Προς το περιεχόμενο

το cd δεν ξεκινα...

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα , κατεβασα το ubuntu-12.04-desktop-amd64.iso και τογραψα σε cd με το ImgBurn , στη χαμηλοτερη ταχυτητα ,και αφου ρυθμισα το bios, να ξεκιναει απο το cd ,....αμ δε.... εμφανιζετε στο κεντρο-κατω-κατω,το σημα , περιμενω,περιμενω,και τιποτα,καμια δεκαρια φορες ,και ενω η οθονη ειναι μαυρη,ακουω τον ηχο (καποιες φορες),που κανει οταν φορτωσει το λειτουργικο,αλλα μετα τιποτα και σβηνει φωτακι της οθονης ,σε λειτουργια αναμονης....και στο τελος τιποτα.....το ξανακατεβασα και το ξαναγραψα,αλλα τα ιδια,εχετε καμια ιδεα στο τι μπορει να συμβαινει ? σημειωνω οτι την προηγουμενη εκδοση,τη βαζω (το cd) και λειτουργει κανονικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια ...."δεν ειμαι και χθεσινος" εχω δεκα πεντε (15) CD που τρεχουν LINUX σ'αυτο και σ'αλλα δυο PC.....αν ξερετε μηπως κατι τρεχει σ'αυτη την εκδοση,κατι που θα πρεπει να προσεξω η ν'αλαξω ?

τις λύσεις στις είπαν ήδη

κατεβάζεις

ελέγχεις με md5sum

το καις σε καινούριο dvd

το καις σε χαμηλή ταχύτητα

βάζεις ένα usb stick και με την εντολή

>dd if=/path/to/ubuntu.iso of=/dev/sdx

όπου x το usb stick

στο καλό

και το ξανακατεβάζεις στην τελική, μήπως και κάτι έφταιγε στο αρχικό img (δεν αποκλείεται)

αν δεν θες να δοκιμάσεις όλα αυτά τότε όχι, δεν έχουμε κάποια άλλη ιδέα

καλησπερα,για να το κανω αυτο,πρεπει να προσπαθησω καμια 15αρια φορες,γιατι τις περισσοτερες δεν προλαβαινω....σβυνει (Δηλαδή βλέπεις το σήμα του ubuntu στην οθόνη και μετάσβήνει;ναι και δεν προλαβαινω)

Αν σβήνει και πριν το boot menu δεν νομίζω να φταίει η κάρτα γραφικών. Θα πρότεινα να βρεις ένα στικάκι να δοκιμάσεις με το unetbootin.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αν σβήνει και πριν το boot menu δεν νομίζω να φταίει η κάρτα γραφικών. Θα πρότεινα να βρεις ένα στικάκι να δοκιμάσεις με το unetbootin.

καλημερα, σ'ευχαριστω που απαντας, αλλα δεν διαβαζεις ? , ( εμφανιζετε στο κεντρο-κατω-κατω,το σημα ) , πρεπει να προσπαθησω καμια 15αρια φορες,γιατι τις περισσοτερες (Δηλαδή βλέπεις το σήμα του ubuntu στην οθόνη και μετάσβήνει;ναι και δεν προλαβαινω).

Καλημερα , σημερα κατεβασα ,εγραψα,και αποπειραθηκα με το πολυ καλο Linux Mint maya ,μου εκανε τα ιδια, δηλαδη εμφανιζει τη πρωτη οθονη και μετα παπαλα... ΑΛΛΑ το maya εχει στην αρχικη οθονη επιλογες,μεταξυ των οποιων και η compatility (τογραψα σωστα?) ε λοιπον με αυτη τρεχει κανονικοτατα, αρα μαλον η σιγουρα ειναι η καρτα γραφικων (ati 4870) οχι οτι εχει προβλημα,αλλα με το LINUX δεν θαναι οτι καλιτεροτερο , παραξενο ομως πριν το Linux Mint maya και το Ubuntu 12 , με το Linux δεν ειχα ποτε προβλημα αυτου του ειδους .Το ερωτημα ν"αλλαξω καρτα , (στις σημερινες οικονομικες συγκιριες?) , αν μπορω να δοκιμασω και καποια λυση , θα ημουν υπερευχαριστιμενος , το ακους κ. gtroza's ? στο γιο μου εβαλα to MINT.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...