vasilis123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, με ποιο πρόγραμμα μπορώ να γράψω audiocd? θα δοκίμαζα με το itunes αλλα θέλω όταν το γραφω μετα να μου έχει προς εκτύπωση(χωρίς να κάνω κατι περίπλοκο εγώ, ή να αναγκαστώ να τα γράφω μόνος μου σε αρχείο .txt και να το εκτυπώνω) τους τίτλους απο τα τραγούδια που έχει μέσα. Γίνετε αυτό; Μεποιό πρόγραμμα? Έχω Lion. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Toast titanium είναι το πρόγραμμα που θες.. είναι ότι πιο πλήρες τ απλό υπάρχει σαν σουιτα αλλά είναι επί πληρωμή Από free λύση υπάρχει το burn Αποστολή από το XPERIA X8 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 οκ φιλε μου, ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 έγραψα μερικά cd( με το Toast Titanium) αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βρω πώς μπορώ να εκτυπώσω του τίτλους απο τα τραγούδια που έχει μέσα το cd. Καμιά βοήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 To βρήκα στο Appstore http://www.iwascoding.com/UnCoverIt/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Τιποτα free παίζει? Γιατί αγόρασα το Toast και προσωρινά δεν θέλω να δώσω άλλα λεφτά για apps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 cdcover tool google is your friend. Ελληνικα τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα