Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους. θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί έχω κουραστεί με το laptop hp compaq 6715b.Το έχω 4 χρόνια .Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό για να μην κάνουμε άσχετη συζήτηση. Όταν κρυώνει το laptop πατώντας το να ανοίξει παίρνει ρεύμα αλλά δείχνει μαύρη οθόνη χωρίς να κάνει μπιπ η άλλο θόρυβο, δουλεύει το ανεμιστηράκι και δεν ανάβουν τα άλλα λαμπάκια πχ του δίσκου . Λοιπόν ανοίγει μόνο όταν βγάζω το πληκτρολόγιο και ζεσταίνω με πιστολάκι την μητρική γενικά...Τι πρόβλημα λέτε να υπάρχει?????

Δημοσ.

Κάτι δεν κάνει επαφή. Με την ζέστη διαστέλλεται και κάνει. Η λεγόμενη "ψυχρή κόλληση". Μία λύση θα ήταν να το ανοίξει κάποιος που ξέρει και έχει σταθμό θερμού αέρα για smd (κάνα BGA θα είναι), να κάνει δοκιμές και ίσως το πετύχει. Αυτά.

Δημοσ.

Κάτι δεν κάνει επαφή. Με την ζέστη διαστέλλεται και κάνει. Η λεγόμενη "ψυχρή κόλληση". Μία λύση θα ήταν να το ανοίξει κάποιος που ξέρει και έχει σταθμό θερμού αέρα για smd (κάνα BGA θα είναι), να κάνει δοκιμές και ίσως το πετύχει. Αυτά.

κάτι τέτοιο πιστεύω φίλε μου ότι γίνεται αλλά συμφέρει από οικονομικής άποψης να φτιαχτεί εάν φταίει αυτό που λες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...