koslibpro Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 καλημερα, λοιπον εχουμε και λεμε:εχω εδω και περιπου 2-3 χρονια το netgear DGN1000.μια χαρα ημουν μεχρι την προηγουμενη βδομαδα.οπου επεσε ΠΟΛΥ η ταχυτητα του Internet.παιρνω στον οτε,μου λενε το βλεπουμε οτι εχεις θεμα,στο ανεβαζουμε λεει εμεις (με καποιον τροπο,δεν ξερω πως) απο εδω κι εσυ βαλε φιλτρακια σε καθε τηλεφωνικη θυρα.οντως εχω μια χωρις φιλτρο.(θα παραγγειλω απο το ebay αν εχετε να προτινετε κατι φτηνο). τωρα,καπως οκ ειναι η ταχυτητα,θες οτι εστρωσε μονο του,θες οτι μου το ανεβασαν αυτοι και ειμαι σχετικα οκ,δεν ξερω τι γινεται.ΟΜΩΣ,κανει ρε παιδια τις τελευταιες 4 μερες συνεχεια αποσυνδεσεις..μπορει να κανει καθε 2 λεπτα,μπορει και καθολου.οταν κανω reboot το router,ερχεται στα ισια του.ομως δεν μπορω να κανω δουλεια ετσι.. τι φταιει?τι να κανω εγω? ευχαριστω πολυ
keravnos21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μηπως πηρε το ματι σου να κανουν τιποτα εργασιες στην γειτονια σου ? Μυριζει καλωδιακη βλαβη χτυπησαν οι οτε experts παλι.
koslibpro Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Οχι δεν βγαινω εξω στην γειτονια πολυ συχνα τελευταια και δεν ειδα ρε φιλε να κανουν τιποτα,δεν το αποκλειω ομως.να τους παρω τηλεφωνο να ρωτησω μην εκαναν καμια μαλακια? Αν ειναι καλωδιακη βλαβη οπως ειπες,μπορω να τους πω να ερθουν να την κοιταξουν ή γενικα να κανουν κατι?ή θα με γραψουν?
keravnos21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Φυσικα να παρεις και να δηλωσεις βλαβη φιλε μου αυτοι σου αλλαξαν προφιλ για να σου ανεβασουν την ταχυτητα αλλα αυτο ειχε ως αποτελεσμα να εχεις τα συνεχομενα disconnect δηλωσε καλωδιακη σε πρωτη φαση θα ερθουν να κανουν καποιες μετρησεις στη γραμμη σου.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Φυσικα να παρεις και να δηλωσεις βλαβη φιλε μου αυτοι σου αλλαξαν προφιλ για να σου ανεβασουν την ταχυτητα αλλα αυτο ειχε ως αποτελεσμα να εχεις τα συνεχομενα disconnect δηλωσε καλωδιακη σε πρωτη φαση θα ερθουν να κανουν καποιες μετρησεις στη γραμμη σου. α.φιλτρο παρε απο ελλαδα.για 2 ευρω δεν αξιζει να παρεις απο ebay. β.δεν δηλωνεις καλωδιακη.δηλωνεις βλαβη αλλα πες μας για αρχη τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου. γ.κανε δοκιμη με αλλο ρουτερ αν εχεις.δ.κανε firmware update Στο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα