Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πρώτη φορά, θέματα ECDL, ερωτήσεις ECDL Core και ECDL Expert, πολλά τεστ ECDL από έμπειρους καθηγητές και ασκήσεις για όλες τις ενότητες και για όλα τα επίπεδα πιστοποίησης πληροφορικής (και για τον ΑΣΕΠ), βρίσκονται απαντημένα σε online βίντεο με εύκολο και γρήγορο τρόπο, ώστε μελετώντας τα, να έχετε το πιστοποιητικό σίγουρα, άμεσα και ανέξοδα, όσα ταχύτερα επιθυμείτε εσείς.

On line καθηγητές Δωρεάν

Μάθετε για τα επιδοτούμενα σεμινάριο για ανέργους

http://www.ecdltest-themata.gr

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μην πάτε με τίποτα στο PC studies στους αγίους Αναργύρους!! ο άνθρωπος δεν υπάρχει σου αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμα μας είπε μέτα το δεύτερο μάθημα οτι πρέπει να πάρουμε το βιβλίο και γενικώς δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του.... Μακριά......

Δημοσ.

Ρε παιδιά. τόσο δύσκολο είναι να πάρει κανείς το ECDL; Εγώ πήρα πριν 2 χρόνια το Microsoft Office Professional και χρησιμοποίησα αποκλειστικά τα βιβλία από τις εκδόσεις κλειδάριθμος και το πρόγραμμα του Office! Home study! Περιττό να σας πω ότι μου έκαναν τρελό κήρυγμα στο φροντιστήριο-εξεταστικο κέντρο ότι πρέπει να κάνω τεστ, μαθήματα σε αυτούς, κλπ. -με το αζημίωτο βέβαια- αλλιώς δεν υπήρχε περίπττωση να περάσω. Η αλήθεια είναι ότι το Access νομίζω και το Excel τα έδωσα από 2 φορές (με 10 ευρώ επιβάρυνση)και κάθε φορά που αποτύχαινα μου έλεγαν "δεν ακολουθείς σωστή μέθοδο και θα αποτύχεις πάλι". Ε, λοιπόν, με λίγο συγκριτικά διάβασμα πέτυχα το στόχο μου χωρίς να χάσω πρόσθετο χρόνο και χρήμα.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα δωρεαν για μας αλλα οχι για εκεινους, μια χαρα πληρωνοντε απο το κρατος/ΕΕ (οποτε βασικα απο τους φορους του καθενος πληρωνοντε).....Οποτε οσοι περισσοτεροι πανε τοσο περισσοτερα βαζουν στην τσεπη τους :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...