Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γιατι νομιζω πως στην ελληνικη τηλεοραση και στον κινηματογραφο η πλειονοτητα των ανθρωπων δεν ειναι ηθοποιοι με την κλασσικη εννοια, αλλα αυτο που λεμε character actors. Παιζουν τον ιδιο ρολο/χαρακτηρα σε ολες τις σχεδον τις δουλειες τους. Τι πιστευετε?
D_N_A Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Με μια λέξη ...κλίκα! Όπως στα περισσότερα επαγγέλματα έτσι και στην ηθοποιία. Ξεκινάει από την διαφημιστική εταιρεία, στην εταιρεία casting, στην εταιρεία παραγωγής και τέλος στα κανάλια/θέατρα. Φυσικά υπάρχει και ΠΟΟΟΟΟΛΥ σαβούρα. Σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω ότι φταίνε οι ίδιοι οι ηθοποιοί. Περισσότερο οι (wanna be) σεναριογράφοι/σκηνογράφοι και οι παραγωγοί.
gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ηθοποιοι σαν τη παλια γενια του καλου ελληνικου κινηματογράφου(που αν και τοτε υπήρχαν αρκετοι που παιζαν τον ιδιο χαρακτηρα παντου αλλα τουλαχιστον λεγαν τα λογια) δεν υπαρχουν ή και αν υπαρχουν δεν δίνετε μια ευκαιρια νε ξεδιπλωθεί το ταλέντο.νομιζω οτι το προβλημα τωρα ειναι τα απαραδεκτα σεναρια.γκρινιάζουν για τα τουρκικα ενω αγοραζουν αργεντινικα και τα μεταφραζουν..κανεις δεν καθετε να γραψει κατι καλο.ολοι χρησιμοποιούν τη καραμελα "κριση". +και αυτα που λεει ο D_N_A.
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ακομα και για παλια λεω. Πχ ο Σταυριδης. Τον ιδιο ρολο σχεδον παντα. Βασιλιαδου, τα ιδια. Κωνστανταρας τα ιδια. κλπκλπ
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Πραγματικά ειδικά στον παλιο ελληνικό κινηματογράφο με ελάχιστες ΛΑΜΠΡΕΣ εξαιρέσεις (λέγε με π.χ Δημήτρης Χόρν) οι περισσότεροι ρόλοι ήταν ολόιδιοι. Βέγγος (που τον εκτιμώ απίστευτα ωστόσο), Χατζηχρήστος, Αυλωνίτης και η λίστα δεν τελειώνει.
D_N_A Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 "Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει" δυστυχώς ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Προτιμάνε να κάψουν ηθοποιούς/σενάριο παρά να ρισκάρουν κάτι νέο
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχουν καλοί Έλληνες ηθοποιοί στις μέρες μας... Ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ο Καπουζίδης και ο Παπακαλιάτης όμως μου δίνουν ελπίδα ότι κάτι πάει να αλλάξει. 1
gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχουν καλοί Έλληνες ηθοποιοί στις μέρες μας... Ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ο Καπουζίδης και ο Παπακαλιάτης όμως μου δίνουν ελπίδα ότι κάτι πάει να αλλάξει. πλακα κανεις! δε λεω ενα ταλεντο το εχουν αλλα τοσο καλοι για να κανουν τη διαφορα δεν νομιζω..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Σαφώς και μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δε καταλαβαίνω γιατι πάντα θαυμάζουμε το μακρινό και το ξένο ενώ έχουμε ένα θησαυρό μπροστά στα μάτια μας.
anthony_88 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ρε συ dead? Δεν τα εχουμε πει; Οταν μας τρολλαρεις, γραφε με κοκκινο...
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Ρε συ dead? Δεν τα εχουμε πει; Οταν μας τρολλαρεις, γραφε με κοκκινο... Έγινε νεα συμφωνία, πλέον όταν μιλάει σοβαρά γράφει με κόκκινο. Για να μην αλλάζει το χρωμα κάθε τρεις και λίγο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έγινε νεα συμφωνία, πλέον όταν μιλάει σοβαρά γράφει με κόκκινο. Για να μην αλλάζει το χρωμα κάθε τρεις και λίγο. Είχα ένα προαίσθημα ότι κάποιος θα έγραφε αυτό το κακεντρεχές σχόλιο. Είμαι χαρούμενος που η μαχαιριά της προδοσίας ήταν από εσένα.
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Είμαι χαρούμενος που η μαχαιριά της προδοσίας ήταν από εσένα. Άλγουειζ α πλέζουρ. Και μετά το σύντομο διαφημιστικό, και πάλι οντοπικ.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Οντόπικ και στα σοβαρά εμένα μου αρέσει ο Μπέζος. Και σε κωμωδία και σε σοβαρό ρόλο όσες φορές τον έχω δεί ήταν πάντα αξιοπρεπής. Ίσως και κάτι παραπάνω. Επίσης και ο Μηνάς Χατζησάββας θεωρώ ότι είναι αρκετά αξιόλογος.
kirileman Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μπέζος; Τραγικός στο Τανγκό των Χριστουγέννων, αντίθετα, οι δυο εκ των τριών νεαρότερων πρωταγωνιστών ήταν εξαιρετικοί. Νομίζω ότι υπάρχουν και σήμερα ηθοποιοί που αξίζουν την προσοχή μας, απλά είναι λίγο δύσκολο να τους ξεχωρίσεις στη σαβούρα των καθημερινών ή εβδομαδιαίων τηλεοπτικών σήριαλ, σε μια περίοδο που το ελληνικό σινεμά είναι απλά ένα σύντομο ανέκδοτο (δεν πάω στο θέατρο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα