alexzzz Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ναι, αν έχεις εκπαιδευτεί να πληρώνεις στην Apple είναι μια χαρά. Εγώ πάλι που έμαθα με την Google μου φαίνεται υπερβολή να πληρώνω για τα πάντα. So, you are new around here... κάνε μία αναζήτηση για να δεις την άποψη μου για την apple. Από εκεί και πέρα όμως αν θέλεις να είσαι ρεαλιστής πρέπει να δεις πόσο χρεώνουν οι άλλες εταιρίες ανάλογες υπηρεσίες (αν έχουν) και όχι το itune match vs πειρατική μουσική. πχ 1: το last.fm έχει συνδρομή 3€ τον μήνα, ήτοι 36€ τον χρόνο. 11 περισσότερο από το itunes match. πχ 2: http://www.pcworld.com/article/244102/google_music_itunes_match_and_amazon_cloud_drive_digital_music_services_comparison.html
michkal91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Επιτέλους...Είχα διαγράψει κατα λάθος κάποια αγορασμένα κομμάτια από το itunes...Ήρθε η ώρα να γίνει το κατέβασμα τους....235 τραγούδια είχα καταφέρει να σβήσω...
Hopi Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 So, you are new around here... κάνε μία αναζήτηση για να δεις την άποψη μου για την apple. Από εκεί και πέρα όμως αν θέλεις να είσαι ρεαλιστής πρέπει να δεις πόσο χρεώνουν οι άλλες εταιρίες ανάλογες υπηρεσίες (αν έχουν) και όχι το itune match vs πειρατική μουσική. πχ 1: το last.fm έχει συνδρομή 3€ τον μήνα, ήτοι 36€ τον χρόνο. 11 περισσότερο από το itunes match. πχ 2: http://www.pcworld.com/article/244102/google_music_itunes_match_and_amazon_cloud_drive_digital_music_services_comparison.html Ζητώ ταπεινά συγνώμη Απλά έχω βαρεθεί με την Apple που ζητάει τα πάντα επί πληρωμή.
jimex Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Με ποιον ακριβώς τρόπο θα καταπολεμήσει την πειρατία; Ίσα ίσα το αντίθετο θα συμβεί, αφού οι περισσότεροι θα τα κατεβάζουν πειρατικά για να τα ανεβάσουν στο cloud. Όσο για τη χρησιμότητα της υπηρεσίας, μάλλον φταίει το φτωχό μυαλό μου που δεν μπορεί να αντιληφθεί το λόγο για τον οποίο πρέπει αντί να ανοίγεις τον music player και να ακούς τη μουσική σου, να πρέπει να ψάχνεις wifi (γιατί από data plans δεν) και να περιμένεις να κατέβει (η να στριμαρεις) ανάλογα με τα κέφια του wifi που θα έχεις βρει, για να φτάσεις πάλι σε αυτό που θα έκανες και χωρίς το cloud. Τώρα θα μου πείτε χωρίς sd card ο τυπάς που πήρε το σάπιο για να πουλήσει μούρη, τα βρήκε σκούρα με τα 16 GB (ένα χρυσό ρολόι της γιαγιάς πούλησε, μερικά δανεικά από φίλους, το συμβόλαιο του παροχου και καμιά 40αρια δόσεις, αλλά πως να το κάνουμε, δεν του έφταναν για μεγαλύτερο). Λίγο και το iTunes που για να περάσεις τραγούδι θέλει να φτύσεις αίμα, τι να κάνει αναγκάστηκε να ξανάπληρώσει αέρα... για το αυτονόητο!
toxotis70 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 katafere κανεις να συνδεθει ? Εγω γραφτηκα , αλλα δεν μπορω να μπω με τιποτα... συνεχεια errors πεταει! Ειναι μαλλον νωρις ακομη ?
Angeldust Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Με ποιον τρόπο αναγνωρίζει η υπηρεσία τα κομμάτια? Απο τον τίτλο? Εχω περίπου 30gb, απο τα οποία μονο τα 4-5gb είναι με τίτλους, τα υπόλοιπα είναι track1, track2 απο συλλογές. Αν δουλεύει με κάποιο τρόπο σαν το shazam θα είναι το ιδανικότερο.
ShevaGR Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δηλάδή για να καταλάβω.... Από εκεί που είχαμε τα τραγούδια αντεγραμμένα στο κινητό/mp3/pc κλπ τώρα θα μπορούμε να τα έχουμε και στο κινητό/mp3/pc κλπ κατεβάζοντας τα από το iTunes με Wifi αφού τα έχουμε πληρώσει.... Και όλο αυτό θα έχει και περιορισμό;;;;.... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ντάξ άμα είναι να κάνω τέτοια διαδικασία χρησιμοποιώ και το skydrive που δίνει και πολύ χώρο....
toxotis70 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 καλο ειναι να διαβασουμε τι ειναι πριν μιλησουμε.... Το καταφερε κανεις να δουλεψει τελικα ? Εγω ακομη οχι.... θα δοκιμασω αυριο παλι.
akatsim Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δεν καθονται να φτιαξουν αυτο το itunes που εχει γινει σαν προιστορικο μαμουθ και να αφησουν τις σαχλαμαριτσες?
djibril1908 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ευτυχως που υπαρχει και το google music που ειναι δωρεαν. και κανεις streaming μεχρι και στις ios συσκευες μεσω του safari...
apos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Πραγματικά, αυτοί που "κράζουν", γιατί δεν ξοδεύουν 1 (!!) λεπτό για να καταλάβουν τι παίζει με αυτή την υπηρεσία; Καμία σχέση με fan-ιλίκια, αλλά καταντάει κουραστικό! Είναι από τις λίγες πραγματικά value for money υπηρεσίες της apple και ούτε καν δεν μπαίνετε στον κόπο να καταλάβετε ΤΙ είναι!!
FarCry Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 http://www.windowsphone.com/en-GB/apps/3111a2f9-3b3b-41af-8a64-26a09030adab
ATG Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Επειδη αρκετοι δεν εχουν διαβασει τι ειναι, ΔΕΝ ειναι streaming music.
akatsim Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ειναι απλα μια cloud υπηρεσια μουσικης για τα δικα της λειτουργικα συστηματα, αρα τιποτα το σημαντικο η συνταρακτικο. Αν επαιζε σε ολες τις πλατφορμες το συζητουσαμε αλλα και το οτι δενει με το itunes παλι μειον ειναι. Οπως και το icloud που δεν παιρνει ολα τα office αρχεια μας αλλα μονον του iwork. Σαν κερασακι δινει το οτι βρισκει ενα τραγουδι, αν το βρει, και γλυτωνεις το ανεβασμα που για μεγαλες βιβλιοθηκες ειναι καρκινωμα. Βεβαια ετσι καρφωνεσαι τι εχεις απο μουσικη, αρα και τα κατεβασμενα απο τορενταδικα κλπ και εισαι για τσιμπημα για τα δικαιωματα πνευματικης ιδιοκτησιας. Σιγα μην παω να τους πω τι εχω απο μουσικη στο pc μου και απο που προερχεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα