leroy Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 τι να σου πω.η θα πρεπει να το δοκιμασεις και σε αλλον η δεν ξερω τι.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο μια που δεν μπορω να ξερω ποσο καθυστερει.ξαναβαλε παλι το παλιο να δεις αν παιζει σωστα παντως.το καινουριο καντο Hard reset και σεταρε το χωρις να ανοιξεις Ports κτλ και δες μονο με το pc αν κανει το ιδιο θεμα. Να σου στείλω με pm ένα status να μου πεις τη γνώμη σου?
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Το παλιό ήταν ένα TP-link wr1043nd σε bridged mode με modem linksys wag200. Κλείδωνε ελαφρώς χαμηλότερα αλλά δεν είχα ποτέ μου θέματα με την ταχύτητα. Ότι έπιανε μου έδινε.Ψάχνοντας βρήκα ότι έχει παρατηρηθεί κ από άλλον παρόμοιο θέμα με την ταχύτητα αλλά είναι πολύ καινούριο το router κ το firmware του κ ενδέχεται να αλλάξει. Τι να πω... δοκιμασε σκετο το wag200 να δεις η βαλε και δοκιμη το Tp link με το wag200 να δεις.σε downloads με το asus δεν πιανεις τα full??αν ειναι θεμα firmware τοτε υπομονη να βγει πιο νεο. Να σου στείλω με pm ένα status να μου πεις τη γνώμη σου? αν το status ειναι σαν αυτο στην πρωτη σελιδα δεν εχει κατι το παραξενο. αν πηγαινε αργα με ολα τα ρουτερ θα σου λεγα ζητα fast path αλλα δεν εχει σχεση.το fast path θα σου ριξει συγχρονισμο απλα θα εχεις λιγοτερο καλυτερη αποκριση και μικροτερο ping αλλα δεν θα λυσει το προβλημα αφου γινεται μονο με αυτο το ρουτερ
leroy Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 αν το status ειναι σαν αυτο στην πρωτη σελιδα δεν εχει κατι το παραξενο. Σε διάλυσα έ?
Sarandis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να ρίξεις λίγο το mtu, κανονικά default πρέπει να είναι στο 1942, καντο 1450. Βάλε και dns manual (Ξέρω, ψιλοάσχετα πράγματα αλλά ποτε δεν ξέρεις )
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 το mtu ειναι παντα μια λυση και πολλες φορες βοηθαει αλλα να μην παιζει ουτε 1500 pppoa vcmux να μην παιζει και σωστα pppoe/llc 1492 ε τοτε.... βεβαια αν το ριξει πιο κατω αν παιξει μπορει να ειναι καλυτερα αλλα θα χασει λιγο σε επιδοσεις σε σχεση με το παλιο του ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα