Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι επειγον μεχρι το βραδυ να εχω αποφασισει για κινητο γιατι ληγει σημερα η επιδοτηση που εχω και πρεπει το καταστημα να την ενεργοποιησει.

Η επιδοτηση που εχω ειναι 100 ευρω και μπορω να δωσω max αλλα 40-50 ευρω(ουτε ευρω παραπανω).Δεν εχω ξαναπαρει κινητο με οθονη αφης και γενικως smartphone οποτε δεν εχω ιδεα ποιο ειναι καλο σ'αυτα τα χρηματα.

Η χρηση του θα ειναι κυριως ομιλια και μηνυματα.Αυτο που θελω ειναι να εχει πολυ καλη μπαταρια, οσο δυνατον χαμηλοτερο χαμηλο sar και να ειναι λιγο ευχρηστο(εννοω για το λειτουργικο).Απο κινητα να αναφερω πως ειχα παντα Nokia αν αυτο αυτο βοηθαει σε κατι.Απο οσα Νοκια εψαξα να βρω δεν υπηρχε κατι αξιολογο σ'αυτα τα χρηματα.

Ακουω προτασεις και μετα θα ψαξω και μονος μου περισσοτερα γι'αυτα που θα προταθουν.

Απο μια ματια που εριξα το μονο που βρηκα σε αυτα τα χρηματα και μου ειπαν κιολας οτι ειναι σχετικα καλο για πρωτο smartphone ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/388525/Samsung-Galaxy-Y-S5360.html (στα 150 ευρω μπορω να το παρω) αλλα επειδη οπως ειπα ειχα μονο Nokia δεν ξερω αν αυτο θα με βολεψει και ισως το παρω μονο για να το χαρισω/δωρο/πουλησω.

Ελπιζω να βοηθησα για να μου προτεινεται κατι καλο.

Δημοσ.

αν σου αρέσει εξωτερικά παρτο. 'Άλλωστε δε νομίζω να βρείς κατι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. (Σε αυτή την κατηγορία χρημάτων όλα πάνω-κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν)

Δημοσ.

Δεν εχει κανενα απο τα συγκεκριμενα το μαγαζι απ'οπου θα παρω το κινητο.

Ευχαριστω παντως.

αν σου αρέσει εξωτερικά παρτο. 'Άλλωστε δε νομίζω να βρείς κατι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. (Σε αυτή την κατηγορία χρημάτων όλα πάνω-κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν)

Εξωτερικα δεν ειναι ασχημο σαν ενα μικρο iphone μοιαζει.Λειτουργικα δεν ξερω τι παιζει και γενικοτερα τι λεει σαν κινητο.Ξερω οτι σ'αυτην την κατηγορια χρηματων δεν περιμενω και πολλα, αλλωστε γι'αυτο δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...