Προς το περιεχόμενο

Let's Fight AIDS in Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσχετο λίγο, αλλά τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού τις γνωρίζουμε;

http://en.wikipedia....IV#Transmission

Όταν μιλάμε για μια ή έστω ελάχιστες επαφές (δηλαδή όχι για μόνιμο σύντροφο), φαίνεται πως είναι εξαιρετικά απίθανη η μετάδοση του ιού. Βλέπω οτι άπειροι γράφουν με τη λογική οτι όποιος πήγε κόλλησε 100% (και όχι 1,7% - 0,4% όπως λένε τα επίσημα στοιχεία). Αν κάνω λάθος διορθώστε με!

Αυτο, κανεις δεν το σχολιασε μεχρι στιγμης.

Δημοσ.

Το βλέπετε με ε όχι με αι...

Βλέπετε κάποια ειρωνία;

να στηριχθώ πάνω σου ότι μου λες την αλήθεια?

Αυτο, κανεις δεν το σχολιασε μεχρι στιγμης.

εδω δεν ασχοληθηκανε με τις υπόλοιπες εξετάσεις...

Δημοσ.

Χθες στις ειδήσεις είδα πως έγραφαν ότι περίπου 700 τηλεφωνήματα έγιναν στο κέντρο υγείας κάτι (δεν θυμάμαι) για αυτόν τον λόγο μέσα σε ενα 24ωρο.

Γιατί όμως το δέσατε κόμπο ότι δε χρησιμοποιούσαν προφυλακτικο αυτοί? Εκτος και αν έχει βγει επισημη ανανκοίνωση σχετικά με το πόσοι όντως κόλλησαν τον ιό και το έχασα. (αν και μου φαίνεται λιγακι κουλό)

Απο εκεί και πέρα, βάλτε λίγο τους ευατούς σας στην θεση αυτών των ανθρώπων. Και με 3 προφυλακτικά ταυτόχρονα να ήσαστε δεν θα πέρνατε τηλέφωνο να ρωτησετε?

είπαν ότι μέχρι χτες τουλάχιστον 15 άτομα δηλωσαν ότι δεν πήραν προφυλάξεις. επίσης λέγανε άτομα του χώρου ότι αυτές οι χύμα ιερόδουλες έχουν μεγάλη ζήτηση γιατί δε ζητάνε προφυλάξεις...

tragic

Δημοσ.

Τα σπίτια που βρίσκονται στο συγκεκριμένο δρόμο δηλαδή Fwkaios φημολογείται ότι ελέγχονται από Ρωσικες συμμορίες.Και εκεί υπάρχουν και άλλες που δέχονται να κάνουν sex χωρίς προφυλάξεις.

Πάντως κρίμα για την κοπέλα εγώ δεν διάβασα πουθενά.Αλλα δεν πρόκειται να πάει φυλακή.Απλά σε λίγο θα την απελάσουν.Το πιο σωστό!

Όλοι οι υπόλοιποι ας σταματήσουν να παίζουν κορώνα γράμματα την ζωή τους.

Τους νταβατζήδες τους πιάσανε?

Δημοσ.

Βρηκαν και 2 Ελληνιδες με aids να εκδιδονται στο δρομο....δε θελω να φανταστω και ποσες ειναι ακομα.Ακομα και αν ειναι πολυ μικρο το ποσοστο να κολλησει καποιος δε πρεπει να το σκεφτομαστε ετσι.

Δημοσ.

Η φωτογραφία της κοπέλας δεν ενοχλεί κανέναν; Τις φωτογραφίες των αξιότιμων πελατών θα έπρεπε να βγάλουν μπας και τις δούν οι οικογένειές τους και τρέξουν να κάνουν εξετάσεις!

Δεν θα σου αρέσει αλλα ήταν σωστό να δείξουν την φωτo άμα πoλυς κόσμος έκανε sex μαζί της χωρίς να γνωρίζει ότι είναι φορέας.Ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό και απάνθρωπο αλλα πιθανόν θα μπορούσε η κατάσταση να γίνει πολύ χειρότερη.Λόγου χάρη 4 παιδιά πρόσφατα κολλήσανε από την κοπέλα Aids και δεν το γνωρίζουν και συνεχίζουν να κάνουν sex χωρίς προφυλάξεις με τις κοπέλες τους και με άλλες πόρνες τότε θα μπορείς να φανταστείς επιπλέον δράματα.

Δημοσ.

Τους νταβατζήδες τους πιάσανε?

Λάθος θρεντ. στα ανέκδοτα ήθελες να το γράψεις.

Εγώ χαλιέμαι όταν η χ/ψ γκόμενα που θα της πει ο άλλος "ξερεις με ενοχλεί να φοράω" θα του πει οκ για να μην το χάσει το κελεπούρι, και αυτός ο μαλάκας και που δε μπορεί να έχει πάει.

Αν όλοι φορούσαν το θέμα θα το είχαμε λύσει..

Δημοσ.

Απο τα 600 πορνεία που υπάρχουν στην Αθήνα, μόνο τα 7 :shifty: :shifty: :shifty: λειτουργούν με νόμιμη άδεια.

Τι να λέμε τώρα για ιατρικές εξετάσεις κλπ

Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε;

Δημοσ.
Απο τα 600 πορνεία που υπάρχουν στην Αθήνα' date=' μόνο τα 7 :shifty: :shifty: :shifty: λειτουργούν με νόμιμη άδεια.

Τι να λέμε τώρα για ιατρικές εξετάσεις κλπ

Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε;[/quote']

Αυτο.

Δημοσ.

εδω που τα λέμε για προσπάθησε να βγάλεις άδεια λειτουργίας..

και να θες να εισαι νομιμος δε σου δίνουν.

εδώ δε σου δίνουν για ιντερνετ καφε

Δημοσ.

Επειδη βλεπω αναφερθηκαν διαφορα στο θεμα περι του κατα ποσο οι πορνες εξαναγκαζονται η το κανουν με "ελευθερη βουληση"...

Υπαρχει το ενα ακρο : Εξαναγκασμος με μαχαιρι στο λαιμο,απαγωγη,βιασμο,ξυλο κλπ συνηθως σε γυναικες που ειναι οικονομικοι μεταναστες η/και απροστατευτοι ...

Το αλλο ακρο : Καθαρα για χαρτζιλικι,χωρις εξαναγκασμο ή νταβατζη ή "αναγκη" για λεφτα,απλα για τη "φαση".

Αυτα τα 2 ακρα οριζουν το ολο φασμα...

Προφανως οταν μιλαμε για μπουρδελα κλπ, η φαση τεινει στο 1ο ακρο , αλλα και γενικοτερα ο median οπως και να χει νομιζω ειναι πιο κοντα στην πρωτη περιπτωση που αναφερω,χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι δεν υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις πιο κοντα στο 2ο ...

Δημοσ.

Παιδια δημοσιευθηκαν οι φωτογραφίες των 11 ιεροδουλων, εγω πάντως δεν βλέπω καμια ιεροδουλη παρα μόνο γυναικες ναρκομανεις ...απλα δείτε τις φωτογραφίες..

Δημοσ.

Παιδια δημοσιευθηκαν οι φωτογραφίες των 11 ιεροδουλων, εγω πάντως δεν βλέπω καμια ιεροδουλη παρα μόνο γυναικες ναρκομανεις ...απλα δείτε τις φωτογραφίες..

αυτο

δυστυχως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...