monoxromos Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γειά σας, επειδη τα έπαιξε το laptop μου και πρεπει άμεσα να πάρω άλλο Βρήκα αυτό SAMSUNG NP-300E5A-S03GR 15.6''. Η τιμη ειναι στα 530 περιπου.Περισσοτερα μου είναι δύσκολο να διαθέσω.Οι προδιαγραφές (i5) φαινονται καλες αλλα επειδη θελω και μια βοήθεια απο πιο ειδικους απο εμενα περιμενω τις αποψεις σας Ευχαριστώ
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Για τσέκαρε το i5 γιατί εμένα αυτός ο κωδικός μου βγαίνει παντού i3. Τώρα στο παρακάτω εγώ έχω εξαιρετική εμπειρία από Samsung Laptop οπότε αν είναι i5 με καλή αυτόνομη κάρτα γραφικών λέω ναι αν είναι i3 λέω όχι αφού με 680 παίρνεις i7 k Dell.
iniohos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 το μοντελο που μας λες ειναι οντως με i3, ενω το μοντελο με i5 ειναι το SAMSUNG NP-300E5A-S05GR. Εξωτερικα και τα 2 μοντελα ειναι ιδια. Μηπως το εγραψες εσυ λαθος? Οπως και να εχει το SAMSUNG NP-300E5A-S05GR το εχω και ειμαι ευχαριστημενος. Στο skroutz ξεκιναει απο 530€ με 4 gb ram και απο 580€ με 6 gb ram. Πες μας και για τι δουλεια προοριζετε το λαπτοπ να σου πουμε αν κανει ή να προταθουν και αλλα μοντελα στα ιδια λεφτα.
stathisq Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Για τσέκαρε το i5 γιατί εμένα αυτός ο κωδικός μου βγαίνει παντού i3. Τώρα στο παρακάτω εγώ έχω εξαιρετική εμπειρία από Samsung Laptop οπότε αν είναι i5 με καλή αυτόνομη κάρτα γραφικών λέω ναι αν είναι i3 λέω όχι αφού με 680 παίρνεις i7 k Dell. μπορείς να πεις γι αυτό που είναι και dell και i7 και έχει 680 ευρώ ποιος ακριβώς είναι;
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 μπορείς να πεις γι αυτό που είναι και dell και i7 και έχει 680 ευρώ ποιος ακριβώς είναι; Ψήθηκες έτσι ? ναι αμέ έλα να σε φτιάξω > http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13314
monoxromos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 SAMSUNG NP-300E5A-S05GR 15.6'' I5-2450M 4GB 500GB NVIDIA GT520MX 1GB SAMSUNG NP-300E5A-S05GR 15.6'' I5-2450M 4GB 500GB NVIDIA GT520MX 1GB Αυτο δίνει το E-Shop απλά το έχω βρει και σε άλλη προσφορα στα 536 ευρώ
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Παιδιά ρώτησα σε άλλο νήμα αλλά δεν πήρα απάντηση. Αξίζει πιστεύετε κάποιος να πάρει τώρα laptop αν δεν το καίγεται, ή να περιμένει να το πάρει όταν βγουν τα Win8 (οσονούπω), μήπως δώσει δωρεάν license η MS όπως κάνει συνήθως όταν αλλάζουν τα windows; Ακόμη και μάπα να είναι να Win8, δεν με χαλάει το τσάμπα license.
corrupted Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Παιδιά ρώτησα σε άλλο νήμα αλλά δεν πήρα απάντηση. Αξίζει πιστεύετε κάποιος να πάρει τώρα laptop αν δεν το καίγεται, ή να περιμένει να το πάρει όταν βγουν τα Win8 (οσονούπω), μήπως δώσει δωρεάν license η MS όπως κάνει συνήθως όταν αλλάζουν τα windows; Ακόμη και μάπα να είναι να Win8, δεν με χαλάει το τσάμπα license. Τα win δεν ειναι σοβαρος λογος για να αγορασει κανεις laptop, κατα τη γνωμη μου. Ετσι κι'αλλιως, τα win8 home θα εχουν τα μελλοντικα laptops, και οχι τα Professional. Αν δεν καιγεσαι, μην αγοραζεις τωρα. Αλλα και τωρα να αγορασεις, οι Sandy Bridge ειναι εξαιρετικοι επεξεργαστες...
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Σιγουρέψου ότι χρειάζεσαι λαπτοπ γιατί πλέων το 70% το έχει σε βάση σπίτι με μπαταρίες να χαλάνε γιατί δεν χρησιμοποιούνται.
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Corrupted δεν εννοούσα να αγοράσεις μηχάνημα μόνο και μόνο για να πάρεις τα windows, ρε συ Απλά επειδή φλερτάρω τελευταία με την αγορά, για να την υλοποιήσω μέσα στον επόμενο χρόνο, αναρωτιόμουν αν αξίζει να το πάρει κάποιος τώρα στα κοντά ή όταν βγουν τα 8 (που λογικά θα πέσουν και οι τιμές με δυνατά μηχανήματα που όμως θα έχουν ακόμη 7). Καθαρά σαν εξτραδάκι να βγουν τα 8, δηλαδή, όχι αυτοσκοπός. Moviemaker ναι, χρειάζομαι σίγουρα λαπτοπ. Για την ακρίβεια, πλέον με τόσο δυνατά και προσιτά laptops που κυκλοφορούν, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο κάποιος να αγοράσει desktop αν δεν είναι είτε κατσαβιδάκιας είτε gamer.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γιατί δυνατά ακούγονται δεν πλησιάζουν όμως καν τα desktop.Για εμένα η μόδα laptop από την οποία πέρασα και εγώ με 4 έχει τελειώσει. ένα καλό σταθερό και μια ταμπλέτα η το πολύ ένα netbook είναι το ιδανικό. Τώρα αν το χρειάζεσαι η είσαι φοιτητής και μετακινείσαι συνεχώς φυσικά εδώ δεν χωράει άλλη άποψη.
monoxromos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ρε παιδια καλησπερα και καλο μηνα αλλά εμεινα με το παραπονο , εκανα μια ερώτηση και εδω ανοιξε συζήτηση περι παντος του επιστητού. Ειπανε καποια παιδια οτι ο υπολογιστης δεν ειναι i5 αλλα i3 εδωσα οτι γραφει η αγγελία του e shop και κανεις δεν μου απαντησε... Εγω εχω μεινει απο λαπτοπ γιατι μου τα εφτυσε ο παλιος dell latitude d 520 να αγορασω μητρικη γιατι εκει παει το πραγμαα θελω μαζι με τα επισκευαστικα γυρω στα 250 αρα με αλλα τοσα παιρνω καινουργιο και πιο συγχρονο . Ελατε ρε παιδια να κανουμε μια...συζητηση της προκοπης.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Υπάρχουν κάποια θέματα λοιπόν. 1) εμένα μ'αρεσει κ την εμπιστεύομαι την Samsung σύμφωνα με την εμπειρία μου. 2) δεν συμβαίνει το ίδιο με το eshop. Κατ'εμε αξίζει τα χρήματα του λοιπόν και θα μείνεις πιστεύω ευχαριστημένος. O ανταγωνισμός με τον ίδιο i5 ξεπερνάει τα 600eyro
monoxromos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 καλε μου φιλε ειναι τελικα i5 ή i3,αυτο ψαχνω να μαθω γιατι αλλοι μου ειπαν οτι δεν ειναι κλπ. Και οταν λες οτι δεν εμπιστευεσαι το .... τι εννοείς; μπορει να ειναι και απο δευτερο χερι να εχει καποιο απροσδιοριστο προβλημα ,εχεις κατι αλλο να μου προτεινεις καποια αλλη πηγη για το ιδιο μηχανημα;
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Γειά σας, επειδη τα έπαιξε το laptop μου και πρεπει άμεσα να πάρω άλλο Βρήκα αυτό SAMSUNG NP-300E5A-S03GR 15.6''.Η τιμη ειναι στα 530 περιπου.Περισσοτερα μου είναι δύσκολο να διαθέσω.Οι προδιαγραφές (i5) φαινονται καλες αλλα επειδη θελω και μια βοήθεια απο πιο ειδικους απο εμενα περιμενω τις αποψεις σαςΕυχαριστώ Αυτό είναι i3 SAMSUNG NP-300E5A-S05GR 15.6'' I5-2450M 4GB 500GB NVIDIA GT520MX 1GBSAMSUNG NP-300E5A-S05GR 15.6'' I5-2450M 4GB 500GB NVIDIA GT520MX 1GBΑυτο δίνει το E-Shop απλά το έχω βρει και σε άλλη προσφορα στα 536 ευρώ Αυτό είναι i5 Εδώ θα το βρεις. κοίταξε τις αξιολογήσεις τους και από που σε βολεύει. με 4GB Ram > http://www.skroutz.gr/s/425683/Samsung-300E5A-S05-i5-2450M-4GB-500GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα