Swinrrr Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Εχω καταπληκτική ηδέα να φτιάξω ένα web site με την βοήθεια 4 υπολογιστών(windows Xp,xampp,php,mysql,msaccess),ενας υπολογιστής θα φτιάξει το μενού ο άλλος να φτιάχνει το admin για το σίτε , άλλος να φτιάξει το slidshow , αλλά το θεμα ειναι οτι αν θεωρήσουμε οτι ο κώδικας ειναι ηδη έτοιμος(και για slideshow και για αλλά) τοτε δεν κάνουν και κάποια μεγάλη δουλειά απλά δημιουργούν καποια απο τα αρχεία και τα ανεβάζουν έτοιμα κομματια στο web server.Αν υπαρχει καποιος που θα εχει μια πρόταση καλή για αυτό το θέμα (δηλ. πως να αποσχολισω περισσότερα αυτούς τους υπολογιστες) θα βγάζω το κύπελλο μου. Έχει κανείς κάποια ηδέα.
thanocaster Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 What? Μπορείς να το περιγράψεις αυτό που λες και να ξεκαθαρίσεις λίγο τί είναι αυτό που ζητάς; Sent from my iPhone using Insomnia
x_maras Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Βασικά δε καταλαβαίνω το λόγο για να σπάσεις το κώδικά σου έτσι. Δεν είμαι σίγουρος τι θέλεις να κάνεις, αλλά πιστεύω ότι έχεις καταλάβει λάθος το θέμα των "Distributed Systems"
nspyrou Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Φίλε μου,, Yπo αυτό το πρίσμα,, μια σελίδα θα στη φορτώνει μετά από 3εις ώρες! Τα Distributed Systems είναι άλλο πράμα. Δες καλύτερα πως παίζει το multi-tier, αν θες να σπάσεις τον κώδικά σου δες, RIA Services. Πχ να στήσεις δυναμικά το menu σου, με επιστροφή κάποιου json ή xml, ή κάποιο δυναμικό content. Αν η δυναμικότητα και η ασύγχρονη τεχνολογία όπως και η ταχύτητα, είναι αυτά που σε ενδιαφέρουν, δες MVC3, SignalR και όπως σου είπα πριν RIA Services. (Αυτά μπορώ εγώ να προτείνω τουλάχιστον, μιας και κυρίως ασχολούμαι με Microsoft τεχνολογίες).
Swinrrr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Πάντως η ηδέα μου την βρίσκω λήγω χαζή διότι όλα μπορούσε να γιάνει και χωρίς να στέλνω κομμάτια κώδικα στους άλλους υπολογιστές , τελικά σκέφτηκα ότι, αφού υπολογιστές έχουν κομμάτια έτοιμου κώδικά και υπολογιστές είναι στο ίδιο LAN , άρα μπορώ να δοκιμάσω το site μου έτσι ώστε κάθε υπολογιστής θα τρέξει το κομμάτι κώδικα του ,και αν όλα είναι ένταξή επιλέγω στην συνέχεια να ανεβάζουν κομμάτια στο server. Φίλε nspyrou την ηδέα την βλέπω σωστή αλλά εργαστηριακός εξοπλισμός έχει μόνο το xampp κai php...
defacer Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Swinrrr, είσαι σίγουρος ότι είσαι άνθρωπος και όχι κάποια παλιά έκδοση του Systran; Αλλά κι αυτό το σενάριο ακόμα δεν εξηγεί το πώς γίνεται να συνυπάρχει κανονικός τονισμός με τόσο χοντρά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.
x_maras Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Swinrrr, είσαι σίγουρος ότι είσαι άνθρωπος και όχι κάποια παλιά έκδοση του Systran; χαχαχαχα! Respect!!!
x_maras Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αφήστε την ορθογραφία το νόημα καταλαβαίνετε ; Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα