Vasilism13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δηλαδή εγώ μπορώ να πάρω ένα τραγούδι, να του δώσω ότι ονομασία θέλω και να μου το αντισοιχίσει στο αντίστοιχο στο cloud?
ababapanos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δηλαδή εγώ μπορώ να πάρω ένα τραγούδι, να του δώσω ότι ονομασία θέλω και να μου το αντισοιχίσει στο αντίστοιχο στο cloud? Αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα.... δεν νομιζω να λειτουργει ετσι παντως.... ο καθενας θα μπορουσε να εγραφε οτι τιτλο ηθελε και ετσι θα κατεβαζε οποιοδηποτε τραγουδι...
Vasilism13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα η αναγνώριση γίνεται με συνδυασμό τίτλου και ήχου. δηλαδή το itunes ελενχει τον τίτλο και μετά κάνει ένα είδος εξακρίβωσης με τον ήχο του κομματιού. όποιος έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία μπορεί να το επιβεβαιώσει?
atsddd Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αυτο μας λυνει αρκετα τα χερια για αμεσο κατεβασμα των τραγουδιων απο youtube :devil: Αφου μετα γινεται η αντιστοιχιση με την πολυ καλη εκδοσηπου υπρχει στο itunes store. Βεβαια οσο πρλαβαινουμε γιατι κατι θα βρουν για να το σταματησουν λογικα
June Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος το τι γίνεται αν πχ ΔΕΝ πληρωσεις τον επομενο χρόνο το 25αρι; Επειδή όταν βάζεις την υπηρεσία σου αντικαθιστά ουσιαστικά όλα τα τραγούδια (ασχέτως δικού σου bitrate) με aac 256kbps από ότι ήταν πριν. Αν δεν ανανεώσεις, σου μένουν τα aac ή στα ξαναγυρνάει σε ότι ήταν πριν; Κάτι που λογικά δεν γίνεται να γίνει, αφού έτσι για πχ 100gb mp3 που μπορεί να είχε κάποιος, στη συνέχεια έχει επιπλέον 80-90gb aac αρχεια... Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilism13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μάλλον τα τραγούδια μένουν, έτσι διάβαζα σε ένα αγγλικό site, δε το ενρφοποιησε κανείς να μας πει;
atheatos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος το τι γίνεται αν πχ ΔΕΝ πληρωσεις τον επομενο χρόνο το 25αρι; Επειδή όταν βάζεις την υπηρεσία σου αντικαθιστά ουσιαστικά όλα τα τραγούδια (ασχέτως δικού σου bitrate) με aac 256kbps από ότι ήταν πριν. Αν δεν ανανεώσεις, σου μένουν τα aac ή στα ξαναγυρνάει σε ότι ήταν πριν; Κάτι που λογικά δεν γίνεται να γίνει, αφού έτσι για πχ 100gb mp3 που μπορεί να είχε κάποιος, στη συνέχεια έχει επιπλέον 80-90gb aac αρχεια... Sent from my iPhone using Insomnia Οταν αντικαθιστα εννοείς στην ίδια σου την βιβλιοθηκη στο iTunes?Γιατί εμενα δεν μου την πείραξε απλα οταν τα κατεβάσω απο το icloud θα κατέβουν προφανως σε 256kbps ΑΑC αλλα σε συσκευές που δεν προυπήρχαν τα τραγούδια...
Whiteyez Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Επειδή όταν βάζεις την υπηρεσία σου αντικαθιστά ουσιαστικά όλα τα τραγούδια (ασχέτως δικού σου bitrate) με aac 256kbps από ότι ήταν πριν. Δεν το κάνει αυτό, μόνο αν σβήσω το τραγούδι από την library θα μου βγάλει το συννεφάκι και θα το κατεβάσει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μάλλον τα τραγούδια μένουν, έτσι διάβαζα σε ένα αγγλικό site, δε το ενρφοποιησε κανείς να μας πει; Κοίτα, από τη στιγμή που δεν έχει παρέλθει έτος από την ενεργοποίησή του στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν θα βρεις κάποιον να σου απαντήσει. Πάντως κι εγώ είμαι της άποψης ότι τα τραγούδια μένουν. Αλλά αυτό είναι απλώς γνώμη μου, όχι γνώση.
Vasilism13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ο πιο απλός τρόπος να το καταλάβεις είναι ο εξής: Κατέβασε ένα τραγούδι πάρτοκαι πήγαινε το σε ένα άλλο pc.αν παίζει τότε είσαι οκ.
wiimaniac Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Εγω εκανα έγγραφη και δουλεύει κανονικά. Έχω μικρή συλλογή (6.900 tracks). Δεν τα αντικαθιστά αυτόματα στη βιβλιοθήκη σου, μόνο αν διαγράψεις τραγούδι απο τον υπολογιστή σου και θες να το ξανακατεβασεις απο το cloud. Sent from my iPhone using Insomnia Δεν είχα ασχοληθεί πολυ στο παρελθόν με το iTunes και την οργάνωση της μουσικής μου. Πρέπει να πω όμως ότι όλοι οι περιορισμοί χαλαρώνουν συνεχώς υπέρ των καταναλωτών! Καταρχήν το 80% των τραγουδιών που πωλουνται στο iTubes δεν έχουν πια κανένα περιορισμό ή κλείδωμα! Άσχετα με το που και πωσ το βρηκες, σε αφήνει το κατάστημα να ντυσεις το τραγούδι σου με εξώφυλλο απο την δική του database. Με το iTunes Match στο δίνει και σε καλύτερη ποιότητα. Και του χρόνου που δεν θα ανανεώσεις τη συνδρομή; Δεν πειράζει βρε, κρατά το updated να με θυμάσαι. Ακόμα και το preview στο Store απο 30' το έχουν πάει σε 1 λεπτό και 30' Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilism13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 τελικά η αναγνώριση γίνεται ακριβώς όπως το shazam, βρήκε τραγούδι χωρίς να του έχω καν ονομασία.
FarCry Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 τελικά η αναγνώριση γίνεται ακριβώς όπως το shazam, βρήκε τραγούδι χωρίς να του έχω καν ονομασία. μηπως κοιταξε τα ID3 tags? αλλο η ονομασια αλλο τα ID3 tags
Vasilism13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Τα κοίταξα δεν ασχολείται καθόλου με την ονομασία μόνο με τονα ήχο.επισης όπως πολυ είπαν σ βάζει τα τραγούδια μετονομασμενα κάτι το οποίο είναι λάθως.η μουσική σ βιβλιοθήκη μένει ως έχει με τα ονόματα και τα εξώφυλλα που έχεις εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα