν σου λείπει κάτι θα έχεις net να το βρεις.
TheELF Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Αδερφέ ρίξε μια ματιά εδώ. Μετά πες μας το μοντέλο να σου πούμε που υπάρχουν οι driver σου,αν υπάρχουν για 7. Μπορείς βέβαια και ο ίδιος να βάλεις το μοντέλο στην σελίδα της hp και να τα βρεις μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα