Προς το περιεχόμενο

Let's Fight AIDS in Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ , ένα βράδυ που ημουνα χάλια ψυχολογικά , κατέβηκα μια βόλτα στην Αθήνα με το αμάξι.

Πως βρέθηκα στην Σόλωνος δεν θυμάμαι , αλλά θυμάμαι μια κοπέλα ονόματι Βιβή , ναρκομανής , που έκανε πιάτσα εκει πέρα.

Την έβαλα στο αυτοκίνητο , με σκοπό το στοματικό σε παρέκει παρκινγκ , αλλά στην πορεία , σιχάθηκα τον εαυτό μου που πήγε να κάνει κάτι τέτοιο.

Καταλήξαμε στον Λυκαβητό , και κάναμε μια υπέροχη συζήτηση , που την θυμάμαι μέχρι και σήμερα , μετά απο 5 χρόνια.

Μου είπε πως έμπλεξε στην πρέζα , και το τι τραβάει για να την αποκτήσει κάθε μέρα.

Μου είπε πως , άνθρωποι με Μερσεντές και ακριβά αμάξια , πλούσιοι , την βάζουνε να κάνει στα ξενοδοχεία τα πιο απίστευτα πράγματα.

- Ενας απο αυτούς , είχε βάλει γόβες και την έβαλε να τον πηδήξει με πλαστικό πέος(άνθρωπος παντρεμένος)

- Ενας άλλος , την είχε βάλει να τον βαράει με μαστίγιο.

- Ένας άλλος , που πήγανε για στοματικό σε πάρκινγκ, κλείδωσε τις ασφάλειες , και επι 1 ώρα της έριχνε ξύλο(κλωτσιές και μπουνιές)

Και πολλά άλλα τα οποία δεν θέλω να σιχαθείτε αμα σας τα πω....

Υπάρχει πολύ ανωμαλία παιδες στον κόσμο...Δυστυχώς...Άνθρωποι υπεράνω υποψίας , πηγαίνουνε σε αυτά τα κορίτσια που καίγονται να βγάλουνε 50-80 ευρώ , και βγάζουνε τα χει-ρο-τε-ρα βιτσια τους.

PS : όχι δεν είμαι ένας απο αυτούς , παρέα ήθελα εκείνο το βράδυ , όχι σεξουαλικο σύντροφο.

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει πολύ ανωμαλία παιδες στον κόσμο...Δυστυχώς...Άνθρωποι υπεράνω υποψίας , πηγαίνουνε σε αυτά τα κορίτσια που καίγονται να βγάλουνε 50-80 ευρώ , και βγάζουνε τα χει-ρο-τε-ρα βιτσια τους.

PS : όχι δεν είμαι ένας απο αυτούς , παρέα ήθελα εκείνο το βράδυ , όχι σεξουαλικο σύντροφο.

δεν ειχαν τον σωστο marketing manager για να διαφημισει της υπηρεσιες τους

γιαυτο

humor // humor

Δημοσ.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ , ένα βράδυ που ημουνα χάλια ψυχολογικά , κατέβηκα μια βόλτα στην Αθήνα με το αμάξι.

Πως βρέθηκα στην Σόλωνος δεν θυμάμαι , αλλά θυμάμαι μια κοπέλα ονόματι Βιβή , ναρκομανής , που έκανε πιάτσα εκει πέρα.

Την έβαλα στο αυτοκίνητο , με σκοπό το στοματικό σε παρέκει παρκινγκ , αλλά στην πορεία , σιχάθηκα τον εαυτό μου που πήγε να κάνει κάτι τέτοιο.

Καταλήξαμε στον Λυκαβητό , και κάναμε μια υπέροχη συζήτηση , που την θυμάμαι μέχρι και σήμερα , μετά απο 5 χρόνια.

Μου είπε πως έμπλεξε στην πρέζα , και το τι τραβάει για να την αποκτήσει κάθε μέρα.

Μου είπε πως , άνθρωποι με Μερσεντές και ακριβά αμάξια , πλούσιοι , την βάζουνε να κάνει στα ξενοδοχεία τα πιο απίστευτα πράγματα.

- Ενας απο αυτούς , είχε βάλει γόβες και την έβαλε να τον πηδήξει με πλαστικό πέος(άνθρωπος παντρεμένος)

- Ένας άλλος , που πήγανε για στοματικό σε πάρκινγκ, κλείδωσε τις ασφάλειες , και επι 1 ώρα της έριχνε ξύλο(κλωτσιές και μπουνιές)

Και πολλά άλλα τα οποία δεν θέλω να σιχαθείτε αμα σας τα πω....

αν εξαιρέσουμε τον 3ο γιατί να σιχαθώ τους 2 πρώτους ? Δε το καταλαβαίνω ...

Δημοσ.

Αυτή η espresso πότε θα κλείσει επιτέλους; Όχι τίποτα άλλο αλλά υπάρχουν άπειροι ηλίθιοι που πιστεύουν αυτά τα 'κίνδυνος θάνατος'. Και φυσικά όλοι αγνοούν οτι: Πρώτον το να κολλήσεις AIDS από σεξουαλική επαφή μεταξύ ετεροφυλόφιλων είναι αρκετά απίθανο (ξαναδίνω το link) δηλαδή το πολύ 0.62% για μια επαφή. Αντίθετα μιας και το να κολλήσεις από χρησιμοποιημένη βελόνα είναι 30%, δεν κάνει εντύπωση πως αυτές οι γυναίκες είναι εμφανώς ναρκομανείς. Δεύτερον, τη σήμερον ημέρα κανείς δεν πεθαίνει από AIDS έτσι εύκολα όπως στο παρελθόν (εάν ακολουθεί την προβλεπόμενη αγωγή). Κάθε φορά που βλέπω εξώφυλλο της Espresso νομίζω οτι γυρνάω 200 χρόνια πίσω..

και τα ποσοστα αυτα ειναι για σεξ χωρις προφυλακτικο..........συμαντικο

Δημοσ.

Αυτοι που τα κανουν αυτα ειναι συνήθως υψηλα ισταμενα προσωπα/στελέχη σε εταιρίες/οργανισμούς. Εχουν πολλη εξουσια στις πλατες τους και στο sex τους βγαινει καπως ετσι για να το"διώξουν" ολο αυτο.Μαστιγοματα,εξευτελισμοί κτλπ.

Δημοσ.

και τα ποσοστα αυτα ειναι για σεξ χωρις προφυλακτικο..........συμαντικο

Μόνο που το 0,5% πιθανότητα να κολλήσεις, αν μιλάμε για εκδιδόμενη που είναι φορέας μεταφράζεται σε 1 μετάδοση του ιού ανά εβδομάδα ή ανά 10 μέρες. Σε ένα χρόνο, πάρε καμιά 50αριά φορείς. Πρόσθεσε αυτούς που θα κολλήσουν από τους πελάτες και ο αριθμός μεγαλώνει πολύ. Με τις μεταδιδόμενες ασθένειες, ακόμα κι η μικρή πιθανότητα μπορεί να μεταφραστεί σε μεγάλους αριθμούς ασθενών.

Δημοσ.

Μήπως είναι ένας τεράστιος μύθος αυτό; Μιλάω για τα άτομα με μεγάλη εξουσία και τα υποτιθέμενα μαζοχιστικά βίτσια τους. Σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας.

Αν δεν θέλουν την εξουσία που έχουν, ε ας την δώσουν σε κάποιον άλλο.

Αν τους κάνει τόσο δυστυχισμένους...

Δημοσ.

Μήπως είναι ένας τεράστιος μύθος αυτό; Μιλάω για τα άτομα με μεγάλη εξουσία και τα υποτιθέμενα μαζοχιστικά βίτσια τους. Σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας.

δεν ειναι η εξουσια

είναι τα λεφτα

Δημοσ.

Σκλαβοπάζαρα πάντα υπάρχουν και πάντα θα υπάρξουν.Τον καφέ σας,η σοκολάτα,τα ρούχα και πολλά αλλα ξέρετε με ποίους τρόπους παραγwγης γίνονται στον τρίτο κόσμο?Γνωρίζετε τα ωράρια εργασίας των 5 χρονων παιδιών που δουλεύουν για τα μοδάτα σας αθλητικά παπούτσια?

Για τον αγοραίο ερωτα είμαι υπέρ της νομιμότητας του και του αυστηρού ελεγχου από το κράτος.Και η εκδιδομενη κοπέλα ναι μεν να έχει συνεργασία με πρακτορείο/νταβατζή αλλα να είναι και αφέντρα του εαυτού της.Παρα πολλά τα λεφτά αλλα και πολύ δύσκολο το επάγγελμα.Επίσης το κράτος να ελέγχει την υγιεινή των σπιτιών αλλα και την υγεία των επαγγελματιών.

Αν η πολιτεία δεν θέλει διότι η εκκλησία ,οι οργανώσεις δεν γουστάρουν τότε συλλήψεις των πελατών.Όπως στη Σουηδία.

Επίσης πολύ καλά έκανε η πολιτεία που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτό όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς.

Και πολλοί να σταματήσουν να κλαίγονται που η αστυνομία δεν κάνει συλλήψεις.Λάθος για μένα αλλα ξέρουν ότι kathe mera στέλνει στη στενή ιερόδουλες. .

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα δεν ειναι μονο το ΑΙDS στα STD νοσηματα.

Υπαρχουν πολλες επικινδυνες αρρωστιες που μπορεις να κολησεις μεσω σεξ.

Και αμφιβαλω οι συγκεκριμενες ιεορδουλες,οι οποιες ειναι και ναρκομανεις,πασχουν μονο απο ΑIDS..

Επομενως το επιχειρημα "δεν κολας ΑΙDS τοσο γρηγορα" δεν λεει κατι.Μπορει να μην κολησεις AIDS,μπορει να κολησεις κατι αλλο.

Με η χωρις ΑΙDS,τo προφυλακτικο ειναι γενικα σωσιβιο ζωης.Απο κει και υστερα ο καθενας οπως εστρωσε,θα κοιμηθει.

Αυτοι που δεν φταινει αυτη την στιγμη σε τιποτα ειναι οι σεξουαλικοι παρτενερ αυτων που πηγαν με τις πορνες.

Και θα ναι το ιδιο εγκλημα με αυτο που εκαναν οι ιεροδουλες,να μην εχουν ηδη ενημερωσει τους παρτενερ τους για το θεμα που προεκυψε.

Δημοσ.

Μόνο που το 0,5% πιθανότητα να κολλήσεις, αν μιλάμε για εκδιδόμενη που είναι φορέας μεταφράζεται σε 1 μετάδοση του ιού ανά εβδομάδα ή ανά 10 μέρες. Σε ένα χρόνο, πάρε καμιά 50αριά φορείς. Πρόσθεσε αυτούς που θα κολλήσουν από τους πελάτες και ο αριθμός μεγαλώνει πολύ. Με τις μεταδιδόμενες ασθένειες, ακόμα κι η μικρή πιθανότητα μπορεί να μεταφραστεί σε μεγάλους αριθμούς ασθενών.

Έχεις δίκιο! Αυτό σημαίνει βέβαια οτι θα πρέπει να βρεθούν 200 άτομα ΚΑΘΕ εβδομάδα που να πηγαίνουν με μια από τις εικονιζόμενες κοπελές χωρίς προφυλακτικό!

Δημοσ.

Δεν ειπε κανεις να τους λυπηθείς...

Απλα ετσι την "βρίσκουν".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...