Kostas_xolargos Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) το ipad 3 και τωρα καταλαβα οτι δεν μου χρησιμευει σε τιποτα,απλα πετα 500 ευρω.Τι να το κανω?να μπω ιντερνετ?εχω λαπτοπ να ακουσω μουσικη εχω λαπτοπ και cd player να αγορασω τιποτα για εφαρμογες?δεν αξιζει. Μονο για μοστρα το πηρα μου φαινεται και να λεω οτι εχω ipad και να με ζηλεουνε. Εσεις που το χετε τι το κανετε? Μεχρι και να το παρεις μαζι σου ειναι δυσκολο και μεγαλο και θες τσαντα. Μονο για να διαβασεις κανα βιβλιο ισως να ναι καλο,αλλα δεν ξερω πως βρισκεις ελληνικο βιβλια για να μπορεις να τα διαβασεις στο ipad? στο store που εψαξα δεν βρηκα τιποτα παρα μονο κατι παραμυθακια για παιδακια ελεοςςς πως βρισκεις και βαζεις βιβλια μεσα και να μπορεις να το διαβασεις? για παραδειγμα θελω να περασω μεσα τον κωδικα ντα βιντσι του Dan Brown η το νημα της Βικτωριας Χισλοπ....??? Επεξ/σία 2 Μαΐου 2012 από Kostas_xolargos
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Κώστα η ταμπλέτες δεν ειναι ανταγωνιστές των φορητών, αλλά δρουν συμπληρωματικά. Με ένα μαχαίρι μπορείς να κόψεις ψωμί ή να ξεβιδώσεις μια βίδα. Για τη βίδα όμως πιο πρακτικό ειναι το κατσαβίδι. Με την ίδια λογική υπολογιστής και ταμπλετα έχει τη βέλτιστη χρήση. Θα σου πρότεινα να αφιερώσεις λίγη ώρα και να κάτσεις να διαβάσεις το Manual. Τουλάχιστον θα δεις τις δυνατότητες της επενδυσης σου. Όσον αφορά τα βιβλία. Μπορείς να ανεβάσεις pdfs και να τα διαβάζεις κανονικά στο ipad. Αν δεν σου αρέσει το ibooks μπορείς να βάλεις ενα app τυπου pdf reader (υπάρχουν δεκάδες) που υποστηρίζουν wifi transfer και να μεταφέρεις ασύρματα τα βιβλία σου. Κλείνω με μια προτροπή. Αν νοιώθεις οτι πέταξες τα λεφτά σου, πούλα το.
ektor7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και γενικα αφησε για λιγο καιρο το λαπτοπ σου και παιξε λιγο μαζι του! Θα δεις οτι στα καθημερινα απλα και σημαντικα πραγματα,η εμπειρια ειναι κατα πολυ ανωτερη κ ευχαριστη απ'οτι στο λαπτοπ/pc σου! Δε ξερω αν αξιζαν τα 500 ευρο που εδοσες,ξερω ομως οτι αν του αφιερωσεις λιγο χρονο,ισως να γινει αναποσπαστο κοματι της καθημερινοτητας σου! Give it a shot!
dkotanid Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 ...και εγώ το είχα πάρει και το 1 και το 2 και το πούλησα για τους ίδιους λόγους. Είναι υπερβολικά πλεονασματικό εργαλείο. Κάνω τη δουλειά μου και με το mac μου, με αυτό θα έκανα τη δουλειά μου αν ήμουν έμπορος, χρηματιστής όπου ανά πάσα στιγμή θα έπρεπε να ενεργήσω, να απατήσω σε μαιλ κτλ.
basilis5 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 συνηθως αγοραζουμε κατι γιατι το χρειαζομαστε και οχι για να ανακαλυψουμε εκ των υστερων τις πιθανες χρησεις του. εφοσον δεν σου προσφερει τπτ, γνωμη μου ειναι να το δωσεις οσο ειναι καινουργιο και υπαρχει ελλειψη στην αγορα γιασ να φυγει γρηγορα και ευκολα και να παρεις πισω ενα σημαντικο ποσοστο των χρηματων που εδωσες.
mchrisober Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά, εννοείται ότι το iPad είναι πολυτέλεια, αλλά πριν το πάρεις έπρεπε να το γνωρίζεις. Εννοείται ότι με το λάπτοπ σου μπορείς να κανείς τα πάντα, αλλά το iPad πιστεύω είναι πραγματικά απαραίτητο σαν εργαλείο σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Απ την άλλη αυτήν η πολυτέλεια που σου προσφέρει για μένα είναι απόλαυση, διότι δεν χρειάζεται να ανοίξω τα λάπτοπ για browsing η όταν πάω ταξίδι παίρνω το iPad μου και απολάμβανε πολλά ωφέλη. Πρέπει να σταθμισεις το προσωπικό σου ωφελούμενοι και να αποφασίσεις. Πάντως θα το πούλησεις εύκολα εάν θέλεις αλλα γνώμη μου είναι να το κρατήσεις κάποιο καιρό και να το χρησιμοποιήσεις και μετά αποφασίζεις.
Kostas_xolargos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Κώστα η ταμπλέτες δεν ειναι ανταγωνιστές των φορητών, αλλά δρουν συμπληρωματικά. Με ένα μαχαίρι μπορείς να κόψεις ψωμί ή να ξεβιδώσεις μια βίδα. Για τη βίδα όμως πιο πρακτικό ειναι το κατσαβίδι. Με την ίδια λογική υπολογιστής και ταμπλετα έχει τη βέλτιστη χρήση. Θα σου πρότεινα να αφιερώσεις λίγη ώρα και να κάτσεις να διαβάσεις το Manual. Τουλάχιστον θα δεις τις δυνατότητες της επενδυσης σου. Όσον αφορά τα βιβλία. Μπορείς να ανεβάσεις pdfs και να τα διαβάζεις κανονικά στο ipad. Αν δεν σου αρέσει το ibooks μπορείς να βάλεις ενα app τυπου pdf reader (υπάρχουν δεκάδες) που υποστηρίζουν wifi transfer και να μεταφέρεις ασύρματα τα βιβλία σου. Κλείνω με μια προτροπή. Αν νοιώθεις οτι πέταξες τα λεφτά σου, πούλα το. το θεμα ειναι πως θα τα περασω σε μορφη pdf στο ipad και το βασικο απο που θα κατεβασω βιβλια. μπορει να βοηθησει κανεις πως θα ανεβασω βιβλια? Παντως φιλε που το λες για ταξιαδια θα ειναι εξαιρετικο,στο αεροπλανο θα περναει η ωρα αερα πατερα,στο πλοιο θα την παλευεις ωραια εχει και φορτιστες,αλλα το κακο ειναι οτι δεν ταξιδευω συχνα αντε 4 με 5 φορες τον χρονο και αν.. Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως περναω στο ipad βιβλια και που βρισκω?
basilis5 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Υπάρχουν διάφοροι PDF readers όπως πχ της ίδιας της adobe. Εναλλακτικά ψάξε στο app store για ebook readers. Επίσης αρκετά καλο είναι το iBook της apple. Ότι PDF ανοίξεις το αποθήκευει μόνο του ενώ υπάρχει και ειδική κατηγορία συγχρονισμού με το iTunes. Καλύτερο είδος αρχείων όμως για ebooks να ξέρεις (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις) είναι το epud καθώς μπορείς να αλλάξεις μέγεθος ή είδος γραμματοσειρας, και φόντο. Τώρα το που να βρεις PDF βιβλία δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Sent from my iPad using Insomnia
Kostas_xolargos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Υπάρχουν διάφοροι PDF readers όπως πχ της ίδιας της adobe. Εναλλακτικά ψάξε στο app store για ebook readers. Επίσης αρκετά καλο είναι το iBook της apple. Ότι PDF ανοίξεις το αποθήκευει μόνο του ενώ υπάρχει και ειδική κατηγορία συγχρονισμού με το iTunes. Καλύτερο είδος αρχείων όμως για ebooks να ξέρεις (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις) είναι το epud καθώς μπορείς να αλλάξεις μέγεθος ή είδος γραμματοσειρας, και φόντο. Τώρα το που να βρεις PDF βιβλία δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Sent from my iPad using Insomnia οπως και να χει ευχαριστω.
Kostas_xolargos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ενταξει μαγκες τα καταφερα και περασα τρια βιβλιαρακια σε μορφη pdf μεσω itunes παρα πολυ ευκολα,πολυ πιο ευκολα απο οτι περιμενα. Και ανοιγουν και διαβαζονται τελεια μεσω της εφαρμογης ibook..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα