rhomio Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Παιδια θελω να δυναμωσω το σημα wifi του ρουτερ μου ωστε να πιανω wifi στο κινητο μου οταν ειμαι εξω στην αυλη. Υπαρχει καποιος τροπος? Καποιο καλωδιο που να συνδεεται στο ρουτερ και η αλλη ακρη ναναι κεραια την οποια να την βαζω στο μπαλκονι? Ευχαριστω.
Tenshi Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ενα φτηνό repeater μεταξύ ράουτερ και αυλής,για να αναμεταδίδει το σήμα.Υπάρχουν "απώλειες" με αυτή τη μέθοδο (το bandwidth πέφτει στο μισό),άλλα απο την στιγμή που μιλάμε για σερφάρισμα μέσω κινητού,πιθανότατα να μήν το αντιληφθείς κάν...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Παιδια θελω να δυναμωσω το σημα wifi του ρουτερ μου ωστε να πιανω wifi στο κινητο μου οταν ειμαι εξω στην αυλη. Υπαρχει καποιος τροπος? Καποιο καλωδιο που να συνδεεται στο ρουτερ και η αλλη ακρη ναναι κεραια την οποια να την βαζω στο μπαλκονι? Ευχαριστω. Θες καλωδιο ethernet (οσα μετρα χρειαζεσαι μεχρι το σημειο που θα στηνεις την κεραια σου) και μετα ενα απλο access point. Ακομα και καποιο παλιο πεταμενο wifi router κανει τη δουλεια. Απλα θα πρεπει να προσεξεις να υπαρχει ρευμα στο σημειο που θα στηνεις την κεραια, διοτι το access point χρειαζεται ρευμα. Αν δεν υπαρχει, μην ανησυχεις, το μονο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι να παρεις ενα access point που να λειτουργει με poe. Πχ αυτο: http://computers.xpatit.gr/14-diktyaka-proionta/1154-TP-LINK-TL-WA5110G-54M-26dBm-High-Power-PoE-Wirelss-Access-Point.html
rhomio Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ευχαριστω και τους δυο. Να ρωτησω Midi, εχω τωρα ενα ρουτερ της Linksys και εχω ενα παλιο της forthnet το thomson Που δινουνε με καθε συνδεση. Γινεται να κανω το thomson να λειτουργει σαν access point? Δηλαδη μπορω να το συνδεσω με καλωδιο ethernet με το linksys και αυτοματα αυτο θα εκπεμπει σημα? Και Tenshi μπορεις να μου στειλεις Link να δω τι ειναι αυτο το repeater? Ναστε καλα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ξεκιναω απο το τελος προς την αρχη. Η συσκευη που σου παρεθεσα μπορει να δουλεψει και σαν repeater με WEP encryption. Ουσιαστικα ενα repeater πιανει το σημα ασυρματα και το επανεκπεμπει. Αλλα εχει καποια μικροπροβληματακια και δε θα το προτεινα ως πρωτη λυση. Παμε τωρα στο αλλο σου ερωτημα με το thomson. Η απαντηση ειναι ναι αλλα με μια προυποθεση: Εκει που θα τοποθετηθει το thomson να υπαρχει παροχη ρευματος κοντα ωστε να το τροφοδοτησεις. Κατα τ'αλλα με μικρορυθμισεις μεσα στα μενου του, ναι φυσικα και κανει τη δουλεια που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα