Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Ρομπερτ Ντε Νίρο από τους ξένους. Τον θεωρώ τον κορυφαίο αυτή τη στιγμή.

και εγω.ειλικρινα απιστευτος στα Godfather,Taxi και Raging Bull.δεν συμφωνεις;

την Μεριλ Στριπ σε ποιους ρολους την ξεχωρισες; εχω χασει το μετρημα με τοσες φορες που εχει παει στα οσκαρ.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bγαίνουμε εκτός θέματος. Σου απάντησα στην ερώτηση που έκανες επειδή φαντάστηκα πως ήθελες να στηρίξεις κάπου την επιχειρηματολογία σου.

Μπορουμε να το συζητήσουμε σε άλλο τοπικ για το πόσο καλοί ειναι αυτοι οι ηθοποιοί και που έχουν παίξει.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με το αρχικό ποστ του Τούφα(θα γκρεμιστεί κανας φούρνος). Αλλά όντως έχω παρατηρήσει ότι όλοι οι ηθοποιοί παίζουν πάνω κάτω τον ίδιο ρόλο. Πάρε παράδειγμα τον Ρώμα, παίζει συνέχει τον ξινό αντιπαθητικό τύπο. Ο Χαϊκάλης τον ευχάριστο πλακατζή 50άρη που είναι και λίγο γκομενιάρης. Ο φιλιππίδης τον καλοκάγαθο και αφελή. Ο Μπέζος τον γκομενιάρη πλακατζή με το ίδιο χιούμορ.

Οι γυναίκες μια απο τα ίδια. Ποια είναι η γυναίκα του Πάριου που παίζει συνέχει την φραγκάτη MILF που τη πέφτει συνέχεια σε νεώτερους;

Φυσικά όλα είναι κλίκες και βλέπεις τους ίδιους πάνω κάτω ηθοποιούς στις ίδιες σειρές.

Δημοσ.

Που ακριβως;

Ράντου, στο πεθαίνω για σένα μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο διαφορετική ήταν από αυτό που την είχα συνηθήσει... Και στην σειρά "εργαζόμενη γυναίκα", οι χαρακτήρες που έπαιζε ήταν πολύ διαφορετικοί.... Καταρχην, τώρα μιλάω για τηλεόραση, μην τρελαίνεσαι με τις ερμηνείες, αλλά πιστεύω ότι η γυναίκα το έχει και ότι είναι από τις Ελληνίδες ηθοποιούς, που αξίζουν τον τίτλο.

Δημοσ.

εχεις πμ.

ΟΧΙ ΡΕ δεν έχει pm, δε θα σπαμάρεις 3 σελίδες για να του στείλεις pm, εδώ θα πεις το συλλογισμό σου αν υπάρχει, αλλιώς ρώτα στο offtopic στον επόμενο τόνο τι ώρα θα είναι για να βαριέσαι λιγότερο.

Τέλης Σταλόνε ο αγαπημένος μου εμένα, δημοκρατία δε θέλατε, bingo κλπ.

Λέγε.

Δημοσ.

Θέλει να σου πει ότι ο ηθοποιός που συνήθως είναι ο αγαπημένος μας είναι σε αυτή τη θέση λόγω δραματικών ρόλων που έχει υποδυθεί και όχι κωμικών. Άρα, παρότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι δσυκολότερο να παίξεις κωμωδιά από δράμα τελικά ο αγαπημένος τους ηθποιοός έχει επιλεχθεί βάσει δραματικών ρόλων. Σωστά?

Και μένα οι Robert de Niro & Meryl Streep είναι. Θέλω κι εγώ pm! :mrgreen:

Δημοσ.

ΟΧΙ ΡΕ δεν έχει pm, δε θα σπαμάρεις 3 σελίδες για να του στείλεις pm, εδώ θα πεις το συλλογισμό σου αν υπάρχει, αλλιώς ρώτα στο offtopic στον επόμενο τόνο τι ώρα θα είναι για να βαριέσαι λιγότερο.

+10000 :devil:

Δημοσ.

Θέλει να σου πει ότι ο ηθοποιός που συνήθως είναι ο αγαπημένος μας είναι σε αυτή τη θέση λόγω δραματικών ρόλων που έχει υποδυθεί και όχι κωμικών. Άρα, παρότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι δσυκολότερο να παίξεις κωμωδιά από δράμα τελικά ο αγαπημένος τους ηθποιοός έχει επιλεχθεί βάσει δραματικών ρόλων. Σωστά?

Και μένα οι Robert de Niro & Meryl Streep είναι. Θέλω κι εγώ pm! :mrgreen:

υποψιάζομαι ότι ξέρεις καλύτερα τι θέλει να πει

και, κοίτα να δεις, που έχει δίκιο!

Δημοσ.

Eνσταση. :rolleyes: Εγω προτιμω τον Τζακ Λεμον στους κωμικους του ρολους πχ.

Δημοσ.

^^Είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα.

υποψιάζομαι ότι ξέρεις καλύτερα τι θέλει να πει

Troll feeling. Συνεννοούμαστε καλύτερα εμείς.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε σεις, έχει τύχει ποτέ να δείτε φευγαλέα (γιατί να τα παρακολουθήσετε κανονικά δεν γίνεται) κάποιες απο τις νεανικές σειρές του mega? Αυτά τα ξεράσματα λέω που βάζουν καμιά φορά το απόγευμα ή αμέσως μετά τις ειδήσεις. Αυτά που νομίζεις ότι δεν έχουν σενάριο και πλοκή και ασχολούνται με το τίποτα για καμιά 50αριά επεισόδια μέχρι να βρουν ενα άλλο τίποτα να ασχοληθούν.

Σε αυτές, οι ηθοποιοί δεν είναι όλοι τραγικά ίδιοι? Κυρίως οι νέοι και μορφονιοί. Νταξ, υπάρχει και ενα κλικ ζήλιας απο μέρους μου που δεν είμαι τόσο ωραίος, αλλά seriously guys

Σαν τις φωνές των νέων τραγουδιστών που νομίζεις ότι όλοι είναι ένας με άπειρη δισκογραφία.

Δημοσ.

Δεν έχεις άδικο, ισχύει αυτό. Στην "God Bless Greece" εκδοχή που ετοιμάζω θα είναι από τους πρώτους που θα "φύγουν".

Τι God Bless Greece ρε?

Δεν υπάρχει τέτοια φράση έτσι ώστε να δηλώνει την ειρωνία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ''Η Ελλάδα ποτε δεν πεθαίνει'', με τριπλό υπονοούμενο. Έχω κι άλλες ιδέες, αλλά τις κρατώ για μένα.

Δημοσ.

Τι God Bless Greece ρε?

Δεν υπάρχει τέτοια φράση έτσι ώστε να δηλώνει την ειρωνία. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ''Η Ελλάδα ποτε δεν πεθαίνει'', με τριπλό υπονοούμενο. Έχω κι άλλες ιδέες, αλλά τις κρατώ για μένα.

Αν θες μπορείς να τις μοιραστείς μαζί μου. Έχω κι εγώ αρκετές. Και η ημέρα της κάθαρσης δεν είναι μακρύα, καλύτερα να είμαστε ενωμένοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...