Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλεις ένα ιδιαίτερο Pc υπάρχουν πολύ καλές ιδέες,και πιο χρηστικές από ένα επιβλητικό σε εμφάνιση motherboard. ;)

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερω τις διαφορες του καθε τυπου Mobo. To case μου ειναι το haf 932, αρα υποστηριζει eATX.

Απλα θελω να φιαξω ενα ωραιο εμφανισιακα κουτι, και οι eATX φενονται ποιο βαρβατες, οπως μια απο αυτες :)

Αλλες επιλογες σε αυτο το κοστος εχουμε ;

up !

Δημοσ.

Καλή προσπάθεια απο την Intel αλλά για την τιμή του δεν αξίζει (~$220) μπαίνει στα λημέρια των καταξιωμένων του χώρου, και απ οτι λένε δεν τα πάει και πολυ καλα στο OC.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά μάλλον θα πάω σε INTEL CORE I7-3770K και μητρική ASUS P8Z77-V PRO τι λέτε καλό :mrgreen: :rolleyes:

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CP INTEL CORE I7-3770K 3.50GHZ LGA1155 - BOX 334.00 €

334.00 €

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS P8Z77-V PRO 214.50 €

214.50 €

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ROCCAT PYRA GAMING MOUSE + ROCCAT AVRO GR BUNDLE 67.00 € για το πληκτρολογιο δεν ξέρω ακόμα πείτε τίποτα

67.00 €

ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ LG GH24NS90 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK 18.00 €

και για ψυκτρα για το CPU πείτε μου καμιά γνώμη ααα και γενικά αυτά είναι που μου μένουν ακόμα τα windows τα έχω :mrgreen:

Δημοσ.

Τελικά μάλλον θα πάω σε INTEL CORE I7-3770K και μητρική ASUS P8Z77-V PRO τι λέτε καλό :mrgreen: :rolleyes:

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CP INTEL CORE I7-3770K 3.50GHZ LGA1155 - BOX 334.00 €

334.00 €

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS P8Z77-V PRO 214.50 €

214.50 €

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ROCCAT PYRA GAMING MOUSE + ROCCAT AVRO GR BUNDLE 67.00 € για το πληκτρολογιο δεν ξέρω ακόμα πείτε τίποτα

67.00 €

ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ LG GH24NS90 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK 18.00 €

και για ψυκτρα για το CPU πείτε μου καμιά γνώμη ααα και γενικά αυτά είναι που μου μένουν ακόμα τα windows τα έχω :mrgreen:

ποιο ειναι το ποσο που διαθετεις για την ψυκτρα του CPU ???

Δημοσ.

θα ασχοληθεις με overclock ???

μπααα τώρα μονό με τρελό gaming πιο μετά ναι πολύ πιο μετά αλλά επειδή είναι και καλοκαίρι και εντάξει ξέρω και εγώ.....

Δημοσ.

μπααα τώρα μονό με τρελό gaming πιο μετά ναι πολύ πιο μετά αλλά επειδή είναι και καλοκαίρι και εντάξει ξέρω και εγώ.....

Eπειδη πιστευω πως αυτος o CPU ειναι ΚΙLLER παντου ακομα και σε stock δεν θα θελησει οverclock αντε το πολυ να τον πας μεχρι 4.2 GHz αν θελησεις ...

Εγω θα σου προτεινα αυτην : http://visionstudio....&step=undefined που ειναι και καλη + φθηνη :)

Eλπιζω να σε βοηθησα ;)

Δημοσ.

Eπειδη πιστευω πως αυτος o CPU ειναι ΚΙLLER παντου ακομα και σε stock δεν θα θελησει οverclock αντε το πολυ να τον πας μεχρι 4.2 GHz αν θελησεις ...

Εγω θα σου προτεινα αυτην : http://visionstudio....&step=undefined που ειναι και καλη + φθηνη :)

Eλπιζω να σε βοηθησα ;)

ωραία φαίνεται thanks for help :rolleyes:

Δημοσ.

ρε παίδες άλλη μια ερώτηση που μπορεί να μου χρησιμευσει το THUNDERBOLT που έχει η καινούργια Asus Socket 1155 P8Z77-V PRO THUNDERBOLT και πως είναι μήπως σαν usb 4.0 (σε σχέση ταχύτητας) και τι μπορώ να κουμπώσω πάνω σε αυτό.....

Δημοσ.

Θα μπορείς πολλά στο μέλλον όμως.. είναι μια Multi θήρα που κατά την γνώμη μου όμως δεν χρειάζεται ακόμα μιας και οι μητρικές και τα ελάχιστα περιφερειακά που κυκλοφορούν είναι σε δυσθεώρητα τιμολογιακά ύψη..

Thunderbolt (interface)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...