Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΧΙ ΡΕ δεν έχει pm, δε θα σπαμάρεις 3 σελίδες για να του στείλεις pm, εδώ θα πεις το συλλογισμό σου αν υπάρχει, αλλιώς ρώτα στο offtopic στον επόμενο τόνο τι ώρα θα είναι για να βαριέσαι λιγότερο.

Τέλης Σταλόνε ο αγαπημένος μου εμένα, δημοκρατία δε θέλατε, bingo κλπ.

Λέγε.

Τι έγινε τελικά; Σας εξήγησε στα πμ γιατί όσοι παίζουν σε κωμωδίες όχι μόνο δεν είναι ηθοποιοί αλλά έχουν πουλήσει και την ψυχή τους στο διάβολο και έκαψαν και τη βιβλιοθήκη με τα σπουδαιότερα έργα του Αριστοτέλη που το αποδείκνυε αυτό;;;

Πείτε μας κι εμάς, ρε σεις!

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανεβάζω αυτο το τοπικ, διοτι προσφατα ειδα τον Σεφερλη σε ένα κωμικο θεατρικό, και ηταν εξαιρετικός για πολλοστή φορά.

Και να φανταστει κανεις πως τον θεωρουσα χαζομάρα μέχρι να τον δω απο κοντά.

Ο άνθρωπος, ξέρει πως να κάνει το κοινό να γελάει. Και σημασία έχει πως το κοινό περνάει καλά.

Αυτό κάνει τον ηθοποιό. Να ειναι καλός στον ρόλο του.

Ακόμα και ο Στάθης Ψάλτης, που τον ξέραμε σαν τον "χαζομάρα" την εποχή του 80, πάθαμε πλάκα με την ερμηνία του σε δραματικό ρόλο.

Δημοσ.

οποτε και o Schwarzenegger ειναι ηθοποιος.

Γιατί όχι; Στα Terminator 1-2 δε σου άρεσε; Θα προτιμούσες τον Γούντι Άλεν στο ρόλο του terminator :P

(τα σχόλια στο τόπικ αυτό πάντα με χιουμοριστική διάθεση)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fun fact: ο Terminator αρχικα ηταν ενας απλος,καθημερινος τυπος που δεν τραβουσε την προσοχη. ηταν να τον παιξει ο Lance Henriksen.

και επι του θεματος, o ηθοποιος ειναι ενας καλλιτεχνης ο οποιος εχει το ταλεντο, χαρισμα και τεχνικη καταρτιση να υποδυεται μια ευρεια γκαμα ρολων.

οπου υποδυεται σημαινει πως μεσω της ερμηνειας του δινει μια πιστευτη υποσταση και βαθος στον χαρακτηρα του.

o ηθοποιος πανω απο ολα ειναι τεχνη. και ειναι λιγο τραβηγμενο, να το πω ευγενικα, να εξισωσεις αυτο που κανει η Ειρηνη Παππα η ο Marlon Brando με αυτο που κανει ο Ταμτακος η ο καραγκιοζης ο Σεφερλης.

Με τον βλακα τον Πετρο Φιλιπιδη, δεν ειδατε τι εγινε στην θεατρικη του παρασταση πριν μερικους μηνες; απο που νομιζετε οτι πηγαζει ο κομπλεξισμος του;

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ.

ο Σεφερλης ειναι διασκεδαστης-κωμικος,ουτε ηθοποιος ουτε τιποτα τετοιο.Σ αυτο που κανει ειναι  ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΣ.Δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ ανθρωπο ακομα κ χειτερ που να τον εχει δει λαιβ κ να μην ευχαριστηθει η ψυχη του.

Το οτι ειναι Καραγκιοζης απο που ακριβως βγαινει?? Επειδη δεν ειναι Μαρλον Μπαντο?

τι αλο θ ακουσουμε ακομα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ καλός και ο Πέτρος Φιλλιπίδης στο θέατρο. Καλά, αυτός φαίνεται ότι είναι θεατρικός, απορώ πως κατάφερε να επιβιώσει στην τηλεόραση.

Δημοσ.

Το οτι ειναι Καραγκιοζης απο που ακριβως βγαινει?? Επειδη δεν ειναι Μαρλον Μπαντο?

Απο τη λογικη Κιλλικ...μην αγχωνεσαι, έχει γράψει κάτι διαμάντια στο παρον τοπικ...διάβασε λιγο πιο πισω να δεις κοσμο να βγαινει εξω απ τα ρουχα του....

Καραγκιοζη ανεβάζει τον Σεφερλη, βλάκα τον Φιλιππιδη..(ο Φιλιππίδης που έχει παίξει Αγαμέμνωνα και Όρνιθες)

o ηθοποιος πανω απο ολα ειναι τεχνη

Ξέρεις τι ειναι τέχνη?

Δε ξέρεις οτι η τέχνη περιλαμβάνει και την κωμωδια? Δε ξέρεις οτι ακόμα και ο Καραγκιοζης ειναι μορφή τέχνης?

Έχεις δει ποτέ απο κοντά τον Σεφερλη ή τον Φιλιππίδη? Οχι φυσικά (ακομα και να πεις οτι τους έχεις δε

Πως κρινεις κάποιον που έχεις δει μονο στη τηλεόραση και που δε γνωριζεις καν τη πορεια του??

Τον Ζαχαράτο που ειναι ο Νο1 Ελληνας στην κωμικη αναπαράσταση προσώπων τον έχεις για άχρηστο επειδη κάνει μονο αυτο??

Ο Πανουσης που ειναι απ τους καλυτερους συγχρονους σατηρικους??

Αν ζουσε ο Αριστοφάνης, ειμαι σιγουρος πως θα τον ειχες βγάλει άχρηστο, αφου έβγαζε μόνο κωμικά έργα....

Α ναι...Ο Καραγκιόζης ειναι σοφός είχε πει κάποτε ο Σπαθάρης....

Δημοσ.

Δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕ ανθρωπο ακομα κ χειτερ που να τον εχει δει λαιβ κ να μην ευχαριστηθει η ψυχη του.

Θα ακουσεις τώρα: εχω δει αρκετά live του και ενω στην αρχή μ'αρεσε μετά εγινε αρκετά προβλέψιμος. Ουσιαστικά ειναι πάντα το ίδιο καλουπι οι παραστάσεις του, και αν εχεις δει πολλες, δεν σου κανει εντυπωση πλεον.

Δημοσ.

Κιλικ να φανταστώ ότι όποιος έπαιξε Αριστοφάνη, ήταν εξωγήινος ξέρω'γω;

Ο σελερς που έπαιξε στο being there κ μπορούσε να παίξει 7 ρόλους σε μια ταινία, επίσης.

Τα παραδείγματα φυσικά άπειρα, αφού εσύ, η παγκόσμια κ μοναδική αυθεντία, μίλησες.

Να σε ρωτήσω, πραγματικά, έχεις δική σου άποψη στο οτιδήποτε ή ακόμα κ τον τρόπο με τον οποίο κατουρας, τον έχεις δει σε βίντεο;

Ανεβάζω αυτο το τοπικ, διοτι προσφατα ειδα τον Σεφερλη σε ένα κωμικο θεατρικό, και ηταν εξαιρετικός για πολλοστή φορά.

Και να φανταστει κανεις πως τον θεωρουσα χαζομάρα μέχρι να τον δω απο κοντά.

Ο άνθρωπος, ξέρει πως να κάνει το κοινό να γελάει. Και σημασία έχει πως το κοινό περνάει καλά.

Αυτό κάνει τον ηθοποιό. Να ειναι καλός στον ρόλο του.

Ακόμα και ο Στάθης Ψάλτης, που τον ξέραμε σαν τον "χαζομάρα" την εποχή του 80, πάθαμε πλάκα με την ερμηνία του σε δραματικό ρόλο.[/]

Ο ψάλτης έπαιζε σε μια παλιά σειρά της ερτ κ τα έσπαγε, απλα απλά στους ρόλους του 80 απαιτούνταν αυτό το είδος χρεοκοπημενου χαρακτήρα κ το οποίο έφτασε να χρεοκοπήσει κ την πατρίδα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...