Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τελικά συμφέρει η αγορά σκληρού δίσκου από το εξωτερικό από ebay, amazon ή τέλοσπάντων κάποιο άλλο πιο οικονομικό από τα δικά μας.

Το ρωτάω γιατί εκ πρώτης όψεως εάν προστεθούν τα μεταφορικά ο σκληρός θα κοστίσει πιο ακριβά από το εξωτερικό.

Το ίδιο νομίζω ισχύει και για τα laptops...

• Super Moderators
Δημοσ.

μια επίσκεψη από το section των προσφορών θα σε πείσει πχ για αγορές από amazon.co.uk...

Δημοσ.

τι σκληρό θέλεις ;

το αγγλικό amazon έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από 25 λίρες (περίπου 30 ευρώ)

και στο ebay μερικοί πωλητές έχουν φτηνά μεταφορικά

Δημοσ.

Αν αγοράσεις από eBay και πάρεις κάτι με buy it now, τότε τα ίδια λεφτά είναι.

Αν όμως βρεις αυτό που θες σε δημοπρασίες και δεν το βιάζεσαι, τότε σίγουρα θα γλυτώσεις ένα 15++

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν τελικά συμφέρει η αγορά σκληρού δίσκου από το εξωτερικό από ebay, amazon ή τέλοσπάντων κάποιο άλλο πιο οικονομικό από τα δικά μας.

Το ρωτάω γιατί εκ πρώτης όψεως εάν προστεθούν τα μεταφορικά ο σκληρός θα κοστίσει πιο ακριβά από το εξωτερικό.

Το ίδιο νομίζω ισχύει και για τα laptops...

Εγώ έχω αγοράσει σκληρούς απ' το amazon.co.uk και είναι κατά πολύ οικονομικότεροι απ' ότι τους πωλούν οι ντόπιοι "έμποροι".

Οι δίσκοι ήρθαν σε πολύ καλή συσκευασία και γρήγορα.

Για μένα αξίζει. Και η επόμενη αγορά μου, απο εκεί θα είναι.

Δημοσ.

Ψάξε το γιατί είναι αμαρτία να πετάμε λεφτά σε ορισμένους "έξυπνους" τζάμπα και βερεσέ.

Εδώ κυνηγάμε το ευρώ με το ντουφέκι!

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια αγορά (7 προϊόντων) από την Amazon.com και δεν τα καταφέρνω, μου βγάζει πρόβλημα στη διεύθυνση αποστολής.

Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάποια αγορά από την Amazon.com και μπορεί να ξέρει τι φταίει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια αγορά (7 προϊόντων) από την Amazon.com και δεν τα καταφέρνω, μου βγάζει πρόβλημα στη διεύθυνση αποστολής.

Θέλω να ρωτήσω αν έχει κάνει κάποιος κάποια αγορά από την Amazon.com και μπορεί να ξέρει τι φταίει.

amazon.com=USA

amazon.co.uk=UK :P

στο πρώτο αν στέλνει (γιατί δεν είμαι σίγουρος) θα φας και τελωνείο...

Δημοσ.

Πολλές φορές επίσης, τα προϊόντα δεν τα πουλάει το ίδιο το amazon αλλά άλλες εταιρείες που συνεργάζονται μαζί του. Τις περισσότερες φορές αυτές οι εταιρείες δεν στέλνουν τα προϊόντα τους Ελλάδα. Φαίνεται βρωμάνε τα χνώτα μας! :mad:

Για αυτόν τον λόγο σου βγάζει πρόβλημα με την διεύθυνση αποστολής.

Τα περί τελωνείου απο αμερική, ισχύει.

Δημοσ.

Πολλές φορές επίσης, τα προϊόντα δεν τα πουλάει το ίδιο το amazon αλλά άλλες εταιρείες που συνεργάζονται μαζί του. Τις περισσότερες φορές αυτές οι εταιρείες δεν στέλνουν τα προϊόντα τους Ελλάδα. Φαίνεται βρωμάνε τα χνώτα μας! :mad:

Για αυτόν τον λόγο σου βγάζει πρόβλημα με την διεύθυνση αποστολής.

Τα περί τελωνείου απο αμερική, ισχύει.

Το πρόβλημα είναι ότι το αν πάει Ελλάδα στο βγάζει αφού περάσεις χίλια μύρια κύματα και χάνεις και το χρόνο σου στο ψάξιμο. :cry:

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές και είναι όντως άκρως εκνευριστικό!

Δημοσ.

Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως πρέπει να αλλάξω διεύθυνση. Τέλος πάντων μετά από πολύ μπλα μπλα... μου έδωσε να καταλάβω πως έπρεπε να δηλώσω σαν διεύθυνση έναν courier. Αν ισχύει αυτό που λέτε και για το τελωνείο, πιστεύω πως δεν αξίζει να ασχοληθώ. Πολύ ταλαιπωρία προβλέπω.

Πάντως πολύ φθηνότερα τα προϊόντα για τα αμερικανάκια, πιστεύω μας αδικούν.

Δημοσ.

Να κάνω και μια άλλη ερώτηση:

Εμπιστευόμαστε για αντικείμενα τύπου σκληρός δίσκος, κλπ ευπαθή,

να αποσταλούν από το εξωτερικό; Αν και θέλουν ειδική μεταχείριση,

πώς ξέρουμε ότι όντως τα χειρίζονται ως τέτοια στα αεροδρόμια από

τα οποία περνάνε, κλπ. ως μεμονωμένα αντικείμενα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...